Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa kız Masalalh 15 e gitmişsin sanırım geçenlerde hamilelik gunlugun yoktu. Masalalh ne çabuk gecti günler sanki dün gibi hamile olduğunu duymustim şükür geçti gitti
Evet valla 4 haftalık öğrendik 11 hafta geçmiş bile gerçi bide bana sor nasıl geçti Günlüğü yeni yaptım kuzum çok sağ ol

İlk adet 40 günü bulabiliyor bazen öyle olunca çok akıl karıştırır işte

Bende iyi bir doktor bulur muyum onu araştırıyorum bir kaç test kaldı onları da tamamlarsam artık hepsini gösterip danışmk istiyorum umarım bulabilirim
Benim genetik test sonuçlarım çıkmadı henüz.
Ne kadar uzun sürüyor yaa, 3 ay oldu gittim sordum artık.
6 ayı bulabilir dediler.
Ümidi kestim artık.

Gerçekten öyle canım, herkesin sınavı farklı.
Rabbim arkadaşına geç de olsa bir evlat nasip etmiş, ne güzel.
Bizim yerimize de kokla olur mu?
Öptüm,sevdim, kokladım kürtajdan sonra ilk defa bir bebeği görüp bu kadar saat aynı ortamda kaldım. İlk başta tereddüt etmiştim biraz ama çok iyi geldi bebek kokusu
Canım sabah da bahsetmiştim, bu yeni bebeği olan arkadaşımın da pcosu vardı. Büyük biraz detaylıca konuştuk hatta, o da 2 seneyi aşkın süre beklemiş denemiş testlerle takip etmiş Hsg çekilmiş ama sonra kendiliğinden oluvermiş, ki sende böyle bir durum yok şuan için.

Bir De kızlar bu bahsettiğim arkadaşımla uzunca konuştuk bugün bana çok iyi geldi, sanki bebekten önceki yaşadıklarımı hiç yaşamamış gibiyim tam umudumu kaybettiğim anda kendiliğinden geliverdi dedi. Bildiğim kadarıyla bu grupta pek çoğumuz 2 senelik bir süreçten geçmedik, her ay test yapıyordum takıp üzülüyordum ama sonunda nasip oldu şuan hayatımda hep bebeğimleymişim gibi hissediyorum dedi. Vakit öyle ya da böyle geçiyor, stres gerçekten en büyük etken sanırım

6 ayı bulabilir dediler.
Ümidi kestim artık.
O nasıl testmiş öyle ya nerede yaptırıyorsun canım? Ben Eskişehir’de şehir hastanesinde yaptırdım genetik tam 1 ayda, trombofili 15 günde falan çıktı

Arkadaşın da zorlu yollardan gelmiş. O sebeple onunla konuşmak çok iyi gelmiştir eminim. Ben de çevremde ilk ayda gebe kalmayıp uğraşanlarla konuştuğumda içim umutla doluyor. Normali bu diyorum. Ama çevremde onlar adına şükür ki hep habersiz, ilk ayda gebe kalanlar var beni biraz da zorlayan bu sanırım.

Stres tabiki en büyük etken ama bu ay kafaya takmayayım diyebilecek bir yetimiz de yokki. Hele benim hiç yok En rahat halimizde bile acaba olacak mı? Diyoruz. Allah hayırlısını tez vakitte nasip etsin

Ben bu ay havluyu erken attım gibi Nedense olmadı gibi geliyor, bir sonraki ay ovülasyon ile takip ederim onda da olmazsa artık takip de etmem akışa bırakırım

Ben bu ay havluyu erken attım gibi Nedense olmadı gibi geliyor, bir sonraki ay ovülasyon ile takip ederim onda da olmazsa artık takip de etmem akışa bırakırım
Bence psikolojin seni olumsuza hazırlıyor. Bu da güzel aslında. Her ihtimal kabulümüz. Ama adet olmadığına göre atılan bir havlu da göremiyorum hem hiç beklemezken oluyor diyorlar ya işte bak beklemiyorsun olacak belki

Ne güzel anlatmışsın Kalbine sağlık Rabbimden istiyoruz rabbim isterse olacak arada yorulmacalar yaşansa da bence herkes umutlu Kİ hala bu grupta bir şeyler paylaşılıyor rabbimdende umut kesilmez bazen insanlık gafletiyle oluyor ama napalım bu da bir süreç iyi olmana sevindim

6 ayı bulabilir dediler.
Ümidi kestim artık.
Ben de araştırma hastanesinde yaptırdım üniversitenin Haziran 22 de verdim testi 10 eylülde sonuç elimdeydi . O yerin yoğunluğuyla alakalı olabilir canım bize 3 ay da bekleyen var 6 ayda siz 2 ay sonra aramaya başlayın ama demişlerdi Hayırlı sonuç çıksında geç olsun varsın. Bence yapılabilecek başka testler nelerse doktora sorun ve yaptırmaya çalışın . Ya da çöm fazla kaybınız yoksa bir yandan hamilelik için değerlendirin yumurtlamalarınızı sancılı garip bir süreç ben yazın bırakmıştım aslında memleketimde doktora gittim anlattımmdurumu gayet rahmin vs iyi durumda beklemene gerek yok olabilir bir kere olumsuzluk yaşadın diye yine aynısı olacak değil dene dedi ona güvendim ama 4 ay dolmadan 2 kürtaj yaşadım malesef . İki kere de düşük yaşadım. Nasip böyleymiş ama keşke dedim kendi memleketimde rahim filmi çektirsem hormon testi versem eşim sper testi verseydi dedim ama nasip kısmet böyleymiş . Doktorda sonuçta ihtimal olarak demişti ama bizimde içimizde aman hemen olsun tez canlılığı olunca yaptırmamıştık şimdi yaptırıyorum ama 2. Doz aşımı da olacağım bu hafta her şeyi yapmış olacağım bu ay artık gerisi rabbğmde dua edeceğiz isteyeceğiz bakalım

Evet valla 4 haftalık öğrendik 11 hafta geçmiş bile gerçi bide bana sor nasıl geçti Günlüğü yeni yaptım kuzum çok sağ ol
Ya Evet geçen gün fsrk ettim söylemedim senin tercihin insan korkuyor ne olacağı belli olmuyor hiç birseyin maşallah çok zor bilmiyorum senin için nasıl geçtiği inşallah birgün bir bakmışsın 38.haftadasin insalalj o günleri de gorururuz Allah büyük

Keseyi görmedik 5+2ydi göremeden düştü
Evet kimyasal gebelik olmuş o zaman senin. Her an her şey olabilir doğru günü değerlendirdiysen bebiş de gelebilir vaktinde de adet olabilirsin biraz bekleyip görmen lazım. Hayırlısı olsun

Erkenden yapmak istemedim ama her seferinde kaçıncı hafta olduğunu soruyoruz bu sefer kolaylık olsun dedim kuzum İnşallah ben de senin gibi ileri haftaları görürüm maşşallah senin az kaldı artık gelsin yeni bebişimiz

Sağol canım amin inşallah 11 günümüz kaldı kavuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…