• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederim canım amin inşallh..kimseye yaşatmasın Allah .. diaformin 1000 mg tahlillerde sadece d vitamini eksik çıktı onun dışında sorun yok dedi.başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bende
Geçmiş olsun cnm. Pko mu var acaba bende pko vardı vitamin d ile glifor vermişti dr.

Çektireceğim ama ben anestezi ile çektireceğim acı olmasa bile aklım öyle rahat edecek
😊sen bilirsin canım. Ben de anestezili çektirecektim dr. ağrılı bir işlem değil dedi o zaman tamam dedim. Çekiliş esnasında ağrı olacak diye korkarken bitti dedi 😁 şaşırdım. Çünkü yıllar önce ilk çektirdiğim hsg ağrılı olmuştu. Tabiki sen bilirsin cnm nasıl istersen öyle çektir 👍

çok teşekkür ederim canım amin inşallh..kimseye yaşatmasın Allah .. diaformin 1000 mg tahlillerde sadece d vitamini eksik çıktı onun dışında sorun yok dedi.başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bende
Bende o ilacı kullanıyorum ama insülin direncim var neye göre verdi acaba ? Demekki sen de mi insülini yüksek gördü acaba . Kan sulandırıcı da normal sanırım canım bazen hamilelikle başlatıyorlar.

Back