Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kardeşim de 9 eylul doğumlu izmirin kurtuluşu adı eylul. Çok narin duygusal oluyorlar ben insanların isimlerine göre sekillendigine inanırım. Inşallah kızınız olursa koyun çok da güzel kibar bir isim.

Canım yasadiklarin gerçekten çok zor Allah sabır versin ve hem bu dünyada hem öbür tarafta mükâfatını versin inşallah. Kırk basması diye birşey duydun mu bilmem ama komşumuz da üç tane düşük yaptıktan sonra babaanem seni kırk basmış yani kirkli bebekken kötü niyetle başka kırklı bir bebek getirmişler yanina yada adetli bir kadin gelmiş kötü niyetle sana bakmış dedi. Neyse kirkladilar kadını ve ardından üç tane ard arda sağlıklı doğum yaptı. İnsan her duyduğunu deniyor Rabbim şifanı buldursun inşallah canım

Amin amin valla Sohrab bu topiği açtığından beri buradayım aralarda 2 3 ay estrofem kullanmam gerektiğinden bi ara verdim birde bu ay histeroskopi yüzünden ara verdim o kadar bakalım eylülde ne olurgeçen sene de eylülde hamile kalmıştım

Bu arada Sohrab sen nasılsın bir kırgınlık vs yok değil mi

Teşekkürler canım kendiliğinden derken evde kendim düşük yaptım aşırı kanamalı ve sancılı oldu Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasına
Çok geçmiş olsun canım, evde bunu yaşamak bence çok daha zordur. O ana şahit olmak acısını sancısını çekip görmek.. Allah hiçbirimize bidaha yaşatmasın bunu

Herkese günaydın kızlar, dün iki arkadaşım bana sen hamilesin de bize söylemiyor musun dediler? Halbuki reglim daha yeni bitti, hayırdır inşallah Gerçi olursa da akıllandım ilk 3 ay kimseye söylemem, eşime bile diyorum olursa sana bişe söylemem ilk 3 ay diye

Bu konuda hayatta bende söylemem artık kimseye

amin canım Allah razı olsun.
hadi yaa hiç duymadım canımya
Teşekkürler canım kendiliğinden derken evde kendim düşük yaptım aşırı kanamalı ve sancılı oldu Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasına
çok geçmiş olsun..sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah

Günaydınn ay hadi inşallah malum olmuştur arkadaşlarına. Canım sen gün aşırı ilişki şeklinde mi devam edeceksin ovü kullanmıyorum demiştin dimi? Bir de bu doktor sana yine de kan sulandırıcı vermişti ya ne kullanıyorsun her gün alıyor musun dozu ne

Günaydın kızlar ay 1 saattir bekliyorum doktorun kapısında. Çok da gerginim bu sefer çünkü hiç yumurta gelişmemiş gibi hissediyorum. Geçen ay akıntı, kasık ağrısı falan olmuştu. Bu sefer hiçbişey yok, tırt galiba bu uzayıp giden tedavi süreçlerinden de yeminle çok sıkıldım

amin canım Allah razı olsun.
hadi yaa hiç duymadım canımya

çok geçmiş olsun..sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah
Canım eğer böyle şeylerden anlayan bir büyük varsa çevrende bu kirklanma olayını inanarak bir dene istersen. Epey oldu ama ben bu komsumuza ulasabilirsem detayları yazarım sana. Kırk tane çakıl taşı ve kuzu ciğeri gibi biseyler hatırlıyorum ama emin değilim

Günaydın
Bende aynı fikirdeyim.
Tup bebek tedavilerine giderken herkese söylemiş onlardan dualar istemiştim.Kimin duasını kabul olur bilinmez diyerek.
Çalıştığım için de rapor olayına gidiyordum bir şekilde haberleri olmak zorundaydi.
Fakat yaşadığım bu kuretajdan sonra insanlar arayıp geçmiş olsun dedikçe yorulduğumu hissettim açıklama yapmak zor geldi beni çok üzdü.
Fakat bu sefer bende gizli tutacağım.En az 12haftayi göze alarak öyle plan yapıyorum.
İnsallah Rabbim hayırlısi ile isteyen herkese nasip etsin

anladım canım yok ya çevremde de hiç duymadım
ben hiç doğuramadım ki yani lohusa kadına falan oluyomuş o galiba

Sen nasıl oldun canım
Teşekkür ederim Bel ağrım yokluyor. Öksürük bir gidip bir geliyor gece çok öksürdum şimdi yok birşey. Burnum kapalı tad koku gitti. Gebelik düşünüyoruz diye vitaminler sağlıklı beslenme falan onların ekmeğini yiyoruz gerçekten. İnşallah kötüye gitmez isem suanki halime şükrediyorum bugün 7. Gün artık iyileşmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…