Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cidden üst üste gelmiş delta değil ama değil mi
Yok canım delta değil neyse ki.Oğlumda laranjit oldu bi süre onunla uğraşırken ben hastalandım bayağdır evdeyiz. Kimseyi riske atmamak için ben oğlum da hasta iken evden çıkmamıştım.Keşke herkes duyarlı olsa.Bu kadar yayılmazdı, inanılmaz artış var benim olduğum bölgede.

Yok canım delta değil neyse ki.Oğlumda laranjit oldu bi süre onunla uğraşırken ben hastalandım bayağdır evdeyiz. Kimseyi riske atmamak için ben oğlum da hasta iken evden çıkmamıştım.Keşke herkes duyarlı olsa.Bu kadar yayılmazdı, inanılmaz artış var benim olduğum bölgede.
Burası da ciddi derecede arttı 2.doz aşımı oluncaya kadar daha bir dikkat ediyorum korkudan, inşallah bir an önce toparlanırsın ya🤲🏻

Teneffus Zili Teneffus Zili cok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın.tahminin tuttu oğlum olucak💙
Çok teşekkür ederim canım.İnş. canım kendine çok dikkat et.Önümüzde sonbahar bu varyantlarda varken işler bi hayli zorlaşacak en çokta gebeler için.Allah sağlıkla kavuştursun oğlun ile seni.🙏Benim için oğlumun yeri hep bi başka belki de anneye düşkün oldukları içindir sevgide şımartıyorlar sağolsunlar.😁

Burası da ciddi derecede arttı 2.doz aşımı oluncaya kadar daha bir dikkat ediyorum korkudan, inşallah bir an önce toparlanırsın ya🤲🏻
Sağol canım benim.Bu strese hiç değmez kesinlikle aşını ol biran önce kafan rahat olur böylelikle.Ben gebelikten dolayı kararsızdım hep.Doğumdan sonra ilk işim aşımı olmak olabilir.

Çok teşekkür ederim canım.İnş. canım kendine çok dikkat et.Önümüzde sonbahar bu varyantlarda varken işler bi hayli zorlaşacak en çokta gebeler için.Allah sağlıkla kavuştursun oğlun ile seni.🙏Benim için oğlumun yeri hep bi başka belki de anneye düşkün oldukları içindir sevgide şımartıyorlar sağolsunlar.😁
İnşallah cnm hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah💞 ne güzel benimkide bana düşkün olur inşallah💙 sorma cnm ya bi yere gitmiyoruz zaten ama yarin aksam yeğenlerimin sünneti var mecburen kalabalığa giricem, elimden geldiğince dikkat edicem.. Okula da baslamicam doktorum rapor vericek, Ekim sonu da idari izin baslicak inşallah, kısmet olursa seneye başlarım artık

İnşallah cnm hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah💞 ne güzel benimkide bana düşkün olur inşallah💙 sorma cnm ya bi yere gitmiyoruz zaten ama yarin aksam yeğenlerimin sünneti var mecburen kalabalığa giricem, elimden geldiğince dikkat edicem.. Okula da baslamicam doktorum rapor vericek, Ekim sonu da idari izin baslicak inşallah, kısmet olursa seneye başlarım artık
Olur kuzum böyle bir annesi olacak olmaması mümkün mü🤭 Çift maske takarsınız eşinle birlikte sonrasında da bi süre sünnete katılanlarla görüşme en azından emin olana kadar.Gebeliğin nasıl gidiyor var mı sıkıntıların?

Yaa ınanır mısın, hapsurunca benım de aklım cıkıyor.. Cok gecmıs olsun canım, tedbiri elden bırakma doguma az kaldı, sık dişini
Aynen vallahi korkuyorum son güne kadar birşey olsa
Birde benim pozitif çıksa varya 2 hafta karantina yaparız evden ciksmsyiz birde burda devlet bildimi pozitifsun gözü üstümüzde dışarı çıkmak yasak artık ihtiyacimiz olsa dışardan birilerine aldirtirirz .dışarı çıkarsak da cezası vsr insanları mağdur ettiğimiz için hasta edebiliriz diye burdayasak da dışarda dolaşmak şükür yok .
Türkiye'de Kızılay çadırı gibi. Çadır yada prefabrik oda var mı her semtte ücretsiz hızlı korona test yapan .
Şimdi buralarda var her sokakta o yüzden gidip kayıt yapıyoruz yada randevu alıyoruz sadece burundan yapıyorlar 15,20 dk da sonuç çıkıyor ona göre de sonucu kağıda yazılı veriyorlar hastaneye yada okula gittim mi kağıdı gösteriyorum korona yok negatif im diye
Türkiye'de var mı canım şuan .

Olur kuzum böyle bir annesi olacak olmaması mümkün mü🤭 Çift maske takarsınız eşinle birlikte sonrasında da bi süre sünnete katılanlarla görüşme en azından emin olana kadar.Gebeliğin nasıl gidiyor var mı sıkıntıların?
💖 Koruyucu maske getirdi yengem cnm doktorların taktığından ondan takicam. Öyle herkesten uzak duruyorum zaten, bi annemlerle görüşüyorum. Miğde bulantilarim ara ara oluyor hala cnm o zorluyor bazen bide sıcaklar zorluyor, arada ağrılarım oluyor ama buna şükür sağlıklı olsun da oglum.. Sicaklar seni daha cok zorlar ya Allah yardımcın olsun

Sağol canım benim.Bu strese hiç değmez kesinlikle aşını ol biran önce kafan rahat olur böylelikle.Ben gebelikten dolayı kararsızdım hep.Doğumdan sonra ilk işim aşımı olmak olabilir.
Çok dikkat et kendine inşallah kolayca atlatırsın 💜

çıktı cnm negatif 🥰gece uyuyamadım geç kalktım.
Şükür canım ☺️🙏🤲 çok sevindim negatif olmana 🤗❤️
Merhaba arkadaşlar, kürtaj olmuş veya düşük yapmış her arkadaşıma çok geçmiş olsun.🙏 Eski dostlar nasılsınız kızlar? 🥰
❤️
Umarım bu ay mucizen gelir kuzum dualarım sizlerle.Gecikmeden gelsin artık yeğenlerimiz.❤️ Herşeyi yapmış gözüküyorsun için rahat olsun canım gerisi elbet gelecektir.🤲 Ben şuan karantinadayım canım hepinizden dua beklerim.Gebelikte bi hayli zorlamaya başladı cildiyeye falan gözükmem lazım ama günümü bekliyorum işte.
Hoşgeldin kız 🥰🤩❤️nerelere gittin kayboldun 🤷🏻 çok geçmiş olsun 🙏 Rabb'im şifa versin inşallah 🙏🤲☺️ tez zamanda sağlığına kavuşursun canım ne zor ya hamile iken korona olmak Rabb'im güç kuvvet versin sana minik yavruna ve ailene❤️🙏🤲🤲

💖 Koruyucu maske getirdi yengem cnm doktorların taktığından ondan takicam. Öyle herkesten uzak duruyorum zaten, bi annemlerle görüşüyorum. Miğde bulantilarim ara ara oluyor hala cnm o zorluyor bazen bide sıcaklar zorluyor, arada ağrılarım oluyor ama buna şükür sağlıklı olsun da oglum.. Sicaklar seni daha cok zorlar ya Allah yardımcın olsun
Bikaç haftaya kadar bulantın biter canım.Aynen ben bu kadar tahmin etmiyordum sıcakların etkileyeceğini.

D Doktoraliguru nasıl oldun
@windream sen doktora gittin mi bi daha canım
Bugün daha iyiyim grio gibi burnum tıkalı. Ne delta hergun vücudumun bir yerini yokluyor 🤦 inşallah akciğerde kalmaz.
Hoşbuldumm canım.İyi olmanıza sevindim cnm umarım hep böyle devam edersiniz🥰. Pozitifim maalesef 😐 dünden beri biraz daha toparladım şükür ki.Oğlum var bi tane en çok ondan hasretlikte yordu beni.Öksürük karnım çıkmışken beni çok zorladı.Sıcaklar çok fena cidden ciddi anlamda zorluyor, ben hiç yaz gebeliği geçirmemiştim.Vücutta kaşıntı başladı beni rahatsız ediyor, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum heryer mosmor herkes bana moral vermeye çalışıyor az kaldı diye ablamlar arayan eş dost falan.Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş.🙏
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah

Şükür canım ☺️🙏🤲 çok sevindim negatif olmana 🤗❤️

❤️

Hoşgeldin kız 🥰🤩❤️nerelere gittin kayboldun 🤷🏻 çok geçmiş olsun 🙏 Rabb'im şifa versin inşallah 🙏🤲☺️ tez zamanda sağlığına kavuşursun canım ne zor ya hamile iken korona olmak Rabb'im güç kuvvet versin sana minik yavruna ve ailene❤️🙏🤲🤲
Hoşbuldumm canım.🥰 Teşekkür ederim, amin tüm hastalara inş.Cidden gebelikte korona bi hayli zor.İyi dileklerin için duaların için çok sağ ol.Senin de çok az kalmış heyecan dorukta desene Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inş.🙏

Bugün daha iyiyim grio gibi burnum tıkalı. Ne delta hergun vücudumun bir yerini yokluyor 🤦 inşallah akciğerde kalmaz.

Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Sağolun size de çok geçmiş olsun.İyi düşünün lütfen ciğere inmeden geçer gider bu illet ne gelirse Allah tan ne yapalım.Bitki çayları içiyor musun? Ben hergün ıhlamur içiyorum.Öksürükte varsa biraz zeytinyağı ve pekmez tavada ısıtıp bi kaşık için günde bikaç defa göğsü yumuşatıyo.Bol bol su için ben öyle yaptım.

X