Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbuldumm canım.İyi olmanıza sevindim cnm umarım hep böyle devam edersiniz🥰. Pozitifim maalesef 😐 dünden beri biraz daha toparladım şükür ki.Oğlum var bi tane en çok ondan hasretlikte yordu beni.Öksürük karnım çıkmışken beni çok zorladı.Sıcaklar çok fena cidden ciddi anlamda zorluyor, ben hiç yaz gebeliği geçirmemiştim.Vücutta kaşıntı başladı beni rahatsız ediyor, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum heryer mosmor herkes bana moral vermeye çalışıyor az kaldı diye ablamlar arayan eş dost falan.Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş.🙏
Aminn canım çok geçmiş olsun allah şifa versin

Hoşbuldumm canım.🥰 Teşekkür ederim, amin tüm hastalara inş.Cidden gebelikte korona bi hayli zor.İyi dileklerin için duaların için çok sağ ol.Senin de çok az kalmış heyecan dorukta desene Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inş.🙏
Sağol canım ☺️🙏 teşekkürler 🥰 çok az kaldı son haftayı saymasam 30 günün altına düştüm 🥰🙏🤲 son haftalar ağrılı geçiyor yorgun bitkin uykucu halsizlik çok kilo almalar🙈🥴🤷🏻 hayırlısı bakalım 🙏🤲❤️🤗 sağ salim gelsin bebişlerimiz insalalh 🤲🙏❤️❤️

Bikaç haftaya kadar bulantın biter canım.Aynen ben bu kadar tahmin etmiyordum sıcakların etkileyeceğini.
İnşallah cnm inşallah biter tamamen, bi gün ilacım bitti hadi dedim almiyayim mahvoldum yine aldım, Allah yardımcımız olsun özellikle sizin daha zordur

Sağol canım ☺️🙏 teşekkürler 🥰 çok az kaldı son haftayı saymasam 30 günün altına düştüm 🥰🙏🤲 son haftalar ağrılı geçiyor yorgun bitkin uykucu halsizlik çok kilo almalar🙈🥴🤷🏻 hayırlısı bakalım 🙏🤲❤️🤗 sağ salim gelsin bebişlerimiz insalalh 🤲🙏❤️❤️
Geçicek inş. canım,Allahım kolaylaştırsın.🙏 Benim de sıkıntılarım arttı.Karantina bitince gitmem lazım.

Ay Allah korusun inmeden atlatırsın inşallah bol bol sıvı şeyler tüket
İnşallah ne var ne yok yiyorum bakalım sağlıklı
Sağolun size de çok geçmiş olsun.İyi düşünün lütfen ciğere inmeden geçer gider bu illet ne gelirse Allah tan ne yapalım.Bitki çayları içiyor musun? Ben hergün ıhlamur içiyorum.Öksürükte varsa biraz zeytinyağı ve pekmez tavada ısıtıp bi kaşık için günde bikaç defa göğsü yumuşatıyo.Bol bol su için ben öyle yaptım.
Bende kozalak şurubu içiyorum ıhlamur kuşburnu içiyorum. Verdikleri ilacı da kullanmadim inşallah da gerek kalmaz😔birde her sabah keçiboynuzu özü.

Ay güzel haberlerle gel inşallah
Kan sulandırıcı kullanıyor musun pıhtılaşman var mıydı unuttum ya
İnşallah 🙏 Doktorum beklemene gerek yok tedaviye başlıcaz zaten demişti test sonuçlarım çıkmadan hamile kaldım.Pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama Coraspin+Oksapar 400 mg kullanıyorum canım. Bu muayeneden çok bir sonraki muayeneden korkuyorum ilk gittiğimde 6 haftalık olması gerekiyor ikinci gittiğimde yine 6 haftada olduğunu öğreniyorum genelde o yüzden 2. Muayene çok kritik çok korkuyorum

Hoşbuldumm canım.İyi olmanıza sevindim cnm umarım hep böyle devam edersiniz🥰. Pozitifim maalesef 😐 dünden beri biraz daha toparladım şükür ki.Oğlum var bi tane en çok ondan hasretlikte yordu beni.Öksürük karnım çıkmışken beni çok zorladı.Sıcaklar çok fena cidden ciddi anlamda zorluyor, ben hiç yaz gebeliği geçirmemiştim.Vücutta kaşıntı başladı beni rahatsız ediyor, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum heryer mosmor herkes bana moral vermeye çalışıyor az kaldı diye ablamlar arayan eş dost falan.Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş.🙏
Geçmiş olsun canimm, her yerde arttı vakalar ister istemez gelip buluyor, bende gebelik basında geçirmiştim zor oluyor ilaç kullanmadan,şimdi ilerleyen haftalarımizda daha zor tabiii..rabbim şifa versin bi an önce iyiles canimm.. c vitamini almıştım ben meyve filan bu şekilde geçirmeye çalışmıştım.. birde akşamları tuzlu su ile ağız burun temizliği.

İnşallah 🙏 Doktorum beklemene gerek yok tedaviye başlıcaz zaten demişti test sonuçlarım çıkmadan hamile kaldım.Pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama Coraspin+Oksapar 400 mg kullanıyorum canım. Bu muayeneden çok bir sonraki muayeneden korkuyorum ilk gittiğimde 6 haftalık olması gerekiyor ikinci gittiğimde yine 6 haftada olduğunu öğreniyorum genelde o yüzden 2. Muayene çok kritik çok korkuyorum
Ah işte canım benimkiler de hep aynı oldu.6+4 gibi 7.haftanın içinde kalıyo gelişimi.9 hafta oluyo gelişimi 6 haftada durmuş diyorlar.anlamadık bilemedik.ne kullansak faydasız

Geçmiş olsun canimm, her yerde arttı vakalar ister istemez gelip buluyor, bende gebelik basında geçirmiştim zor oluyor ilaç kullanmadan,şimdi ilerleyen haftalarımizda daha zor tabiii..rabbim şifa versin bi an önce iyiles canimm.. c vitamini almıştım ben meyve filan bu şekilde geçirmeye çalışmıştım.. birde akşamları tuzlu su ile ağız burun temizliği.
Sağol canım. Bugün gayet iyiyim bi sıkıntım yok gözüküyor artık.D vitamini, b12 vitamini alıyorum. Kan ilacımı içerim normal de ama bugünlerde içesim yok. Pekmez içiyorum, ıhlamur içtim bol bol da su içiyorum.Elimden geldiğince zorla da olsa yemeğimi yedim, iştahım da toparlamaya başladı.Hastanede hamile bi bayanın bayağ kötü olduğunu gördüm yatırdılar ve o bayan hala aklımda😔 dua ederken onada edıyorum.Belki de gebe olduğum için hassasiyetim daha fazla bu süreçte gebelere çok fazla dikkat gerek..

Ah işte canım benimkiler de hep aynı oldu.6+4 gibi 7.haftanın içinde kalıyo gelişimi.9 hafta oluyo gelişimi 6 haftada durmuş diyorlar.anlamadık bilemedik.ne kullansak faydasız
Ya üzüldüm benimde ikisinde de sizinle aynı zamanda kalbi durdu cihazlara göre farklıydı ama 6+1 ile 6+4 arasında kalbi duruyor bekliyorum bi gelişme olmuyor ne kalbini duyuyorum ne bi gelişme 😔 Siz hiç kalbini duydunuz mu? Bir de kaç kaybınız oldu ? YouTube da bi doktor 10 haftanın öncesi kayıplarında pıhtılaşma ile alakası yok diyor her duyduğuma inanmak istemiyorum ama endişeleniyorum. Doktorum da nasıl bu kadar emin konuşabiliyor bilmiyorum ama “bu sefer olacak kucağımıza alıcaz, ben seni doğurtucam göbek adını alıcam, burası sana şanslı gelecek” gibi şeyler söylüyor.

Sağol canım darısı size olsun inşallah sezeryan oldum ama şuan 1 hafta oldu daha iyiyim büyütecek bişey yokmuş
Amin kuzum.Benimde sezeryan ilk doğumum ben biraz daha zorlanmıştım toparlanırken.Ben normal doğumu Dr.umla konuşmayı planlıyorum da bakalım.Nasıl geçiyor bebişle günler 🥰 Emzirme de sıkıntı yaşıyor musun?

Merhaba hanımlar 2 düşük yaptım sonuncusu geçtiğimiz mayıs ayında oldu tedaviye başladım bakalım neler olacak Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. 🙁

X