Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de bir sor canım bizi de bilgilendir. Geçtiğimiz hafta doktor randevum vardı özellikle sordum olabilir öyle, ultrosonda bir sıkıntı yok dedi bana. Kürtajdan dolayıdır diue şu an çok üzerinde durmadım ben de ama devam ederse tekrar bi doktora gideceğim neden lekelenme uzun sürüyor diye. Normalde de kahverengi kan ile başlar benim ama 1-2 saat sonra kırmızıya dönerdi

Kızlar geçtiğimiz hafta doktor kontrolüme gittiğimde(kendi doktorum değil), sağ yumurtalıkla pcos görünümü var, sol normal dedi. Düzenli adet olup olmadığımı, yumurtlama olup olmadığını sordu. Adetlerim düzenli, yumurtlama da görüyorum. Zaten bu ay da 18 mm yumurta görmüştük. Bir sıkıntı olmadığını söyledi yumurtlama olduğu için.

Sağ överde yanlış hatırlamıyorsam 11 12 yumurta saydı galiba tam emin de değilim. En az 4 5 doktora gittim kimse de böyle dememişti. Hep usg folikül sayın çok güzel amh baktırmaya bile gerek yok dediler. Benim kafama takıldı. Bu pcos görünümü sıkıntı yaratır mı bana?

Düzenli adet oluyorsan sorun olmaz bence canım bende de pko var ama adet düzensizdi ve amh baktırmak istediğimde bakmamıştı doktorum pko dan dolayı birsürü yumurta var yaşın da genç zaten yüksek çıkar demişti pko olanlarda bakmıyorlar sanırım bu arada pkoda çatlatma iğnesi kullanıyorlar genelde ve işe yarıyor yumurta kalitesini de yükseltiyormuş hatta sohrab öyle demişti sen de ilk kez çatlatma iğnesi kullandın dimi ay hadi inşallah bebiş olsun senin de

Kimse yokmuş bana cevap verebilecek. 24 gün oldu düşük yapalı ama neyse teşekkür ederim yine de rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Burada herkese korunma verildi 1 ay yada 3 ay iltihap olmasın rahim toparlasın diye o yüzden kimse bilgisi olmadığı için cevap verememiştir konu açsaydın aslında bilgisi olanlar yazardı hemen… 24 gün daha çok erken 40 günde falan anca adet olunuyor sanırım bende adet düzensizliği olduğu için doktor direk ilaç vermişti beklemeyeyim rahim yenilensin bir an önce diye ilk adetimi ilaçla olmuştum o konuda da bilgim yok. Düşükten sonra hemen yumurtlama olmuyor ama galiba ovulasyon testi yapsanız o da hep pozitif çıkar gerçeği yansıtmaz çünkü daha beta hcg sıfırlanmadı adet olmadığınız için. Tamamen şans yani çok istiyorsanız denemeye devam etmeniz gerekir adet olana kadar o da biraz riskli yani ilk adeti bekleseniz daha iyi olurdu.

Forumda dolaşmıştım biraz hep klomen ya da fermara kullanıp sonra ovitrelle kullanılmış. Benim yumurta kendiliğinden olmuştu neden çatlatma iğnesi verdi ki demiştim kendi kendime. Bu pcos görünümünden dolayı verdi o zaman. Kafaya takacak bir şey yok sınırda bir durum var dedi doktor. Ben orada da panik oldum biraz neeeğğ pcos mu var bir de diue

İnşallah faydası olmuştur canım ya iğnenin valla iğneden önceki gün, iğne günü ve sonraki iki gün değerlendirdik. Artık daha da yapabileceğimiz bir şey yok. Eşim mahvoldu bu ay

Yani evet benim bazen kendiliğinden büyüyordu bazen büyümüyordu geç de olsa adet oluyorum diye doktor yumurtluyorsun sorun yok dedi ama sanırım geç büyüdüğü için kalitesizdi yumurtalar. Son ay biz de femarayla falan büyüttük sonra çatlama iğnesi oldum ama senin zaten vaktinde büyüyor garanti olsun diye vermiştir iyi de yapmış kuzum bu arada tek sıkıntı buysa ben çocuğu olmayan pko lu görmedim sadece süreç uzuyor biraz müdahale gerekiyor bu iğne gibi korkulacak bir şey değil bence İlişki konusu da çatlatma iğnesinden hemen sonra, 36 saat sonra ve günaşırı devam etmiştik biz de bir hafta kadar zor oluyor tabi biraz

Ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum geçen ay zaten hsg ve histeroskopi oldu ikisinde de anormal bir durum çıkmadı olsa illaki belli olurdu bence, benim de 24 çıktı bu ay prolaktin 3 gün ara ile sadece 2 tane dostinex kullandım inşallah faydası olmuştur

Seninki çok da yüksek değil kuzum düşmüştür bence çoktan

İçini ferah tut yapabileceğin herşeyi yapmışsın bence hiç sıkıntı yapma ama cidden iğne öncesi kaçmasın aman iğne sonrası kaçmasın diye şüphe edip hepsini değerlendirince insan bi oyhh oluyor haklı olarak

Valla artık bir kez daha kan vermeyeceğim bende düştü deyip devam edeceğim bakalım ekimde neler olacak
Ay hadi inşallah sonbaharı ben çok severim izmirde bunalıyoruz sıcaklardan (antalyadaki kadar olmasa da ) bi serinlik oldu mu içime huzur doluyor sanki güzel güzel gelsin uğur getirsin ekim

Ay hadi inşallah sonbaharı ben çok severim izmirde bunalıyoruz sıcaklardan (antalyadaki kadar olmasa da ) bi serinlik oldu mu içime huzur doluyor sanki güzel güzel gelsin uğur getirsin ekim
Ay çok şükür şuan bizim evimiz bari serin dışarısı tabi hala yanıyor amin amin

Aynen benim de öyle olurdu canım.
Hatt karın ağrım da 1-2 saat sonra başlardı, bu sefer ilk 2 gün hiç ağrımadı.
Doktora sorunca haber ederim muhakkak.

Merhaba doktorum bana korunmama gerek yok küçük bir gebelikti ve cerrahi bir işlem yoktu kürtaj vs olmadan kendiliğinden attın dedi bir de hcg benim bi hafta sonra sıfırlandı 0’ı gördü o yüzden ne yapacağımı tam kestiremiyorum

Merhaba benim dok
merhaba benim doktorum banakorunmana gerek yok küçük bir gebelikti üstelik cerrahi bi işlem olmadı kürtaj vs yok kendiliğinden düştü dedi bir de benim beta bi haftada sıfırlandı 0’ı gördük doktora gittim rahim temiz beta sıfır o yüzden korunmayı bırakabilirsin dedi ben de ne yapacağımı kesiremiyorum şuan regl ne zaman olucam ona göre test yapıcam ama işte bilmiyorum malesef

Klimalar var ama havanın kendi serinliği gibi olmuyor klima kurutuyor resmen hasta ediyor ama mis gibi bahar serinliği başladı artık çok şükür
Aa kız Masalalh 15 e gitmişsin sanırım geçenlerde hamilelik gunlugun yoktu. Masalalh ne çabuk gecti günler sanki dün gibi hamile olduğunu duymustim şükür geçti gitti

Kimyasal gebelik olmuş seninki. Keseyi görmüş müydünüz? O zaman sanki hiç olmamış gibi şuan normalde nasıl deniyorsan öyle denemeye devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…