Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seni görünce öyle duygulanıyorum mutlu oluyorum ki, herşey yolunda gitseydi günlerimiz yakındı, belki de peş peşe doğum yapacaktık, nasip, sen sağlıkla al kucağına inşallah🤲
Allah razı olsun cnim sende beni cok mutlu ettin böyle düşünmen ❤️🙏😍nasip canım benim her işte hayır var Rabb'im inşallah Nasıp eder sana da en kısa sürede sağlıklı bir gebelik .düşük olmasaydı ne güzel duygulsrimizi paylaşacaktık. Heyecanımızı paylaşacaktık ❤️😟doğum yapacaktık insallah sağlıkla kucağıma alırım bu Eylül ayında 🙏🤲❤️

Yaa ne güzel bizlere de nasip olur inşallah 🤲 Kötüyü düşünmek istemiyorum ama her ihtimali de düşünmem lazım o yüzden takibi tek doktorun yapması daha doğru olacak. İlkinde farklı farklı doktorlara gittim takip olmadığı için her gittiğim biraz bekletince 6 haftalıkken 10.haftada kürtaj oldum😔
Amin inşallah canım 🤲🙏❤️hepinize nasip olsun🤲🙏❤️insanın kötü düşünmesi elde değil malesef , bende dusuklerim de 2 hafta kadar bekledim hep bir umut dedim belki geç keseye düşer dedim ama sonuç hüsran yine kısmet olmadı

Korona olan arkadaşlar belirtileriniz neydi?
Önce geniz yanması, burun akıntısı/tıkanıklığı, ses değişikliği. 4.günle birlikte hicbir şeyle kesilmeyen ishal, 37.5 ateş, baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik. Arada uyutmayan ve saatler süren (bazen gece boyu) kalp çarpıntıları. 8.gün koku kaybı. 9.gün aşırı burun akıntısı. Sonrası gün be gün iyileşme.

Önce geniz yanması, burun akıntısı/tıkanıklığı, ses değişikliği. 4.günle birlikte hicbir şeyle kesilmeyen ishal, 37.5 ateş, baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik. Arada uyutmayan ve saatler süren (bazen gece boyu) kalp çarpıntıları. 8.gün koku kaybı. 9.gün aşırı burun akıntısı. Sonrası gün be gün iyileşme.
4gundr baş ağrısı karın ağrısı vardı bugunde sabahtan beri aşırı galsizlik miğde bulantısı geniz akıntısı başladı.bende suan hastaneye geldim test vercem of ya kapıya adım adım atmadım hastane dısında😑umarım negatif çıkar sabaha;(

Korona olan arkadaşlar belirtileriniz neydi?
Regl öncesi bel ağrısı gibi bir ağrı ama onun 10 katı. Kuyruk sokumu özellikle. Ve baş ağrısı. Aynı gün ishal. 3. Gün Boğaz ağrısı öksürük. Ateş yok. Benimki mutant imiş. Bu delta varyantlarinda ateş olmadan oluyormuş. İnşallah değilsinizdir.

4gundr baş ağrısı karın ağrısı vardı bugunde sabahtan beri aşırı galsizlik miğde bulantısı geniz akıntısı başladı.bende suan hastaneye geldim test vercem of ya kapıya adım adım atmadım hastane dısında😑umarım negatif çıkar sabaha;(
İnşallah birseyiniz yoktur😔 ama yani bu ağrı çok farklı birşey mutlaka anlarsınız. Ben gruba da yazmıştım ilk defa böyle bir bel ağrısı yaşamıştım regl olduğum gün ile aynı olunca ben soğuk aldım ondan çok ağrıyor dedim. Çünkü hergun kapı ile pencere arasındayım akşama kadar. Her gelen ceyrandasin nasıl hasta olmuyorsun diyordu🤦

Geçmiş olsun, inşallah korona değildir. Deltaydı benimki.
Koronaysa da endişe etmeyin hafif atlatıyor olabilirsiniz dört gün önce başladıysa belirtiler.

Regl öncesi bel ağrısı gibi bir ağrı ama onun 10 katı. Kuyruk sokumu özellikle. Ve baş ağrısı. Aynı gün ishal. 3. Gün Boğaz ağrısı öksürük. Ateş yok. Benimki mutant imiş. Bu delta varyantlarinda ateş olmadan oluyormuş. İnşallah değilsinizdir.
Evt ateşim yok ishal yok ama ishal gibi karın ağrısı var kafamı kaldıramıyorum boğazım nasıl akıyor.bugun böle artınca içim rahat etmedi test verdim geldim odama kapandım.inşlh sadece nezle felandır.1 eylülde uçak bileti aldm istbla dönecektm ne olur olmaz vebale girmeyim die verdim inşlh temiz cıkar

Evt ateşim yok ishal yok ama ishal gibi karın ağrısı var kafamı kaldıramıyorum boğazım nasıl akıyor.bugun böle artınca içim rahat etmedi test verdim geldim odama kapandım.inşlh sadece nezle felandır.1 eylülde uçak bileti aldm istbla dönecektm ne olur olmaz vebale girmeyim die verdim inşlh temiz cıkar
İyi yapmışsınız inşallah değilsinizdir. Değilseniz de dikkat edin grip de bağışıklık düşürür.

X