- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
Geçmiş olsun sevindim negatif olmanıza.Günaydınnn bana yeni aydı güntşk ederim cnm şimdi bi nefes aldım
Ay valla şükür yaSaolun güzel meleklernegatifi görüpte sevindiğim tek test
Gözün aydın canım herkes hasta bu ara salgın var dikkat et kendineçıktı cnm negatifgece uyuyamadım geç kalktım.
Çok şükür transfer öncesi pürüz yokAy valla şükür ya
Sanırım benimkide ondan nezlemsi bir durum 37 derece sıcak ta hasta oluyoz yaGözün aydın canım herkes hasta bu ara salgın var dikkat et kendine
Yaa sen neredeydinMerhaba arkadaşlar, kürtaj olmuş veya düşük yapmış her arkadaşıma çok geçmiş olsun.Eski dostlar nasılsınız kızlar?
Aman covit olmasında grip olsun razıyızSanırım benimkide ondan nezlemsi bir durum 37 derece sıcak ta hasta oluyoz ya
Razı geldim zaten boncuğumm sümüklü gezcem bir süreAman covit olmasında grip olsun razıyız
Döndüm kuzum..Yaa sen neredeydin
Bence de dönmeliydin maşallah pat diye gittin sende nasılsın pekiDöndüm kuzum..Herkesi çok özlemişim.
Umarım bu ay mucizen gelir kuzum dualarım sizlerle.Gecikmeden gelsin artık yeğenlerimiz.Bence de dönmeliydin maşallah pat diye gittin sende nasılsın pekibenim güncel durum bu ay aşı, hsg, histeroskopi üçlüsünü paket şeklinde yapıp atlattım şimdi adet bekliyorum diğer ay doktor takipsiz kendim devam edeceğim
çok geçmiş olsun Allah şifa versin gebeliğinize kolaylık versinUmarım bu ay mucizen gelir kuzum dualarım sizlerle.Gecikmeden gelsin artık yeğenlerimiz.Herşeyi yapmış gözüküyorsun için rahat olsun canım gerisi elbet gelecektir. Ben şuan karantinadayım canım hepinizden dua beklerim.Gebelikte bi hayli zorlamaya başladı cildiyeye falan gözükmem lazım ama günümü bekliyorum işte.
Amin çok teşekkür ederim..çok geçmiş olsun Allah şifa versin gebeliğinize kolaylık versin
Hoş geldin canimm, ne var ne yok, temaslımısınizda karantinadasın.. bende iyiyim şükür bebekte iyi, sıcaklar filan zorluyor birazMerhaba arkadaşlar, kürtaj olmuş veya düşük yapmış her arkadaşıma çok geçmiş olsun.Eski dostlar nasılsınız kızlar?
Temaslı olduğun için mi yoksa hasta mısın, inşallah sen de sağ salim minik kuşu kucağına alırsın da geçer gider bu günlerUmarım bu ay mucizen gelir kuzum dualarım sizlerle.Gecikmeden gelsin artık yeğenlerimiz.Herşeyi yapmış gözüküyorsun için rahat olsun canım gerisi elbet gelecektir. Ben şuan karantinadayım canım hepinizden dua beklerim.Gebelikte bi hayli zorlamaya başladı cildiyeye falan gözükmem lazım ama günümü bekliyorum işte.
Bende de oldu. Boğazda başlıyor sonra burun akıntısına dönüyor. Korona değilmiş şükür. Bol bol dinlen bişeyin kalmaz inşallahSanırım benimkide ondan nezlemsi bir durum 37 derece sıcak ta hasta oluyoz ya
Hoşbuldumm canım.İyi olmanıza sevindim cnm umarım hep böyle devam edersinizHoş geldin canimm, ne var ne yok, temaslımısınizda karantinadasın.. bende iyiyim şükür bebekte iyi, sıcaklar filan zorluyor biraz