- 23 Ağustos 2020
- 315
- 519
- 53
- 31
Allah tüm isteyip olmayanlara da versin inşAllahYaaa evet çok şükür bugün kanda baktırdım emin oldukHepiniz sıra sıra gelin inşAllah ya
Özellikle bu topikteki herkesin hamile olmasını çok istiyorum, en içten duam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tüm isteyip olmayanlara da versin inşAllahYaaa evet çok şükür bugün kanda baktırdım emin oldukHepiniz sıra sıra gelin inşAllah ya
![]()
Rabbim hepimize nasip etsinYaaa evet çok şükür bugün kanda baktırdım emin oldukHepiniz sıra sıra gelin inşAllah ya
![]()
Canım senin yaşın kaçtı? İkinci gebelik miydi ve test falan yaptırmış mıydın?Allah tüm isteyip olmayanlara da versin inşAllahSağlıklı sıhhatli bebekler
![]()
Allahım neden yedi acabaSohrap ban yemiş galiba yine, tutamıyo kendini delişmen![]()
27 yaşındayım canım, 1 seneyi yeni geçti evliliğimCanım senin yaşın kaçtı? İkinci gebelik miydi ve test falan yaptırmış mıydın?
Neden yediğinden ziyade ne kadar yedi acaba, hemen gelsin yaAllahım neden yedi acaba![]()
Ben hiç bilmiyorum bu ban işini süresi de mi değişiyorNeden yediğinden ziyade ne kadar yedi acaba, hemen gelsin ya![]()
Anladım canım27 yaşındayım canım, 1 seneyi yeni geçti evliliğimİlki eylülde oldu, maalesef düşükle sonuçlandı. Şimdi ikinci sayılıyor galiba. Test yaptırmadım, sadece patoloji vermiştim o da temiz çıktı şükür
![]()
İnşAllah canımAnladım canımHadi bakalım sağlıkla geçsin inşallah bi daha ki kontrol ne zaman?
İlk gebelik canımNasıl oldu canım neden olmuş 2. Gebelik miydi bu? Sen nasılsın şuan![]()
İyimisin canım?İlk gebelik canım![]()
Erken yasta evlenen ve çocuk için tedavi gören biri konu açmıştı cnm onda ban yedi malesefSohrab nerelerdesin canım ya
Erken yasta evlenen ve çocuk için tedavi gören biri konu açmıştı cnm onda ban yedi malesef
Evet bizi toparlardi şimdi sessiz kaldi topikiyi olmamış
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canımYaaa evet çok şükür bugün kanda baktırdım emin oldukHepiniz sıra sıra gelin inşAllah ya
![]()
Adet oldunmu canım?Evet bizi toparlardi şimdi sessiz kaldi topik![]()
Olmam miAdet oldunmu canım?
Amin inşAllah canımAllah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım