Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhhh😓 Çokkk geçmiş olsun canım, son kürtajın yeni olduğunu bilmiyordum tabi beklemek lazım o zaman, zaten birkaç ay şans yüksekmiş yine yakalarsınız.Zor tabi ki yaşadığımız herşey çok zor, kadın olmak çok zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun, öyle ya da böyle sonunda sağ salim evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin 🤲🏻 Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, güzel haberler aldığında beni de etiketle olur mu unutmazsan 🙏🏻 İğne istersen konuşunca vereceklerini düşünüyorum, ama gebelik oluşur oluşmaz veriyorlar önce kullanmanın bir anlamı yok 🤷🏻‍♀️
Tabi haber veririm inşallah olur da 🙂 bebeğimmolsa bile buralardan gitmeyi düşünmüyorum iyi ki vardınız ♥️ Ve bu haberi sizlerle de paylaşacağım inşallah 🙏🏻

Kızlar benim kürtaj sonrası 3.adetim.
Çarşamba akşamı başladı ama tam başladı sayılmaz. Perşembe bile renkli akıntı gibiydi. Tam olarak bu sabah başladı diyebilirim. Siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı?

Çarşamba akşamı başladı ama tam başladı sayılmaz. Perşembe bile renkli akıntı gibiydi. Tam olarak bu sabah başladı diyebilirim. Siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
Benim bildiğim kadarıyla azcık gelse bile adet olarak görülüyor belki sökülürken yavaş ilerlemiştir kanaman varsa şuan regl gibi bence sorun edecek bir problem değildir . Yalnız adet bitiminde yine kadın doğumcu ile görüşürsün muayene ile de daha detaylı bilgi sahibi olursun ben sorun olmaz diye biliyorum 🙂

Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 21 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım?
Kimse yokmuş bana cevap verebilecek. 24 gün oldu düşük yapalı ama neyse teşekkür ederim yine de rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.

Benim başıma böyle bir şey gelmedi ama burada okuduklarımdan bu tarz şeylerle karşılaşanları çok gördüm.
SiZ adet gününüzü tam olarak başladığı dediğiniz gün kabul edeceksiniz karaca3443 karaca3443 arkadaşımız sorduğunda arkadaşlar o şekilde cevap vermişlerdi, kendisi doktora da teyit ettirdi bu bilgiyi diye hatırlıyorum.
Kimse yokmuş bana cevap verebilecek. 24 gün oldu düşük yapalı ama neyse teşekkür ederim yine de rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Kürtajdan sonra 1 ay korunma tavsiye ediliyor, en azından benim doktorum bana bu şekilde söylemişti ve ben onu dinledim.
Ama hiç adet görmeyip gebe kalan arkadaşlara da rastladım burada, forumda bu konu ile ilgili çok sayıda başlık var aslında muhakkak bulacaksınızdır biraz detaylı bakınca. Kaybınız İçin üzgünüm🤲

Benim kürtaj sonrası 2. Adetimde ilk kahverengi peçeteye gelen akıntı oldu 1 gün sürdü, sonraki gün lekelenme şeklinde oldu, sonraki gün de tam söküldü. Doktora sorduğumda sökülme olduğu gün 1, gündür cevabını verdi.

Herkese günaydın ve iyi pazarları kızlar☘️

Rüyamda bembeyaz tenli saçsız bir çocuk gördüm, bebek arabasında uyuyordu minicikti. Aldım onu öptüm öptüm o kadar güzel kokuyordu ki sanki gerçek gibiydi. Kafayı yiyorum galiba 😂
Günaydın tatlım ne güzel bir rüya 💓 inşallah gerçek olması dileğiyle 🙏🙏

Bu konuda hiç bilgim yok canım ama Kağan Kocatepe youtubede bu konudan da konuşmuştu sanırım ben kürtaj sonrası onun videosunu izlemiştim ama hatırlamıyorum. 🌸

Benim kürtaj sonrası 2. Adetimde ilk kahverengi peçeteye gelen akıntı oldu 1 gün sürdü, sonraki gün lekelenme şeklinde oldu, sonraki gün de tam söküldü. Doktora sorduğumda sökülme olduğu gün 1, gündür cevabını verdi.
O halde 11 Eylül SAT olarak kaydediyorum canım. 😉
L Lalalala1 ve madamseker madamseker sizin cevaplarınız için de çok teşekkür ederim.
Bu arada L Lalalala1 , canım yaa.
Ne güzel bir rüya o öyle. 🥰
Nasıl bir huzurla uyanmışsındır kim bilir. ❤️
Kokusunu bile duymuşsun. 🥰🥰🥰
Rabbim en hayırlı zamanda bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı bir şekilde kucağını doldursun canım. 😉
Ben olsam uzunca süre etkisinden çıkamazdım rüyanın. 😂

O halde 11 Eylül SAT olarak kaydediyorum canım. 😉
L Lalalala1 ve madamseker madamseker sizin cevaplarınız için de çok teşekkür ederim.
Bu arada L Lalalala1 , canım yaa.
Ne güzel bir rüya o öyle. 🥰
Nasıl bir huzurla uyanmışsındır kim bilir. ❤️
Kokusunu bile duymuşsun. 🥰🥰🥰
Rabbim en hayırlı zamanda bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı bir şekilde kucağını doldursun canım. 😉
Ben olsam uzunca süre etkisinden çıkamazdım rüyanın. 😂
Vallahi öyle kokuyu burnumda hissettim hepimiz için çektim içime😊
Az sonra Pkos sebebiyle bebişini birazcık sonra kucağına alan bir arkadaşım gelecek kahvaltıya, şimdi 5 aylık oldu bile minik. Onu sevip öpeyim :)
Bu örnekte de olduğu gibi herkes çeşitli sınavlardan geçiyor, bizim sınavımızın kolay olması dileğiyle🌼

Kaybınız için çok üzüldüm Rabbim inşallah bir daha böyle bişey yaşatmaz 🤲🏻 doktorum bana rahim toparlansın hemde enfeksiyon olmasın diye 3 ay koruma vermişti ben onu dinledim, zaten 3 ayda adet düzenim ancak yerine oturdu, sizin durumda gebelik de olabilir beta sıfırlanmamış da olabilir o yüzden net bişey diyemiyor insan çünkü kürtaj sonrask ilk adet beta sıfırlanınca geliyor diye biliyorum

Benim de normalde önce bir gün önce bir leke gelir sonraki gün sökülürdü ama şimdi 2 gün dediğiniz gibi olup 3.gün anca sökülüyor neden böyle bilmiyorum tabi

Benim de normalde önce bir gün önce bir leke gelir sonraki gün sökülürdü ama şimdi 2 gün dediğiniz gibi olup 3.gün anca sökülüyor neden böyle bilmiyorum tabi
İnşallah ikimizde de bir problem yoktur canım.
Bu ara prolaktin yüksekliğinden ötürü endokrin randevularım var.
Bir fırsatını bulsam kadın doğuma da gidip bi muayene olmak istiyorum, bakalım.
En son kürtajdan 1 hafta sonra gitmiştim.

Vallahi öyle kokuyu burnumda hissettim hepimiz için çektim içime😊
Az sonra Pkos sebebiyle bebişini birazcık sonra kucağına alan bir arkadaşım gelecek kahvaltıya, şimdi 5 aylık oldu bile minik. Onu sevip öpeyim :)
Bu örnekte de olduğu gibi herkes çeşitli sınavlardan geçiyor, bizim sınavımızın kolay olması dileğiyle🌼
Gerçekten öyle canım, herkesin sınavı farklı.
Rabbim arkadaşına geç de olsa bir evlat nasip etmiş, ne güzel. 😉
Bizim yerimize de kokla olur mu? 🥰

X