Allah razı olsun cnim sende beni cok mutlu ettin böyle düşünmenCanım seni görünce öyle duygulanıyorum mutlu oluyorum ki, herşey yolunda gitseydi günlerimiz yakındı, belki de peş peşe doğum yapacaktık, nasip, sen sağlıkla al kucağına inşallah
Amin inşallah canımYaa ne güzel bizlere de nasip olur inşallahKötüyü düşünmek istemiyorum ama her ihtimali de düşünmem lazım o yüzden takibi tek doktorun yapması daha doğru olacak. İlkinde farklı farklı doktorlara gittim takip olmadığı için her gittiğim biraz bekletince 6 haftalıkken 10.haftada kürtaj oldum
Amin inşallahAynen canım, ben de Covid olduğum zaman iyi ki hamile değilmişim dedim.
Rabbim bizi bizden iyi biliyor.
En hayırlı zamanda tekrar nasip etsin hepimize.
Doğru öyle yapmak lazımSürekli telkinde bulun barı
Hayırdır ınsallah?Korona olan arkadaşlar belirtileriniz neydi?
Önce geniz yanması, burun akıntısı/tıkanıklığı, ses değişikliği. 4.günle birlikte hicbir şeyle kesilmeyen ishal, 37.5 ateş, baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik. Arada uyutmayan ve saatler süren (bazen gece boyu) kalp çarpıntıları. 8.gün koku kaybı. 9.gün aşırı burun akıntısı. Sonrası gün be gün iyileşme.Korona olan arkadaşlar belirtileriniz neydi?
4gundr baş ağrısı karın ağrısı vardı bugunde sabahtan beri aşırı galsizlik miğde bulantısı geniz akıntısı başladı.bende suan hastaneye geldim test vercem of ya kapıya adım adım atmadım hastane dısındaÖnce geniz yanması, burun akıntısı/tıkanıklığı, ses değişikliği. 4.günle birlikte hicbir şeyle kesilmeyen ishal, 37.5 ateş, baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik. Arada uyutmayan ve saatler süren (bazen gece boyu) kalp çarpıntıları. 8.gün koku kaybı. 9.gün aşırı burun akıntısı. Sonrası gün be gün iyileşme.
Test vercem şimdi çoğu semptom var umarım grip yada nezledir;(Hayırdır ınsallah?
Regl öncesi bel ağrısı gibi bir ağrı ama onun 10 katı. Kuyruk sokumu özellikle. Ve baş ağrısı. Aynı gün ishal. 3. Gün Boğaz ağrısı öksürük. Ateş yok. Benimki mutant imiş. Bu delta varyantlarinda ateş olmadan oluyormuş. İnşallah değilsinizdir.Korona olan arkadaşlar belirtileriniz neydi?
İnşallah birseyiniz yoktur4gundr baş ağrısı karın ağrısı vardı bugunde sabahtan beri aşırı galsizlik miğde bulantısı geniz akıntısı başladı.bende suan hastaneye geldim test vercem of ya kapıya adım adım atmadım hastane dısındaumarım negatif çıkar sabaha;(
Geçmiş olsun, inşallah korona değildir. Deltaydı benimki.4gundr baş ağrısı karın ağrısı vardı bugunde sabahtan beri aşırı galsizlik miğde bulantısı geniz akıntısı başladı.bende suan hastaneye geldim test vercem of ya kapıya adım adım atmadım hastane dısındaumarım negatif çıkar sabaha;(
İnşallah değildir yaTest vercem şimdi çoğu semptom var umarım grip yada nezledir;(
Evt ateşim yok ishal yok ama ishal gibi karın ağrısı var kafamı kaldıramıyorum boğazım nasıl akıyor.bugun böle artınca içim rahat etmedi test verdim geldim odama kapandım.inşlh sadece nezle felandır.1 eylülde uçak bileti aldm istbla dönecektm ne olur olmaz vebale girmeyim die verdim inşlh temiz cıkarRegl öncesi bel ağrısı gibi bir ağrı ama onun 10 katı. Kuyruk sokumu özellikle. Ve baş ağrısı. Aynı gün ishal. 3. Gün Boğaz ağrısı öksürük. Ateş yok. Benimki mutant imiş. Bu delta varyantlarinda ateş olmadan oluyormuş. İnşallah değilsinizdir.
Tşk ederim.4gündür var bugün daha kötü oldm 1eylüle bilet almıstm içim rahat etmedi verdim testi sabaha öğrencem artıkGeçmiş olsun, inşallah korona değildir. Deltaydı benimki.
Koronaysa da endişe etmeyin hafif atlatıyor olabilirsiniz dört gün önce başladıysa belirtiler.
İnşallah cnm ya bide bu çıkmasa başıma eksik kalır.3sene önceydi sanırım domuz gribi geçirdim cok fenaydı cok toplu tasımada kapmıstm.hastane dısında cıkmadm ama bakalm sabah ola hayrolaİnşallah değildir ya
Ne kadar dıkkat etsek de bı yerden tasınıyor eve.. İnsallah sabaha rahat bir nefes alırsınİnşallah cnm ya bide bu çıkmasa başıma eksik kalır.3sene önceydi sanırım domuz gribi geçirdim cok fenaydı cok toplu tasımada kapmıstm.hastane dısında cıkmadm ama bakalm sabah ola hayrola
İnşallah cnm sabaha yazarım zaten çokta pimpirikliyim valla.dediğin gibi artık gelecek olan geliyorNe kadar dıkkat etsek de bı yerden tasınıyor eve.. İnsallah sabaha rahat bir nefes alırsın
İyi yapmışsınız inşallah değilsinizdir. Değilseniz de dikkat edin grip de bağışıklık düşürür.Evt ateşim yok ishal yok ama ishal gibi karın ağrısı var kafamı kaldıramıyorum boğazım nasıl akıyor.bugun böle artınca içim rahat etmedi test verdim geldim odama kapandım.inşlh sadece nezle felandır.1 eylülde uçak bileti aldm istbla dönecektm ne olur olmaz vebale girmeyim die verdim inşlh temiz cıkar
İnşallah canım negatiftirTest vercem şimdi çoğu semptom var umarım grip yada nezledir;(
saol cnm negatif i göreyim mi alırım vitamin desteği felan .sabahı nasıl edicem bilmiyorum:)İyi yapmışsınız inşallah değilsinizdir. Değilseniz de dikkat edin grip de bağışıklık düşürür.