How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 21. Günüm anlamış diilim hala toparlanamadım sürekli ağrılı halsiz olmak canımı sıkıyor bide kan görmek 🙄
Bende öyleydim canım. Lavaboya gitmek dahi istemiyordum. Sende de bi problem olduğunu düşünmüyorum. Bi kaç güne biter insallh. Bünye ve hormonlarla alakalı bence. Sıkma canını.

Belki iki kese olunca olmuş olabilir. Benim kürtajdan sonra iki hafta kadar lekelenme oldu öyle ciddi kanmalar değildi sadece ilk hafta ara ara az bi ağrım oldu,31 gün sonra adet oldum adet bitti iki gün daha az az leke geldi ve rutine giridi sanki. Ama emin olmak için yarın doktora tekrar gideceğim bide adet sonrası baksın diye
BÜyük ihtimalle ondandır heralde bide geç düşük yaptım o da etkili olabilir ama canımı sıkıyor hala toparlanamamış olmak . Bende gitsem iyi olacak galiba

Olumlu etkiledi demekki bende eşime içiriyordum sabahları kendim de içeyim keçiboynuzu özü 😂
Yarın tam ya çatlama yada yumurtlama evresi olan gün. Bakalım gidince iyi şeyler söylerse demekki baya işe yaradı demektir haber veririm yine😇bayana da çok faydalı o pekmez

Bende korkuyorum acaba parça mı kaldı diye ama kürtaj sonrası 4 gün daha hastanede yattım uktrasondan hep baktılar parça kalsa anlarlardı dimi belki haftaya giderim doktora kontrol için
İçinin rahat etmesi için bi git tekrar istersen.Ama ben parça filan kaldığını sanmıyorum. InşAllah zamanla düzene gircektir.

Herkese iyi akşamlar kızlar🙋‍♀️bende birşey sorucam.Doktora en son geçen ay gittim bi kontrolde enfeksiyon var dedi yoğun akıntın vardır ağrı filan yapar dedi ama öyle bi şikayetlerim yoktu.Antibiyotik bittikten sonra akıntım oluştu sarı gibi şu an ara ara oluyo mantardan süphelendim mağlum antibiyotik sonrası kısır döngüye giriyo.Sormak istediğim😅 enfeksiyon mu acaba mantar mıdir bu belirtiler.
Valla bu akıntı işinden bende bıktım gebelik varken yeşildi ilaç kullandım geçti sonra kürtaj oldum lekelenme bitti hop yine yeşil hafif koku ilaç ve fitil kullandım derken araya ilk adet girdi şimdi yeşil değil ama sarımsı tuhaf önceki kadar koku yok ama akıntı ciddi derecede var yarın doktor yine antibiyotik verirse pes diyeceğim öyle arka arkaya antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ki dilim pamukçuk oldu 😖

Bugün 21. Günüm anlamış diilim hala toparlanamadım sürekli ağrılı halsiz olmak canımı sıkıyor bide kan görmek 🙄
Seni çok iyi anlıyorum daha kötü olmuştum ben kanszlık problemim halâ devam ediyo.Dikkat etmeme rağmen.

Kızlar benım kanamam hala devam ediyor ağrımda oluyor normal mi? 17 aralıkta düşük yaptım düşük sonrası kürtaja alındım ama benım 2 kesem vardı kalbi 9 haftada duran bebeğimin keseside vardı 13. Haftada düştü diğer bebeğimin 😕
Benim kızım da 17 olması gerekirken 15. Haftada kalmıştı gelişimi cnm. Benimde 1 aya yakın sürmüştü ara ara kanama cnm. Doktoruma sormuştum 40 günü bile bulabilir demişti

Valla bu akıntı işinden bende bıktım gebelik varken yeşildi ilaç kullandım geçti sonra kürtaj oldum lekelenme bitti hop yine yeşil hafif koku ilaç ve fitil kullandım derken araya ilk adet girdi şimdi yeşil değil ama sarımsı tuhaf önceki kadar koku yok ama akıntı ciddi derecede var yarın doktor yine antibiyotik verirse pes diyeceğim öyle arka arkaya antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ki dilim pamukçuk oldu 😖
Canım bu enfeksiyon olunca akıntı sürekli mi oluyor? Bide ağrı yanma kaşıntı vs yapıyor mu? Bende de iki gündür var ama günde bi kere görüyorum. Koku da yok. Sarı mı açık yeşil mi çözemedim. Yeşil olunca çok köyü yeşil mi oluyor? Çok soru sordum kusura bakma 😂😂

Canım bu enfeksiyon olunca akıntı sürekli mi oluyor? Bide ağrı yanma kaşıntı vs yapıyor mu? Bende de iki gündür var ama günde bi kere görüyorum. Koku da yok. Sarı mı açık yeşil mi çözemedim. Yeşil olunca çok köyü yeşil mi oluyor? Çok soru sordum kusura bakma 😂😂
Hiç sorun değil bilirim o kafa karışıklığını doktor enfeksiyona dikkat et dedi diye her lavaboya gidişte inceleme yapmaktan renk seçmekten şaşı olmuştum😂😂şimdi hamilelikte gördüğüm akıntı ilk beyazdı sonra bu sarıya evrildi en son açık yeşil diyeyim öyle bişey oldu ama ağrı,idrarda yanma,kaşıntı yoktu. Kürtaj sonrası da yeşil dediğim şekil olan yine koyu yeşil değil açık yeşil gibi bişey aslında o renge yeşil denir mi bilmiyorum ama ne sarı ne gri ne beyaz olmayınca açık yeşil diye ondan deniyor bence😂ağrı yine yok hoş enfeksiyon ağrısı nasıl bişey bilmiyorum da,idrarda yanma da yok bu kaşıntı dedikleri de tam nerede kaşıntı onu da bilmiyorum😂 sadece renkli ve kokulu bir akıntı benim bu da normal olmadığını belli ediyor zaten. Benim de her gidişte gelmez bol su içince ama bazen gelince de baya yoğun bişey gidiyor

Hiç sorun değil bilirim o kafa karışıklığını doktor enfeksiyona dikkat et dedi diye her lavaboya gidişte inceleme yapmaktan renk seçmekten şaşı olmuştum😂😂şimdi hamilelikte gördüğüm akıntı ilk beyazdı sonra bu sarıya evrildi en son açık yeşil diyeyim öyle bişey oldu ama ağrı,idrarda yanma,kaşıntı yoktu. Kürtaj sonrası da yeşil dediğim şekil olan yine koyu yeşil değil açık yeşil gibi bişey aslında o renge yeşil denir mi bilmiyorum ama ne sarı ne gri ne beyaz olmayınca açık yeşil diye ondan deniyor bence😂ağrı yine yok hoş enfeksiyon ağrısı nasıl bişey bilmiyorum da,idrarda yanma da yok bu kaşıntı dedikleri de tam nerede kaşıntı onu da bilmiyorum😂 sadece renkli ve kokulu bir akıntı benim bu da normal olmadığını belli ediyor zaten. Benim de her gidişte gelmez bol su içince ama bazen gelince de baya yoğun bişey gidiyor
Anladım canım 😂😂 tam da şuan o anlattığın kafadayım. Bakalım doktor ne diyecek haftaya. Artık normal olan herşeyi bile o kadar irdeliyoruz ki bence haklı olarak. Hep bi korku hep bi endişe. Rabbim çabalarımızın sonunu hayır etsin insallh canim.

Anladım canım 😂😂 tam da şuan o anlattığın kafadayım. Bakalım doktor ne diyecek haftaya. Artık normal olan herşeyi bile o kadar irdeliyoruz ki bence haklı olarak. Hep bi korku hep bi endişe. Rabbim çabalarımızın sonunu hayır etsin insallh canim.
İnan ben ilk adet sonrası doktor düşüncem yoktu ama bir bu akıntı bir de kendimi dinliyorum diye mi bilmem sanki bazen orada sabit bir yer çekiyor gibi kramp gibi tarif edemediğim bişey oluyor sanıyorum. İçime bişey düştü acaba hâlâ bişey mi kaldı şöyle mi oldu demektense gideyim dedim. Önce o çataldan çok çekinirdim hâlâ biraz öyle ama bana git gel iyice normalleşmeye başladı 😒Cidden Rabbim hepimize hayırlısını versin ya

Yarın tam ya çatlama yada yumurtlama evresi olan gün. Bakalım gidince iyi şeyler söylerse demekki baya işe yaradı demektir haber veririm yine😇bayana da çok faydalı o pekmez
Haber ver canım 🥰😇 adet olmam yakındır Şubat için düzenli kullancam 🥰😇👍🏻

Bende korkuyorum acaba parça mı kaldı diye ama kürtaj sonrası 4 gün daha hastanede yattım uktrasondan hep baktılar parça kalsa anlarlardı dimi belki haftaya giderim doktora kontrol için
Canım anca toparlıyorsun bence üzme kendini ama git istersen kontrole bende ilk iki ay hep gitmiştim doktora

İnan ben ilk adet sonrası doktor düşüncem yoktu ama bir bu akıntı bir de kendimi dinliyorum diye mi bilmem sanki bazen orada sabit bir yer çekiyor gibi kramp gibi tarif edemediğim bişey oluyor sanıyorum. İçime bişey düştü acaba hâlâ bişey mi kaldı şöyle mi oldu demektense gideyim dedim. Önce o çataldan çok çekinirdim hâlâ biraz öyle ama bana git gel iyice normalleşmeye başladı 😒Cidden Rabbim hepimize hayırlısını versin ya
Mecburen alıştık canım o çatala. Olmaz dediğimiz o kadar çok şey yaşadık başımıza geldi ki. Şimdi o yuzden bu tedirginlik.

Haber ver canım 🥰😇 adet olmam yakındır Şubat için düzenli kullancam 🥰😇👍🏻
Tabiki haber veririm iki gün daha testi yine de yaparım ki nasıl görünüyor bakarım hem buraya da atarım😇kullan ama fazla alma canım tam bebek düşününce ben de sabah aç bir tatlı kaşığı bir de akşam bir tatlı kaşığı alacağım,fazlası kilo yapıyor

Kızlar kürtaj sonrası ilk adetimden sonra değerlendirmeyecek olsam da ovulasyon takibi yapmaya karar vermiştim. Hamile kaldığım ay da ovulasyon takibi yaptım ama pik olduğu gün t çizgisi c ile aynı renk oldu ve ertesi gün silikleşti. Yani öyle aşırı koyulaşmamıştı.

Bu kez kürtajdan bu yana hep sabah aç karnına bir kaşık keçi boynuzu pekmezi aldım,düzenli beslendim,sebze ağırlıklı yedim,hamur işi,tatlı,hazır gıda hiç yemedim,iki güne bir spor yaptım yapmadığım günler bol yürüyüş yaptım. Dün 11. Gün ilk ovulasyon testimde t ve c aynı renkti bugün t çizgisi baya koyu çıktı. Ve önceki kullandığım marka ile aynı markayı kullandım değişimi görmek için. Yarın ve sonraki günde yapıp size resmi de atarım. Hatta yarın doktora gideceğim rutin kontrol için bakalım bu kez ne diyecek🙈
Sağlıklı beslenmek ve spor gerçekten önemli. Şu rutini umarım bende tuttururum🙃
Inş güzel şeyler duyarsın canim🙏

Mecburen alıştık canım o çatala. Olmaz dediğimiz o kadar çok şey yaşadık başımıza geldi ki. Şimdi o yuzden bu tedirginlik.
Gerçekten öyle ben bir de kolay doktora giden ilaç alan biri değildim. Hatta o rahatlığımdan bebeğimin kalbi durunca kan olmasa da şişkinlik,gerginlik hep belirtiymiş ama ben bilemedim üstüne düşmeyince,hamile değilken bir kez ciddi bir enfeksiyon varmış kanımda akşama kadar ağrı çektim üşütmüşümdür dedim gece dayanamadım gittim kan verince doktor bu değere bu ağrıya nasıl evde dayandın demiş şok olmuştu😒şimdi kanım guruldasa aha bişey var modundayım😂😂

Canım idrarda yanma, idrar yolu enfeksiyonunda oluyor.Vajinal enfeksiyon başka ağrı,akıntı vs..

Back