- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Evet valla 4 haftalık öğrendik 11 hafta geçmiş bile gerçi bide bana sor nasıl geçtiAa kız Masalalh 15 e gitmişsin sanırım geçenlerde hamilelik gunlugun yoktu.Masalalh ne çabuk gecti günler sanki dün gibi hamile olduğunu duymustim şükür geçti gitti
İlk adet 40 günü bulabiliyor bazen öyle olunca çok akıl karıştırır işteMerhaba benim dok
merhaba benim doktorum banakorunmana gerek yok küçük bir gebelikti üstelik cerrahi bi işlem olmadı kürtaj vs yok kendiliğinden düştü dedi bir de benim beta bi haftada sıfırlandı 0’ı gördük doktora gittim rahim temiz beta sıfır o yüzden korunmayı bırakabilirsin dedi ben de ne yapacağımı kesiremiyorum şuan regl ne zaman olucam ona göre test yapıcam ama işte bilmiyorum malesef
Benim genetik test sonuçlarım çıkmadı henüz.Bende iyi bir doktor bulur muyum onu araştırıyorum bir kaç test kaldı onları da tamamlarsam artık hepsini gösterip danışmk istiyorum umarım bulabilirim
Öptüm,sevdim, kokladımGerçekten öyle canım, herkesin sınavı farklı.
Rabbim arkadaşına geç de olsa bir evlat nasip etmiş, ne güzel.
Bizim yerimize de kokla olur mu?
Canım sabah da bahsetmiştim, bu yeni bebeği olan arkadaşımın da pcosu vardı. Büyük biraz detaylıca konuştuk hatta, o da 2 seneyi aşkın süre beklemiş denemiş testlerle takip etmiş Hsg çekilmiş ama sonra kendiliğinden oluvermiş, ki sende böyle bir durum yok şuan için.Kızlar geçtiğimiz hafta doktor kontrolüme gittiğimde(kendi doktorum değil), sağ yumurtalıkla pcos görünümü var, sol normal dedi. Düzenli adet olup olmadığımı, yumurtlama olup olmadığını sordu. Adetlerim düzenli, yumurtlama da görüyorum. Zaten bu ay da 18 mm yumurta görmüştük. Bir sıkıntı olmadığını söyledi yumurtlama olduğu için.
Sağ överde yanlış hatırlamıyorsam 11 12 yumurta saydı galiba tam emin de değilim. En az 4 5 doktora gittim kimse de böyle dememişti. Hep usg folikül sayın çok güzel amh baktırmaya bile gerek yok dediler. Benim kafama takıldı. Bu pcos görünümü sıkıntı yaratır mı bana?
Canım devlette mi özelde mi verdin?Benim genetik test sonuçlarım çıkmadı henüz.
Ne kadar uzun sürüyor yaa, 3 ay oldu gittim sordum artık.
6 ayı bulabilir dediler.
Ümidi kestim artık.
O nasıl testmiş öyle ya nerede yaptırıyorsun canım? Ben Eskişehir’de şehir hastanesinde yaptırdım genetik tam 1 ayda, trombofili 15 günde falan çıktıBenim genetik test sonuçlarım çıkmadı henüz.
6 ayı bulabilir dediler.
Ümidi kestim artık.
Arkadaşın da zorlu yollardan gelmiş. O sebeple onunla konuşmak çok iyi gelmiştir eminim. Ben de çevremde ilk ayda gebe kalmayıp uğraşanlarla konuştuğumda içim umutla doluyor. Normali bu diyorum. Ama çevremde onlar adına şükür ki hep habersiz, ilk ayda gebe kalanlar varÖptüm,sevdim, kokladımkürtajdan sonra ilk defa bir bebeği görüp bu kadar saat aynı ortamda kaldım. İlk başta tereddüt etmiştim biraz ama çok iyi geldi bebek kokusu
Canım sabah da bahsetmiştim, bu yeni bebeği olan arkadaşımın da pcosu vardı. Büyük biraz detaylıca konuştuk hatta, o da 2 seneyi aşkın süre beklemiş denemiş testlerle takip etmiş Hsg çekilmiş ama sonra kendiliğinden oluvermiş, ki sende böyle bir durum yok şuan için.
Bir De kızlar bu bahsettiğim arkadaşımla uzunca konuştuk bugün bana çok iyi geldi, sanki bebekten önceki yaşadıklarımı hiç yaşamamış gibiyim tam umudumu kaybettiğim anda kendiliğinden geliverdi dedi. Bildiğim kadarıyla bu grupta pek çoğumuz 2 senelik bir süreçten geçmedik, her ay test yapıyordum takıp üzülüyordum ama sonunda nasip oldu şuan hayatımda hep bebeğimleymişim gibi hissediyorum dedi. Vakit öyle ya da böyle geçiyor, stres gerçekten en büyük etken sanırım
Ben bu ay havluyu erken attım gibiArkadaşın da zorlu yollardan gelmiş. O sebeple onunla konuşmak çok iyi gelmiştir eminim. Ben de çevremde ilk ayda gebe kalmayıp uğraşanlarla konuştuğumda içim umutla doluyor. Normali bu diyorum. Ama çevremde onlar adına şükür ki hep habersiz, ilk ayda gebe kalanlar varbeni biraz da zorlayan bu sanırım.
Stres tabiki en büyük etken ama bu ay kafaya takmayayım diyebilecek bir yetimiz de yokki. Hele benim hiç yokEn rahat halimizde bile acaba olacak mı? Diyoruz. Allah hayırlısını tez vakitte nasip etsin
Bence psikolojin seni olumsuza hazırlıyor. Bu da güzel aslında. Her ihtimal kabulümüz. Ama adet olmadığına göre atılan bir havlu da göremiyorumBen bu ay havluyu erken attım gibiNedense olmadı gibi geliyor, bir sonraki ay ovülasyon ile takip ederim onda da olmazsa artık takip de etmem akışa bırakırım
Ne güzel anlatmışsınÖptüm,sevdim, kokladımkürtajdan sonra ilk defa bir bebeği görüp bu kadar saat aynı ortamda kaldım. İlk başta tereddüt etmiştim biraz ama çok iyi geldi bebek kokusu
Canım sabah da bahsetmiştim, bu yeni bebeği olan arkadaşımın da pcosu vardı. Büyük biraz detaylıca konuştuk hatta, o da 2 seneyi aşkın süre beklemiş denemiş testlerle takip etmiş Hsg çekilmiş ama sonra kendiliğinden oluvermiş, ki sende böyle bir durum yok şuan için.
Bir De kızlar bu bahsettiğim arkadaşımla uzunca konuştuk bugün bana çok iyi geldi, sanki bebekten önceki yaşadıklarımı hiç yaşamamış gibiyim tam umudumu kaybettiğim anda kendiliğinden geliverdi dedi. Bildiğim kadarıyla bu grupta pek çoğumuz 2 senelik bir süreçten geçmedik, her ay test yapıyordum takıp üzülüyordum ama sonunda nasip oldu şuan hayatımda hep bebeğimleymişim gibi hissediyorum dedi. Vakit öyle ya da böyle geçiyor, stres gerçekten en büyük etken sanırım
Ben de araştırma hastanesinde yaptırdım üniversitenin Haziran 22 de verdim testi 10 eylülde sonuç elimdeydi . O yerin yoğunluğuyla alakalı olabilir canım bize 3 ay da bekleyen var 6 ayda siz 2 ay sonra aramaya başlayın ama demişlerdiBenim genetik test sonuçlarım çıkmadı henüz.
6 ayı bulabilir dediler.
Ümidi kestim artık.
Keseyi görmedik 5+2ydi göremeden düştüKimyasal gebelik olmuş seninki. Keseyi görmüş müydünüz? O zaman sanki hiç olmamış gibi şuan normalde nasıl deniyorsan öyle denemeye devam edebilirsin
Ya Evet geçen gün fsrk ettim söylemedim senin tercihin insan korkuyor ne olacağı belli olmuyor hiç birseyin maşallahEvet valla 4 haftalık öğrendik 11 hafta geçmiş bile gerçi bide bana sor nasıl geçtiGünlüğü yeni yaptım kuzum çok sağ ol
Evet kimyasal gebelik olmuş o zaman senin. Her an her şey olabilir doğru günü değerlendirdiysen bebiş de gelebilir vaktinde de adet olabilirsin biraz bekleyip görmen lazım. Hayırlısı olsunKeseyi görmedik 5+2ydi göremeden düştü
Erkenden yapmak istemedim ama her seferinde kaçıncı hafta olduğunu soruyoruz bu sefer kolaylık olsun dedim kuzumYa Evet geçen gün fsrk ettim söylemedim senin tercihin insan korkuyor ne olacağı belli olmuyor hiç birseyin maşallahçok zor bilmiyorum senin için nasıl geçtiği inşallah birgün bir bakmışsın 38.haftadasin insalalj o günleri de gorururuz Allah büyük
Sağol canım amin inşallah 11 günümüz kaldı kavuşmayaErkenden yapmak istemedim ama her seferinde kaçıncı hafta olduğunu soruyoruz bu sefer kolaylık olsun dedim kuzumİnşallah ben de senin gibi ileri haftaları görürüm maşşallah senin az kaldı artık gelsin yeni bebişimiz
Ayy ne güzel maşşallah sağlıkla doğsun canım benimSağol canım amin inşallah 11 günümüz kaldı kavuşmaya
Öyle mi dersinBence psikolojin seni olumsuza hazırlıyor. Bu da güzel aslında. Her ihtimal kabulümüz. Ama adet olmadığına göre atılan bir havlu da göremiyorumhem hiç beklemezken oluyor diyorlar ya işte bak beklemiyorsun olacak belki
Amin inşallah canım darısı başına insalalhAyy ne güzel maşşallah sağlıkla doğsun canım benim