Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döndüm kuzum..😊 Herkesi çok özlemişim. ❤️
Bence de dönmeliydin maşallah pat diye gittin sende nasılsın peki 😍 benim güncel durum bu ay aşı, hsg, histeroskopi üçlüsünü paket şeklinde yapıp atlattım😂😂 şimdi adet bekliyorum diğer ay doktor takipsiz kendim devam edeceğim 🙈

Bence de dönmeliydin maşallah pat diye gittin sende nasılsın peki 😍 benim güncel durum bu ay aşı, hsg, histeroskopi üçlüsünü paket şeklinde yapıp atlattım😂😂 şimdi adet bekliyorum diğer ay doktor takipsiz kendim devam edeceğim 🙈
Umarım bu ay mucizen gelir kuzum dualarım sizlerle.Gecikmeden gelsin artık yeğenlerimiz.❤️ Herşeyi yapmış gözüküyorsun için rahat olsun canım gerisi elbet gelecektir.🤲 Ben şuan karantinadayım canım hepinizden dua beklerim.Gebelikte bi hayli zorlamaya başladı cildiyeye falan gözükmem lazım ama günümü bekliyorum işte.

Umarım bu ay mucizen gelir kuzum dualarım sizlerle.Gecikmeden gelsin artık yeğenlerimiz.❤️ Herşeyi yapmış gözüküyorsun için rahat olsun canım gerisi elbet gelecektir.🤲 Ben şuan karantinadayım canım hepinizden dua beklerim.Gebelikte bi hayli zorlamaya başladı cildiyeye falan gözükmem lazım ama günümü bekliyorum işte.
çok geçmiş olsun Allah şifa versin gebeliğinize kolaylık versin:KK200:

Temaslı olduğun için mi yoksa hasta mısın, inşallah sen de sağ salim minik kuşu kucağına alırsın da geçer gider bu günler 🤲🏻💜

Hoş geldin canimm, ne var ne yok, temaslımısınizda karantinadasın.. bende iyiyim şükür bebekte iyi, sıcaklar filan zorluyor biraz
Hoşbuldumm canım.İyi olmanıza sevindim cnm umarım hep böyle devam edersiniz🥰. Pozitifim maalesef 😐 dünden beri biraz daha toparladım şükür ki.Oğlum var bi tane en çok ondan hasretlikte yordu beni.Öksürük karnım çıkmışken beni çok zorladı.Sıcaklar çok fena cidden ciddi anlamda zorluyor, ben hiç yaz gebeliği geçirmemiştim.Vücutta kaşıntı başladı beni rahatsız ediyor, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum heryer mosmor herkes bana moral vermeye çalışıyor az kaldı diye ablamlar arayan eş dost falan.Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş.🙏

X