Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de Paı homozigot 4g4g homozigot oluyor sizin de, MTHFR A1298C heterozigot sizin benden farklı olarak bir geniniz daha heterozigot çıkmış, benim kadın doğum uzmanım hamilelik öncesi coraspirin hamilelik olursa da iğne başlayacağız dedi Paı geni homozigot olduğu için bakalım sizin doktorunuz ne yorum yapar 🤷‍♀️
Çok sağolun yorumunuz için, çoğu kişi aynı yorumu yaptı. Biz de bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik haftaya pozitifi görürsem doktora gidecektim. Gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek🙂

Sohrab Sohrab teste kaç gün var kuzu 😍😚, PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu srn nasılsın canım nasıl gidiyor 🥰 Ha-ri Ha-ri senden de güzel haberler almak Nasib olsun canım benim inşallah, hep aklımdasınız🤭🌸 Kalbim73 Kalbim73 hasta olmuşsun anladığım kadarıyla geçmiş olsun, mevsimseldir canım bizdede var kırgınlık, sallanıyoruz inşallah daha kötü olmaz, bir hafta gibi Bi zman kalmış galiba 🤩 sağlıkla kavuşun canım, çabuk ağrısız sıkıntısız geçsin senin için inşallah ❤️

Slm kizlar hastaneye gittim tekrar test yaptılar negatif şükür kan sonuçlarında temiz çıktı parol günde 3 defa icmemi önerdiler birde sabah kaidn doğumcu ya gitmemi istedi onlar da baksınlar diye grip mis bebeğe zarı olmaz ameliyat a da zararı olmaz dediler şimdi eve dönüyorum herkese iyi geceler kizlar 🤕🤧
Negatif çıkmasına sevindim canım.😊Yavaştan toparlanırsın artık.Hamilelikte grip uzuyor zaten bünye hassas olduğu için.

İyi çok şükür canım, sağlıcakla gelsin 🥰
Ben regl olmadım ama sabah test yaptım yine negatif 😔 ikilemde kalmak ne kötü...
Sağol canım , hayırlısı ya acaba ilaçlar mi erteletti adetini😐çok zor beklemek de inşallah hayırlısı ur senin için ♥️🙏🤲
Geçmiş olsun canım, çok şükür covid değil, inşallah doğuma kadar toparlarsın🤲
Amin çok sağol canım insalalh toparlanirim tek isteğim bu ♥️🙏🤲
Sohrab Sohrab teste kaç gün var kuzu 😍😚, PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu srn nasılsın canım nasıl gidiyor 🥰 Ha-ri Ha-ri senden de güzel haberler almak Nasib olsun canım benim inşallah, hep aklımdasınız🤭🌸 Kalbim73 Kalbim73 hasta olmuşsun anladığım kadarıyla geçmiş olsun, mevsimseldir canım bizdede var kırgınlık, sallanıyoruz inşallah daha kötü olmaz, bir hafta gibi Bi zman kalmış galiba 🤩 sağlıkla kavuşun canım, çabuk ağrısız sıkıntısız geçsin senin için inşallah ❤️
Çok sağol canım evet az kaldı 7 gün haftaya bugün doğum olacsk insalalh hayırlısı ile atlatirim doğuma kadar 🤲🙏♥️🤗
Negatif çıkmasına sevindim canım.😊Yavaştan toparlanırsın artık.Hamilelikte grip uzuyor zaten bünye hassas olduğu için.
Sagol csnim inşallah ya toparlanirim🤗🙏🤲 evde olunca salya suluk oluyorum disari çıkınca hava alıyorum ya açılıyor nefesim sanki hasta değilmişim boğaz ağrısı dışında insalalj toparlanirim doğuma kadar🤲🙏♥️

İyi kuzum geçen gittiğimde bebişler de iyiydi. Aşı oldum hemen biontech. Heyet raporum bitti yenileme evden çalış dediler şimdi evden çalışıyorum. Öyle yani idare ediyoruz 🥰 sen nasılsın? Sohrab ctesi kan verecekmiş çok merak ediyorum inşallah pozitif oluuur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

Ama beni duygulandırıyorsun 🥺🥰🥰🥰 artık nasip 1 ekimde hasta olursam başlayacağız aşılama işine bakalım Rabbim neyi uygun görecek 🤷‍♀️😇

İyi kuzum geçen gittiğimde bebişler de iyiydi. Aşı oldum hemen biontech. Heyet raporum bitti yenileme evden çalış dediler şimdi evden çalışıyorum. Öyle yani idare ediyoruz 🥰 sen nasılsın? Sohrab ctesi kan verecekmiş çok merak ediyorum inşallah pozitif oluuur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙
Onun için bende çatlıyorum inan ki 😂

Çok sağolun yorumunuz için, çoğu kişi aynı yorumu yaptı. Biz de bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik haftaya pozitifi görürsem doktora gidecektim. Gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek🙂
Hadi bakalım inşallah hakkınızda hayırlısı olur 😇

Valla yumurta Karantina sürecinde geçti gitti. Pazar i bekliyorum ilk kez adeti bekliyorum uzun zamandır🤣 adetin 2. Gibi doktora gidicem rahim filmi enfeksiyon işini sorucam bakalım. Sen naptın gebelik testlerine başladın mı aynıydı sanki regl günleri 5 gün var
Yok canım ben bu ay çatlatma iğnesi oldum onun etkisiyle testler çift çizgi çıkıyormuş yapmayacağım test. Bir de benim bat 24 eylüldü zaten, iğneye göre 23 Eylül oldu. O tarihi bekliyorum bakalım adet olmazsam..

Sohrab Sohrab bir şey demeyeyim demeyeyim diyorum ama çatlıcaz artık ben de sana baskı yapayım mı test yap test yap diye bende işe yaramıştı 🤣
Ben de çok merak ediyorum 🙈 ama onu da anlıyorum tabi bir yandan🥺

Canım sen çatlatma iğnesi kullandığın ay gebelik olmuştu ya, sende iğne etkisi ne kadar sürdü? Testi ne zaman yaptın? 14. Gün etki bitiyor diyorlar ama değişiyormuş da galiba. İğnenin 8. Günündeyim ilk günden beri adet olacakmış gibi kramplarım var

Bugün yatisim yapıldı saat üçte alacaklar kürtaj için. Şimdi serum taktılar bekliyorum. Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim canım teşekkür ederim
Benim de dualarım hep seninle inanki ne diyeceğimi bile hala bilmiyorum 😔Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın ilk önce sağlıklı bir şekilde hem bedenen hem ruhen toparlanmayı nasip etsin sonra da bu sürecin doğru yolunu buldurup gönlündekini hakkında hayırlı etsin 🤲🏻💜çıkıp toparlanınca bizi de haberdar et

Kız hiç sorma ben bile merak ediyorum 🙈😁 içim kıpır kıpır hep aklımda dua editorum insalalh pozitif olur şöyle doğuma mutlu mesut gireyim 😍🙈 güzel haberler alayım 🙈🤗
Ayyy senin de az kaldı 🥰🥰🥰yiycem sizleri ya bu bebeler keşke gözümüzün önünde olabilseydi resmen hepsi bizim bebeklerimiz canlarım benim 🥰🥰🥰inşallah inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun ya 🤲🏻💜

Bugün yatisim yapıldı saat üçte alacaklar kürtaj için. Şimdi serum taktılar bekliyorum. Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim canım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım 🙏😔 umarım insalalh bu son olur 🙏🤲♥️ kazasız belasız ağrısız atlatırsın inşallah bu sureci 🙏🤲 ♥️ kendine iyi bak dikkat et ilaçlarıni iç enfeksiyon kapma çorap da giy sancı olmasın 😔😐

Ayyy senin de az kaldı 🥰🥰🥰yiycem sizleri ya bu bebeler keşke gözümüzün önünde olabilseydi resmen hepsi bizim bebeklerimiz canlarım benim 🥰🥰🥰inşallah inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun ya 🤲🏻💜
Amin insalalh canım pozitif olalım düşünelim 🤲🙏🥰 çok teşekkürler güzel düşüncelerin için 🙈😍🤩hepiniz teyzeleri oluyorsunuz bebegimin sizinle geçti 9 ayım iyi kötü anılarım Allah razı olsun hepinizden 🥰🙏🤲❤️ Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲🙏🤗 saf dalim bebek sabihi olursunuz insallah🙏🤲❤️🤗

Arkadaşlar genetik test için kürtajdan belli bir süre geçmesi gerekiyor mu?? Doktor yaptırmamiz gerektiğini söyledi. Bir de benim sağlıklı bir oğlum olduğu halde genetik bozukluk olabilir mi? Genetikte sıkıntı çıkarsa tek yol genetik tanılı tüp bebek mi oluyor? Kafamda deli sorular:KK43:

Çok geçmiş olsun canım 🙏😔 umarım insalalh bu son olur 🙏🤲♥️ kazasız belasız ağrısız atlatırsın inşallah bu sureci 🙏🤲 ♥️ kendine iyi bak dikkat et ilaçlarıni iç enfeksiyon kapma çorap da giy sancı olmasın 😔😐
Teşekkür ederim canım senin bebisi sağlıkla kucağına al inşallah guzel haberlerini alalım.Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin

X