Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Patoloji sonucunda bir şey çıkmadı telaş yapma dedi. Ama pıhtılaşmayı test yapmadan bilemeyeceği için bir şey demedi. Çünkü bu pıhtılaşma olayında eğer pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcılar da zarar verebiliyormuş bebeğe. O yüzden Allah’tan ümidim inşAllah pıhtılaşma yoktur sağ salim ilerler gebeliğim 🤲🏻
İnşallah inşallah😇

Patoloji sonucunda bir şey çıkmadı telaş yapma dedi. Ama pıhtılaşmayı test yapmadan bilemeyeceği için bir şey demedi. Çünkü bu pıhtılaşma olayında eğer pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcılar da zarar verebiliyormuş bebeğe. O yüzden Allah’tan ümidim inşAllah pıhtılaşma yoktur sağ salim ilerler gebeliğim 🤲🏻
İnşallah tatlım hadi hayırlı olsun tüm korkularını bir kenara bırak 🥰❤️ Sağlıkla gelsin inşallah 🌺

Kız sen hamile misin 😍 medusasli medusasli Ayyyyyyy harika, tebrikler, darısı başımıza yaaa🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sessiz sessiz takipteyim, hepimiz peş peşe arkandan gelelim inşallah ❤️🙏🏻🎈
Yaaa evet çok şükür bugün kanda baktırdım emin olduk 😍🤲🏻 Hepiniz sıra sıra gelin inşAllah ya 🤲🏻 Özellikle bu topikteki herkesin hamile olmasını çok istiyorum, en içten duam 🥰

X