Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu ne ıcın verdı cnm?
Pazartesi muayeneye gitmiştim aralıkta femara ilacı kullanmıştım bu ay güzel yumurtlamışsın yine yumurtlamışsın dedi hem de 14mm yumurta da varmış yani 5 kullandıktan 3-4 gün sonra adet olacaksın dedi.

Bencede cnm başka doktora da git çünkü hamile kalinca igne vermesi normal de suan bana biraz değişik geldi.. Ins düşünüyorum cnm kısmet bakalım

Ben anlamadım sımdı senı transfere hazırlamıyorlar mıydı, neden adet olmanı saglıcaklar kı, yoksa adetten sonraki yumurtlama zamanı olcak transfer

Ben anlamadım sımdı senı transfere hazırlamıyorlar mıydı, neden adet olmanı saglıcaklar kı, yoksa adetten sonraki yumurtlama zamanı olcak transfer
Aralık'ta yumurtalar hızlı büyüdüğü için gününü ayarlayamadı dr.um dogal siklus olduğu için. Bu ayki adetimden sonra İnşallah bir aksilik çıkmazsa transfer.

Aralık'ta yumurtalar hızlı büyüdüğü için gününü ayarlayamadı dr.um dogal siklus olduğu için. Bu ayki adetimden sonra İnşallah bir aksilik çıkmazsa transfer.
Hadi insallah bu sefer sorunsuzca gerceklesır belkı aynı zaman diliminde hamıle kalırız

Doktor bana dienille diye ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi yarın 5.gün 1 kilo verdim derken 2 kilo aldım sanki şişmiş gibiyim elimde şişmiş alyansım parmağıma zar zor girdi
İşte ilaçlar öyle yapıyor benimde ilaçtan muhtemelen bende 1.5 kg vermiştim şuan alyans çok zor giriyor elime

Sohrab hoşgeldin iyiki geldin benim de yumurtlama düzensiz olmuştu ilk aylarda adet düzeninin bozulmasi normal cnm

Kızlar bende düşükten sonra bi hastalık çıktı yaşadığım travma ve strese bağladı doktor huzursuz bağırsak sendromu yaşayan var mı aranızda çok beter bişey

Kızlar bende düşükten sonra bi hastalık çıktı yaşadığım travma ve strese bağladı doktor huzursuz bağırsak sendromu yaşayan var mı aranızda çok beter bişey
Geçmiş olsun canım stres ki her anımız duydum ama yaşamadım ilaç falan verdi mi?

Sohrab hoşgeldin iyiki geldin benim de yumurtlama düzensiz olmuştu ilk aylarda adet düzeninin bozulmasi normal cnm
Hosbulduk bebegım
1.adet 18.gun, 2.adet 27.gun 3.adet 22 veya 23.gun gelecek yumurtlama testine gore.. Yumurta saglıklı mı ondan suphelıyım, denemeleri yaptım ama, bılmıyorum

İsmini duydum ama ne oluyor onda cnm??

Sende nasıl bir etkisi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…