- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Tebrikler canım, inşallah çok sıkıntısız bi gebelik olur.Gittim kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyordum, kızlar çok şükür bugünüme Hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım, inşallah çok sıkıntısız bi gebelik olur.Gittim kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyordum, kızlar çok şükür bugünüme Hamileyim
Çok geçmiş olsun.Dış gebelik ameliyatı geçirdim canım sabah 6 da
Canım çok geçmiş olsunDış gebelik ameliyatı geçirdim canım sabah 6 da
İnşallah inşallahPatoloji sonucunda bir şey çıkmadı telaş yapma dedi. Ama pıhtılaşmayı test yapmadan bilemeyeceği için bir şey demedi. Çünkü bu pıhtılaşma olayında eğer pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcılar da zarar verebiliyormuş bebeğe. O yüzden Allah’tan ümidim inşAllah pıhtılaşma yoktur sağ salim ilerler gebeliğim
Geçmiş olsun canım.Dış gebelik ameliyatı geçirdim canım sabah 6 da
Hadi gözün aydın canım darısı başımıza inşallahGittim kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyordum, kızlar çok şükür bugünüme Hamileyim
İnşallah tatlım hadi hayırlı olsun tüm korkularını bir kenara bırak Sağlıkla gelsin inşallahPatoloji sonucunda bir şey çıkmadı telaş yapma dedi. Ama pıhtılaşmayı test yapmadan bilemeyeceği için bir şey demedi. Çünkü bu pıhtılaşma olayında eğer pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcılar da zarar verebiliyormuş bebeğe. O yüzden Allah’tan ümidim inşAllah pıhtılaşma yoktur sağ salim ilerler gebeliğim
Gecmis olsun cnmkaçtı değerin nasil olduDış gebelik ameliyatı geçirdim canım sabah 6 da
Sohrap ban yemiş galiba yine, tutamıyo kendini delişmenSohrap nerelerde Kızlar? Etiketlenmiyor da.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim cnm bizi de dualarında unutmaÇok teşekkür ederim kızlarcım Allah razı olsun hepinizden, darısı başınıza inşAllah Allah sağlık sıhhat ömür versin bebeklerimize
Tebrik ederim canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.❤Gittim kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyordum, kızlar çok şükür bugünüme Hamileyim
Geçmiş olsun canım.Dış gebelik ameliyatı geçirdim canım sabah 6 da
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim cnm bizi de dualarında unutma
Allah razı olsun kızlarcım Her zaman ederim , Allah’ım tez zamanda size de nasip etsin inşAllahTebrik ederim canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.❤
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Hay AllahSohrap ban yemiş galiba yine, tutamıyo kendini delişmen
Nasıl oldu canım neden olmuş 2. Gebelik miydi bu? Sen nasılsın şuanSağol canım
Yaaa evet çok şükür bugün kanda baktırdım emin olduk Hepiniz sıra sıra gelin inşAllah ya Özellikle bu topikteki herkesin hamile olmasını çok istiyorum, en içten duamKız sen hamile misin medusasli Ayyyyyyy harika, tebrikler, darısı başımıza yaaa Sessiz sessiz takipteyim, hepimiz peş peşe arkandan gelelim inşallah