Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım devlette mi özelde mi verdin?
Devlette verdim.
O nasıl testmiş öyle ya nerede yaptırıyorsun canım? Ben Eskişehir’de şehir hastanesinde yaptırdım genetik tam 1 ayda, trombofili 15 günde falan çıktı
Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi canım.
Tüm Anadolu yakası Zeynep Kamil’de toplanıyormuş. Ondan uzuyor heralde.

Ben de araştırma hastanesinde yaptırdım üniversitenin Haziran 22 de verdim testi 10 eylülde sonuç elimdeydi . O yerin yoğunluğuyla alakalı olabilir canım bize 3 ay da bekleyen var 6 ayda siz 2 ay sonra aramaya başlayın ama demişlerdi 🙏🏻 Hayırlı sonuç çıksında geç olsun varsın. Bence yapılabilecek başka testler nelerse doktora sorun ve yaptırmaya çalışın . Ya da çöm fazla kaybınız yoksa bir yandan hamilelik için değerlendirin yumurtlamalarınızı 😩 sancılı garip bir süreç ben yazın bırakmıştım aslında memleketimde doktora gittim anlattımmdurumu gayet rahmin vs iyi durumda beklemene gerek yok olabilir bir kere olumsuzluk yaşadın diye yine aynısı olacak değil dene dedi ona güvendim ama 4 ay dolmadan 2 kürtaj yaşadım malesef . İki kere de düşük yaşadım. Nasip böyleymiş ama keşke dedim kendi memleketimde rahim filmi çektirsem hormon testi versem eşim sper testi verseydi dedim ama nasip kısmet böyleymiş 🙂. Doktorda sonuçta ihtimal olarak demişti ama bizimde içimizde aman hemen olsun tez canlılığı olunca yaptırmamıştık 🙂 şimdi yaptırıyorum ama 2. Doz aşımı da olacağım bu hafta her şeyi yapmış olacağım bu ay artık gerisi rabbğmde dua edeceğiz isteyeceğiz bakalım 🙏🏻

Benim 9.haftada kalbi durdu bebeğimin. İlk hamileliğimdi, nasip değilmiş.
Senin kayıpların için de çok üzüldüm.
Rabbim en hayırlı şekilde kucağımızı doldursun. 🥰

Anti-Kardiyolipin (ACA) IgG
Anti-Kardiyolipin (ACA) IgM
Homosistein
Anti-Trombin III (AT III) Aktivite
Lupus Antikoagülanı Tarama (LAC)
Protein C (Aktivite) YENİ
Protein S (Aktivite) YENİ
Trombofili Paneli 6'lı
Periferik kandan karyotip tayini PANELİ
Periferik kandan karyotip tayini k

Bu testleri istemişti doktorum, çoğunun sonucu çıktı bile.
Covid aşımın 2 dozunu da oldum.
Kürtajdan sonra 3.adetim şu an.
Bakalım, nasipte varsa elbet olur. 😉
Elimden geleni yaptım sanırım. ☺️
Bundan sonra hayırlısı diye dua etmek kaldı. 🥰

Benim 9.haftada kalbi durdu bebeğimin. İlk hamileliğimdi, nasip değilmiş.
Senin kayıpların için de çok üzüldüm.
Rabbim en hayırlı şekilde kucağımızı doldursun. 🥰

Anti-Kardiyolipin (ACA) IgG
Anti-Kardiyolipin (ACA) IgM
Homosistein
Anti-Trombin III (AT III) Aktivite
Lupus Antikoagülanı Tarama (LAC)
Protein C (Aktivite) YENİ
Protein S (Aktivite) YENİ
Trombofili Paneli 6'lı
Periferik kandan karyotip tayini PANELİ
Periferik kandan karyotip tayini k

Bu testleri istemişti doktorum, çoğunun sonucu çıktı bile.
Covid aşımın 2 dozunu da oldum.
Kürtajdan sonra 3.adetim şu an.
Bakalım, nasipte varsa elbet olur. 😉
Elimden geleni yaptım sanırım. ☺️
Bundan sonra hayırlısı diye dua etmek kaldı. 🥰
Aynen bende senin gibi eksiklerimi de tamamlayıp. Bi sorun çıkmazsa dua edip beklicem güzel haberlerle buluşalm inşallah 🌸

Başlıyorum canım, doktoruma sordum, kendını yormadan başla dedı,ilk ders okuma saatı var, geriye 5 ders kalıyor, olabıldıgınce oturmaya gayret edıcem.. İnsalllah bi aksilik olmadan geçer
Canım dikkat et elinden geldiğince zaten olacaksa da zaten tutunacak sana o minnoşlar 🙏🏻 Stres olmadan korkmadan temkinli şekilde ben olacağına inanarak bekliyorum Perşembe cumayı 🙈🙂 heyecanlıyım ben de senin için 😇

Canım dikkat et elinden geldiğince zaten olacaksa da zaten tutunacak sana o minnoşlar 🙏🏻 Stres olmadan korkmadan temkinli şekilde ben olacağına inanarak bekliyorum Perşembe cumayı 🙈🙂 heyecanlıyım ben de senin için 😇
Bugun 4.gunım, eğer tutunma olmussa coktan olmustur.. Doktor o yuzden günlük hayata dönebilirsin dedi.. Çok şükür 4 gundur de cogunluk olarak yattım dillendim, hatta dün kedimi veterinere bile götürdük, ayakta bıle kaldım biraz

Tek korkum okuldaki vakalar, bugun 3 pozıtıf 9 temaslı haberı geldı.. Deltaya yakalanan bı ogrencımızı hastaneye yatırdılar, onun samımı arkadsları da karantinaya alındı.. Dıgerlerı okula gelecek. . Herkes tedirgin suanda 😔🥺
Belli olana kadar gitmese miydin acaba ya 🙁 ayy minikleri de o kadar etkiliyor mu kıyamam inşallah hemen atlatır 🙏🏻

Belli olana kadar gitmese miydin acaba ya 🙁 ayy minikleri de o kadar etkiliyor mu kıyamam inşallah hemen atlatır 🙏🏻
Ne zamana kadar gitmicem ki, eninde sonunda baslamam gerek 🤷‍♀️
Delta oldugu ıcın atesin düşürememişler, hastaneye yatırmışlar, sıra arkası ve samımı oldugu 2 arkadsının ismini vermıs, bu cocuklar bızım gormedıgımız yerlerde asla maske takmıyor 😔 sınıfta bıle sürekli maske takın dıye uyarıda bulunuyoruz 🤷‍♀️

Tek korkum okuldaki vakalar, bugun 3 pozıtıf 9 temaslı haberı geldı.. Deltaya yakalanan bı ogrencımızı hastaneye yatırdılar, onun samımı arkadsları da karantinaya alındı.. Dıgerlerı okula gelecek. . Herkes tedirgin suanda 😔🥺
Ah kuzum ya inşallah çocuklar sağlığına da kavuşur 😒 gerçekten ne denir bilemiyorum rabbim bizleri korusun bitsin şu illet 😖 çift maske ile gir sınıfa canım istersen ders anlatmakta zor biliyorum ama zaten kapı pencere açık ders işlersiniz çok sınıf içersinde dolaşmadan çocuklara yaklaşmadan ders anlatırsın 😕 böyle öğretmenliğin de tadı çıkmıyor ama tedbir artık . Benimde 2. Sınıf çocuklarım o yüzden ister istemez yanlarındayım defter düzeni yazı stili bire bir okuma vs hep yan yanayım 😖 uzak duracağım diyorum ama benimkiler küçük olunca yapamıyorum ben 🤢 sen dikkat et kimseciklere bişey olmadan geçsin şu illet

Ah kuzum ya inşallah çocuklar sağlığına da kavuşur 😒 gerçekten ne denir bilemiyorum rabbim bizleri korusun bitsin şu illet 😖 çift maske ile gir sınıfa canım istersen ders anlatmakta zor biliyorum ama zaten kapı pencere açık ders işlersiniz çok sınıf içersinde dolaşmadan çocuklara yaklaşmadan ders anlatırsın 😕 böyle öğretmenliğin de tadı çıkmıyor ama tedbir artık . Benimde 2. Sınıf çocuklarım o yüzden ister istemez yanlarındayım defter düzeni yazı stili bire bir okuma vs hep yan yanayım 😖 uzak duracağım diyorum ama benimkiler küçük olunca yapamıyorum ben 🤢 sen dikkat et kimseciklere bişey olmadan geçsin şu illet
İnşallahh canım, saglıkla cıkar hastaneden, zaten cocuklar korkmuştur 😔 oyle yapmayı düşünüyorum ama , soru kontrolu yapmam gerekiyor, mecbur yaklasacaklar yanıma 🤷‍♀️

İnşallahh canım, saglıkla cıkar hastaneden, zaten cocuklar korkmuştur 😔 oyle yapmayı düşünüyorum ama , soru kontrolu yapmam gerekiyor, mecbur yaklasacaklar yanıma 🤷‍♀️
Keşke gerçekten işin içinde olup konuşulsa okul kapanmaz sınıf kapanır en son okul kapanır vs . Bizim okulda temizlikçi yok öğretmenler olarak biz okulu temizliyoruz . Çocuklar maskesiz geliyor sürekli yeterli maske yok gerçekten zor süreç Yani gerçek olsa gerçek tedbirler alınsa bu kadar olmazsa evlatlara bizlere sağlık versin rabbim tedbirini al ve güzel haberlerle gel sohrab 🥰

Keşke gerçekten işin içinde olup konuşulsa okul kapanmaz sınıf kapanır en son okul kapanır vs . Bizim okulda temizlikçi yok öğretmenler olarak biz okulu temizliyoruz . Çocuklar maskesiz geliyor sürekli yeterli maske yok gerçekten zor süreç Yani gerçek olsa gerçek tedbirler alınsa bu kadar olmazsa evlatlara bizlere sağlık versin rabbim tedbirini al ve güzel haberlerle gel sohrab 🥰
Daha ilk haftadan bu haberler üzdü açıkçası 😔 sonumuz hayrolsun ınsallah

Ne zamana kadar gitmicem ki, eninde sonunda baslamam gerek 🤷‍♀️
Delta oldugu ıcın atesin düşürememişler, hastaneye yatırmışlar, sıra arkası ve samımı oldugu 2 arkadsının ismini vermıs, bu cocuklar bızım gormedıgımız yerlerde asla maske takmıyor 😔 sınıfta bıle sürekli maske takın dıye uyarıda bulunuyoruz 🤷‍♀️
Belli olana kadar dedim ama içine de sinmez şimdi senin 🙁 allahım korusun hepinizi inşallah 🙏🏻 sen dikkat ediyorsun zaten kuzum

Hiç sorma, hep bu 8ler yüzünden 🤷‍♀️ sınava girecekler diye, gecen hafta ilk 2 gün gittim 4 saat ders yaptık Neysekı
Onlar için önemli tabi bu sene kuzum çok idealistsin ne güzel keşke bütün öğretmenler böyle olsa 🥰 emeğine sağlık 🙏🏻

X