- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
İnşallah olmaz cnm bidaha, rabbim korusun bebeğiniYok canım iğne falan yapmadılar progestan yeterli dediler. Sonrasında kanama olmadı az önce kahverengi leke geldi inşallah bı daha olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olmaz cnm bidaha, rabbim korusun bebeğiniYok canım iğne falan yapmadılar progestan yeterli dediler. Sonrasında kanama olmadı az önce kahverengi leke geldi inşallah bı daha olmaz
Tabi haber veririm inşallah olur da bebeğimmolsa bile buralardan gitmeyi düşünmüyorum iyi ki vardınız Ve bu haberi sizlerle de paylaşacağım inşallahAhhhh Çokkk geçmiş olsun canım, son kürtajın yeni olduğunu bilmiyordum tabi beklemek lazım o zaman, zaten birkaç ay şans yüksekmiş yine yakalarsınız.Zor tabi ki yaşadığımız herşey çok zor, kadın olmak çok zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun, öyle ya da böyle sonunda sağ salim evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, güzel haberler aldığında beni de etiketle olur mu unutmazsan İğne istersen konuşunca vereceklerini düşünüyorum, ama gebelik oluşur oluşmaz veriyorlar önce kullanmanın bir anlamı yok
Pazartesiye haberlerini bekliyoruz birlikte mutlu olalım inşallahAhh beni zaten anlasa anlasa buradaki arkadaşlarım anlar Her lavaboya gidisimde yüreğim ağzıma geliyor. İnşallah pazartesi kalp atışını tekrar duyarım da içim iyice rahatlar
Benim bildiğim kadarıyla azcık gelse bile adet olarak görülüyor belki sökülürken yavaş ilerlemiştir kanaman varsa şuan regl gibi bence sorun edecek bir problem değildir . Yalnız adet bitiminde yine kadın doğumcu ile görüşürsün muayene ile de daha detaylı bilgi sahibi olursun ben sorun olmaz diye biliyorumKızlar benim kürtaj sonrası 3.adetim.
Çarşamba akşamı başladı ama tam başladı sayılmaz. Perşembe bile renkli akıntı gibiydi. Tam olarak bu sabah başladı diyebilirim. Siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
Kimse yokmuş bana cevap verebilecek. 24 gün oldu düşük yapalı ama neyse teşekkür ederim yine de rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 21 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım?
Benim başıma böyle bir şey gelmedi ama burada okuduklarımdan bu tarz şeylerle karşılaşanları çok gördüm.Kızlar benim kürtaj sonrası 3.adetim.
Çarşamba akşamı başladı ama tam başladı sayılmaz. Perşembe bile renkli akıntı gibiydi. Tam olarak bu sabah başladı diyebilirim. Siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
Kürtajdan sonra 1 ay korunma tavsiye ediliyor, en azından benim doktorum bana bu şekilde söylemişti ve ben onu dinledim.Kimse yokmuş bana cevap verebilecek. 24 gün oldu düşük yapalı ama neyse teşekkür ederim yine de rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Benim kürtaj sonrası 2. Adetimde ilk kahverengi peçeteye gelen akıntı oldu 1 gün sürdü, sonraki gün lekelenme şeklinde oldu, sonraki gün de tam söküldü. Doktora sorduğumda sökülme olduğu gün 1, gündür cevabını verdi.Kızlar benim kürtaj sonrası 3.adetim.
Günaydın tatlım ne güzel bir rüya inşallah gerçek olması dileğiyleHerkese günaydın ve iyi pazarları kızlar
Rüyamda bembeyaz tenli saçsız bir çocuk gördüm, bebek arabasında uyuyordu minicikti. Aldım onu öptüm öptüm o kadar güzel kokuyordu ki sanki gerçek gibiydi. Kafayı yiyorum galiba
Bu konuda hiç bilgim yok canım ama Kağan Kocatepe youtubede bu konudan da konuşmuştu sanırım ben kürtaj sonrası onun videosunu izlemiştim ama hatırlamıyorum.Kimse yokmuş bana cevap verebilecek. 24 gün oldu düşük yapalı ama neyse teşekkür ederim yine de rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
O halde 11 Eylül SAT olarak kaydediyorum canım.Benim kürtaj sonrası 2. Adetimde ilk kahverengi peçeteye gelen akıntı oldu 1 gün sürdü, sonraki gün lekelenme şeklinde oldu, sonraki gün de tam söküldü. Doktora sorduğumda sökülme olduğu gün 1, gündür cevabını verdi.
Vallahi öyle kokuyu burnumda hissettim hepimiz için çektim içimeO halde 11 Eylül SAT olarak kaydediyorum canım.
L Lalalala1 ve madamseker sizin cevaplarınız için de çok teşekkür ederim.
Bu arada L Lalalala1 , canım yaa.
Ne güzel bir rüya o öyle.
Nasıl bir huzurla uyanmışsındır kim bilir.
Kokusunu bile duymuşsun.
Rabbim en hayırlı zamanda bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı bir şekilde kucağını doldursun canım.
Ben olsam uzunca süre etkisinden çıkamazdım rüyanın.
Amin aminAnladım canım ay sonuna ne kaldı, göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider. Eylül ekim bu grubun ayları olsun lütfen
Kaybınız için çok üzüldüm Rabbim inşallah bir daha böyle bişey yaşatmaz doktorum bana rahim toparlansın hemde enfeksiyon olmasın diye 3 ay koruma vermişti ben onu dinledim, zaten 3 ayda adet düzenim ancak yerine oturdu, sizin durumda gebelik de olabilir beta sıfırlanmamış da olabilir o yüzden net bişey diyemiyor insan çünkü kürtaj sonrask ilk adet beta sıfırlanınca geliyor diye biliyorumKimse yokmuş bana cevap verebilecek. 24 gün oldu düşük yapalı ama neyse teşekkür ederim yine de rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Benim de normalde önce bir gün önce bir leke gelir sonraki gün sökülürdü ama şimdi 2 gün dediğiniz gibi olup 3.gün anca sökülüyor neden böyle bilmiyorum tabiKızlar benim kürtaj sonrası 3.adetim.
İnşallah ikimizde de bir problem yoktur canım.Benim de normalde önce bir gün önce bir leke gelir sonraki gün sökülürdü ama şimdi 2 gün dediğiniz gibi olup 3.gün anca sökülüyor neden böyle bilmiyorum tabi
Gerçekten öyle canım, herkesin sınavı farklı.Vallahi öyle kokuyu burnumda hissettim hepimiz için çektim içime
Az sonra Pkos sebebiyle bebişini birazcık sonra kucağına alan bir arkadaşım gelecek kahvaltıya, şimdi 5 aylık oldu bile minik. Onu sevip öpeyim :)
Bu örnekte de olduğu gibi herkes çeşitli sınavlardan geçiyor, bizim sınavımızın kolay olması dileğiyle
Ben düşündüm ama hiç almadım canım.Kızlar , kadın doğum için e doktor hizmeti alan oldu mu hiç sizlerden ?