tamam mutalaka yazacağım ..Kesinlikle git sonra bizi de bilgilendir lütfen ne diyecekler bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam mutalaka yazacağım ..Kesinlikle git sonra bizi de bilgilendir lütfen ne diyecekler bakalım
Geçmiş olsun cnm. Pko mu var acaba bende pko vardı vitamin d ile glifor vermişti dr.çok teşekkür ederim canım amin inşallh..kimseye yaşatmasın Allah .. diaformin 1000 mg tahlillerde sadece d vitamini eksik çıktı onun dışında sorun yok dedi.başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bende
Illaki vardır bi çözümü kuzum. Şuan var mı yok mu bilmiyoruz ki daha hem.Evet artık aklımda kalır çektirmesem ama varsa kısmı beni korkuttu bir an
sen bilirsin canım. Ben de anestezili çektirecektim dr. ağrılı bir işlem değil dedi o zaman tamam dedim. Çekiliş esnasında ağrı olacak diye korkarken bitti dedi şaşırdım. Çünkü yıllar önce ilk çektirdiğim hsg ağrılı olmuştu. Tabiki sen bilirsin cnm nasıl istersen öyle çektirÇektireceğim ama ben anestezi ile çektireceğim acı olmasa bile aklım öyle rahat edecek
Bende o ilacı kullanıyorum ama insülin direncim var neye göre verdi acaba ? Demekki sen de mi insülini yüksek gördü acaba . Kan sulandırıcı da normal sanırım canım bazen hamilelikle başlatıyorlar.çok teşekkür ederim canım amin inşallh..kimseye yaşatmasın Allah .. diaformin 1000 mg tahlillerde sadece d vitamini eksik çıktı onun dışında sorun yok dedi.başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bende
Ay canım sonundaaa nerelerdesinnnn nasılsınnnSelamm kızlar ben geldim
Bebegım aklım sendeydi, sonuc ne cıktı acaba dıye cok sevındımmm tebrik ediyorum, bıze de dua etGittim kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyordum, kızlar çok şükür bugünüme Hamileyim
Beni cok kızdırdılar gülüm ya.. Neyseki geldim artık siz nasılsınız neler yapıyorsunuz, 15 sayfa yazılan var okumam gerekecek hepsınıAy canım sonundaaa nerelerdesinnnn nasılsınnn
Ay benim de aklım sende kaldı, hemen gidip kavgaya mı karışmışsın diye kontrol ettim Bizi bir daha bırakmazsın umarımBebegım aklım sendeydi, sonuc ne cıktı acaba dıye cok sevındımmm tebrik ediyorum, bıze de dua et
Hay Allahım ya iyisindir İnşallah.Beni cok kızdırdılar gülüm ya.. Neyseki geldim artık siz nasılsınız neler yapıyorsunuz, 15 sayfa yazılan var okumam gerekecek hepsını
Hoşgeldin canım okursun yavaş yavaşBeni cok kızdırdılar gülüm ya.. Neyseki geldim artık siz nasılsınız neler yapıyorsunuz, 15 sayfa yazılan var okumam gerekecek hepsını
Cocuk anne olmayı savunan bırı yüzünden dellendim.. Zihniyetsiz mahluklarAy benim de aklım sende kaldı, hemen gidip kavgaya mı karışmışsın diye kontrol ettim Bizi bir daha bırakmazsın umarım
İyiyimm cok sukur, sen nasılsın canımmHay Allahım ya iyisindir İnşallah.
gördüm balım okudum hepsiniCocuk anne olmayı savunan bırı yüzünden dellendim.. Zihniyetsiz mahluklar
İyiyiz canım bizde dolaşıyoruz buralardaİyiyimm cok sukur, sen nasılsın canımm
Sen nasılsın cnm, diyet yapiyodun en son.. Ben yuruyuslerımı hıc aksatmadan hergun yaklasık 8bın adım cıvarı yaptımHoşgeldin canım okursun yavaş yavaş
Ayy senın dogum takımını yerim ben ne guzel yakısmıs yaagördüm balım okudum hepsini
Sen gelmeden hiç yapasım gelmedi, teyzesi de görsün diye yaptım hemenAyy senın dogum takımını yerim ben ne guzel yakısmıs yaa