Pazartesi muayeneye gitmiştim aralıkta femara ilacı kullanmıştım bu ay güzel yumurtlamışsın yine yumurtlamışsın dedi hem de 14mm yumurta da varmış yani 5 kullandıktan 3-4 gün sonra adet olacaksın dedi.Onu ne ıcın verdı cnm?
Amiinn cnm insallhhhGörülebilsin, sonra duyarız da inşAllahAllah’ım hayırlısını nasip etsin hakkımızda
İnşAllah canım tabii ki paylaşırım, inşAllah sizler de sevinçlerinizi en kısa zamanda paylaşırsınız
Bencede cnm başka doktora da git çünkü hamile kalinca igne vermesi normal de suan bana biraz değişik geldi.. Ins düşünüyorum cnm kısmet bakalımteşekkürler canım senin de başın sağ olsun .hayır hiç bi tahlil yapmadan direk kan sulandırıcı ve şeker ilacı iç önlem amaçlı bebeğin tutunması için dedi şeker ilacı açıkcası kafama yatmadı başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.genetik test için gittğimizde dr ilk düşük olduğu için gerek yok aslında dedi ama haftası büyükmüş yapalım dedi kadın doğumda aynı şeyi söyleyeerek genetik test isteyelim dedi.adetim bitsin bu ay düşünoruz kısmetse 1 ekimde oldu düşük 2 .adetim bu ..sen düşünüyor musun canım
Ben anlamadım sımdı senı transfere hazırlamıyorlar mıydı, neden adet olmanı saglıcaklar kı, yoksa adetten sonraki yumurtlama zamanı olcak transferPazartesi muayeneye gitmiştim aralıkta femara ilacı kullanmıştım bu ay güzel yumurtlamışsın yine yumurtlamışsın dedi hem de 14mm yumurta da varmış yani 5 kullandıktan 3-4 gün sonra adet olacaksın dedi.
Aralık'ta yumurtalar hızlı büyüdüğü için gününü ayarlayamadı dr.um dogal siklus olduğu için. Bu ayki adetimden sonra İnşallah bir aksilik çıkmazsa transfer.Ben anlamadım sımdı senı transfere hazırlamıyorlar mıydı, neden adet olmanı saglıcaklar kı, yoksa adetten sonraki yumurtlama zamanı olcak transfer
Hadi insallah bu sefer sorunsuzca gerceklesırAralık'ta yumurtalar hızlı büyüdüğü için gününü ayarlayamadı dr.um dogal siklus olduğu için. Bu ayki adetimden sonra İnşallah bir aksilik çıkmazsa transfer.
İnşallah canım❤Hadi insallah bu sefer sorunsuzca gerceklesırbelkı aynı zaman diliminde hamıle kalırız
İşte ilaçlar öyle yapıyor benimde ilaçtan muhtemelen bende 1.5 kg vermiştim şuan alyans çok zor giriyor elimeDoktor bana dienille diye ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi yarın 5.gün 1 kilo verdim derken 2 kilo aldım sanki şişmiş gibiyim elimde şişmiş alyansım parmağıma zar zor girdi
Benımde 4. Transferin doğal siklustı ilk o tuttu dondurulmuş transfer oldumİnşallah canım❤
Geçmiş olsun canım stres ki her anımızKızlar bende düşükten sonra bi hastalık çıktı yaşadığım travma ve strese bağladı doktorhuzursuz bağırsak sendromu yaşayan var mı aranızda çok beter bişey
Hosbulduk bebegımSohrab hoşgeldin iyiki geldin benim de yumurtlama düzensiz olmuştu ilk aylarda adet düzeninin bozulmasi normal cnm
İsmini duydum ama ne oluyor onda cnm??Kızlar bende düşükten sonra bi hastalık çıktı yaşadığım travma ve strese bağladı doktorhuzursuz bağırsak sendromu yaşayan var mı aranızda çok beter bişey
İyiyim iyiyim aslında iyi oldu çektir dediği o da aradan çıksınsen nasılsın canım,rahım fılmı mı cektıreceksın ,ben de anestezıı cektırmıstım
İnşallah inşallah
Sende nasıl bir etkisi olduKızlar bende düşükten sonra bi hastalık çıktı yaşadığım travma ve strese bağladı doktorhuzursuz bağırsak sendromu yaşayan var mı aranızda çok beter bişey
Yaaa inşAllahİyiyim iyiyim aslında iyi oldu çektir dediği o da aradan çıksın
İnşallah inşallahasıl önemli olan senin miniğin kalp atışını duyalım da
Aynen ,henüz denemelere başlamamısken ıyı olurİyiyim iyiyim aslında iyi oldu çektir dediği o da aradan çıksın
Sürekli tuvalete çıkıyorumSende nasıl bir etkisi oldu
Evt ilaç kullanıyorum ama geçmiyorGeçmiş olsun canım stres ki her anımızduydum ama yaşamadım ilaç falan verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?