- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Evet ne yazık ki stresli geçti ama inancımı yitirmedim. Hatta burada gebelerin için aşı ileBize resmi yazı geldi toplu olarak insanların olduğu (okul ... ) Yerlere girişte PCR testi olmadan giriş yapılmayacaktır diye. Tam cümle bu olmasa da. Bende hatta otobüs de toplu demiştim içimden zaten anlamıyorum aşı koronadan korumuyor ki semptomlari azaltıyor yani aşı olaninda PCR testi vermesi gerekir. En somut örneği benim aşılı birinden bulaştı
Aynen öyle vardır bunda da bir hayır diyorum. Zaten bizim gibi dikkat eden insanlar ilk açıkta hemen kapıyor. herkes de bak o kadar dikkat etti hastalık kaptı, o kadar dikkat ederse olacağı bu diyeceklerine dönüp de asilariniza güvenmeyin bak bulaştı diyesim geliyor. Evet çok şükür inşallah hasarsız atlatmisizdir. Birde siz gebesiniz yani iki kat daha stres li geçmiştir. Çok şükür halimize
Teşekkürler canım. Ben de örgüden sıkılıyorum.Örgüden oyuncaklar çok güzel ama uyku arkadaşı yaparsın.Ayrıca sen yaparsın bence.Yaa bayılırım boyle el emegı islere, ellerinize emeğinize sağlık güzel günlerde kullanın, saglıkla sıhhatle İnşallahh..
Maalesef bitmedi canım, ama zor yerleri bitirdim, yazın Hıc oremedim, havalar sogumaya başlasın tamamlarım ınsallah zor ama yelek işi, bitmiyor ör ör.. En iyisi oyuncak örmek, o işe gircem yelegı bıtırrsem onu da yapabilir mıyım bılmıyorum