Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım sabret gitme bence daha da stres yaparsın şuan kese gözükmez değer küçük der kalp atışı yok der canın sıkılır
Hayırlısı olsun inşallah 😍🙏🙏🤲☺️
O zamana kadar ilişkiye girme soğuk suya da girme ağır iş de yapma şuan adet sancilari belirtileri gibi ağrıları da gorebilirsiniyuzden dikkat et kendine 🙏🤗
Teşekkür ederim 🥰♥️ Bende öyle düşünüyorum ikincisinde bu nedenle çok stres yaptım. Belirtilerimi hissettiğimden sonra ilişkiye girmedik hiç. Vücudumu da yormamaya çalışıyorum evi üstten toplayıp temizliyorum ince ayrıntıya girmiyorum. Bu sefer adet sancısı gibi sancılarım nedendir bilmiyorum ama çok erken başladı

Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Bende hamile kaldığımda gitmek için sabırsızlanıyordum şimdi olsa sanırım belli haftaya gelmeden gitmem yaşadıklarımız daha çok etkiler şimdi bizi kalp atışı duyulmuyor dese erken bile olsa bi stres yaşarız allah bidaha yaşatmasın herşey güzelce sağlıklı ilerlesin inşallah
Amin hepimize nasip olsun inşallah 🤲 Evet bende normalde gitmek için sabırsızlanırken şimdi gitmek istemiyorum. Elimden geleni yapıp oturuyorum. Gitsem kesenin boyu normal mi değil mi bi sıkıntı var mı onları araştırıp kafama takacak bi şey bulurum kesin. Ama bizim de elimizde olan bi şey değil acı tecrübelerimizden dolayı

D Doktoraliguru ;
Satürasyon aleti oksijen seviyesini ölçüyor.
Ciğere inince oksijen seviyesi düşüyormuş.

604FBB4A-B77D-45A9-9D13-A8C5D113780A.jpeg

Teşekkürler inşallah 🙏

Korku değil de ilacı kullanıp kullanmamak arasında kaldım. İçindekiler de de gebelik düşünüyor iseniz kullanmayın yazıyor. Diğer yandan hastalık 🤷 benim de tam adet günü idi asi randevum. Bilerek adeti bekledim. işte ağrıyı aşıya bağlarım geçsin öyle gidim demiştim.

İnşallah dua edin 🙏

Ammin inşallah 🙏 dua edin
İçtin mi ilaçları kuzum? Ben geç girebildim aslında. Bence kötü değilsen kullanma hiçbirini. Doğal kürlerle ve doğal beslenmeyle atlatırsın. Yoksa evet ara vermen gerekir bebek konusuna çünkü gerçekten o ilaçlar ağır ilaçlar. Benim birçok yakınım ilaçsız daha kolay atlattı covidi.

Kızlar benim adet 45 gün geçti tarlusal bugün bitiyor bu soğan suyu yada başka bitkisel birşey yapsam mı sökülmesi için beklesem mı biraz daha karnım acayip şişti acayip gerginim
Hayır canım Baska bısey yapma, ılac bittikten sonra bir hafta ıcınde gelecek adetın, ben de kullandım, ilac kullanmadığım ilk gunun aksamı adet olmustum.. Zaten bugun bıtecekmıs 2 gune olursun

Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsın
İnşallah teşekkür ederim 🙏
Zaten bu aşılıyım diyip maske indirenlere cok sinir oluyorum, aşının ne işe yaradığını bilen yok, cıdden once cehaletle savasmalıyız.. 😡
Aynen öyle ama o cehalete hiçbir şey diyemiyorsun KV evinde birşey yiyip içmeyen gelin oldum ben dibdibe 10 kişi aynı odada yiyip icmedigim için sürekli bir iğneler falan. Covid var deyince birşey olmaz 🤦 toplum olarak bırak en yakına laf anlayamıyoruz ki nasıl olacak bu iş.
Geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun inşallah hafif bir şekilde atlatır kurtulursun
Amin inşallah
Ya cnm maalesef erkekler evt bu konuda hep bi çevreyi örnek gösterir sadece senmi dogurdn sadece senmi regl oluyorsn vs vs duymadıgımız seyler değil.ama bi kerede başa kötü şeyler gelince daha anlayıslı dha temkinli olması gerek bak sekeride varmıs degermi hasta olmaya;( sende kötü seyler yasamısın Allah tekrarını göstermesin.bi vazgeçemediler anne örneğinden😑
Evet bu annelerde ne varsa bizim cocuklarimiz da mı böyle olacak acaba 🤷
Yaptım canım doktorada gittim tahlil falan yaptı bişey çıkmadı ilaç verdi adet masajınıda yaptım aklıma geldikçe yine yok
Bana sıcak su iyi gelmişti ayağına koyabilirsin
Bu kocalar varya hamilelik olsun anneleriyle kiysslamasa olmaz yani 😒😒
Maalesef. Bunun pskolojifeki yeri ne acaba
D Doktoraliguru ;
Satürasyon aleti oksijen seviyesini ölçüyor.
Ciğere inince oksijen seviyesi düşüyormuş.

Eki Görüntüle 2907268
Bunu hiç duymadım sadece doktora gitmeden dün yaptı 98 çıktı

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.17 Haziranda kürtaj oldum.Reglim 4 gün gecikti 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatif .Şimdi predıctor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı resimde çok gösteremedim ama çok bariz bir silik çizgi var.Acaba daha hassas testler oldıuğu için Hcg hormonum daha diğer gebeliğimden dolayı tam düşmemişse bundan olabilir mi? Çünkü 4 gün reglim gecikse gebelik oluşsaydı daha net gözükmez miydi çizgi? Siz ne düşünüyorsunuz çok heyecanlandım.

Eklentiler

• CE41AF79-0203-443E-8FD4-E0D4695E9F14.jpeg
    CE41AF79-0203-443E-8FD4-E0D4695E9F14.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 45
Hayır canım Baska bısey yapma, ılac bittikten sonra bir hafta ıcınde gelecek adetın, ben de kullandım, ilac kullanmadığım ilk gunun aksamı adet olmustum.. Zaten bugun bıtecekmıs 2 gune olursun
Beklerim biraz daha zaten gelmezse başka bir sıkıntı vardır herhalde bukadar geçip ilaçta etki etmezse

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.17 Haziranda kürtaj oldum.Reglim 4 gün gecikti 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatif .Şimdi predıctor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı resimde çok gösteremedim ama çok bariz bir silik çizgi var.Acaba daha hassas testler oldıuğu için Hcg hormonum daha diğer gebeliğimden dolayı tam düşmemişse bundan olabilir mi? Çünkü 4 gün reglim gecikse gebelik oluşsaydı daha net gözükmez miydi çizgi? Siz ne düşünüyorsunuz çok heyecanlandım.
Çizgi silik gözüküyor ama hcg sıfırlanmışmıydı baktırdın mı hiç kürtajdan 40 gün sonra falan benim sıfırlanmıştı bide 4 gün geçmesine rağmen koyu olur muydu olabilirdi ama hiç çıkmayanlarda var oda bi ihtimal kan testi yaptır birde inşallah bebiştir o çizgi🥰

Bir çizgi gözüküyor aslında ama bu test burada bir kaç kişiye böyle gösterip negatif verdiği de oldu öyle olunca insan ne umut veresi geliyor nede yoktur diyebiliyor en temizi kan bence 😇

İnşallah teşekkür ederim 🙏

Aynen öyle ama o cehalete hiçbir şey diyemiyorsun KV evinde birşey yiyip içmeyen gelin oldum ben dibdibe 10 kişi aynı odada yiyip icmedigim için sürekli bir iğneler falan. Covid var deyince birşey olmaz 🤦 toplum olarak bırak en yakına laf anlayamıyoruz ki nasıl olacak bu iş.

Amin inşallah

Evet bu annelerde ne varsa bizim cocuklarimiz da mı böyle olacak acaba 🤷

Bana sıcak su iyi gelmişti ayağına koyabilirsin

Maalesef. Bunun pskolojifeki yeri ne acaba

Bunu hiç duymadım sadece doktora gitmeden dün yaptı 98 çıktı
Sanırım bunlar anneleri gibi istiyorlar eşlerini 😁🤷🏻 😒 o zaman la bu zaman aynı değil ki kiyaslamalari yanlış her konuda

Çizgi silik gözüküyor ama hcg sıfırlanmışmıydı baktırdın mı hiç kürtajdan 40 gün sonra falan benim sıfırlanmıştı bide 4 gün geçmesine rağmen koyu olur muydu olabilirdi ama hiç çıkmayanlarda var oda bi ihtimal kan testi yaptır birde inşallah bebiştir o çizgi🥰
Bir çizgi gözüküyor aslında ama bu test burada bir kaç kişiye böyle gösterip negatif verdiği de oldu öyle olunca insan ne umut veresi geliyor nede yoktur diyebiliyor en temizi kan bence 😇
Akşam bi kan testi vereyim o zaman inşallah bebiştir hayırlısı olsun herşeyin🙏🏻

Teşekkür ederim 🥰♥️ Bende öyle düşünüyorum ikincisinde bu nedenle çok stres yaptım. Belirtilerimi hissettiğimden sonra ilişkiye girmedik hiç. Vücudumu da yormamaya çalışıyorum evi üstten toplayıp temizliyorum ince ayrıntıya girmiyorum. Bu sefer adet sancısı gibi sancılarım nedendir bilmiyorum ama çok erken başladı
Normal canım oluyor çünkü ilk haftalarda insanı da korkutuyor şüphelendiriyo kaç düşük yaptın

Çizgi var benimde normal kaset testte çok çok silik çıkmıştı bende o zaman forumlarda okurken görmüştüm bu markada silik çıkıp negatif sonuç alanlar olmuş ama sizin adetiniz de gecikmiş olabilir de testleri tekrarlayın bence Farklı markalar denerseniz daha iyi olur. Ama sabredemem derseniz kan en garantisi tabii

Canım ben çizgiyi net gördüm ama tabi beta sıfırlanmamış da olabilir. En güzeli iki gün arayla kan verip artıyorsa umutlanmak olur 😇

Yok annesi saçını süpürge etmiş yıllarca dertlene dertlene üstüne birde kanser çıktı oyuzden annem gibi olma sen der bana hep ama işine gelince de annem böyle şöyle.
İşine gelene annem gbii ol der işine gelmeyene onun gibi olma der😁🤷🏻 şimdi guluorum da yanlış anlama cnim🤗 Rabb'im şifa versin annesine de🙏🤲

Sancı olsa da korkuyorum olmasa da 2 düşük yaptım ilkinde vardı ikincisinde daha hafifti yok gibiydi bu sefer en fazla oldu ama hafifledi 5.haftada
Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz canım 🙏🤲❤️bu aralar arkadaşlarımız da yeni yeni güzel haberler alırken kalp atışıni keseyi görmeden hüsran a uğruyolar 😐🤷🏻 sevinçleri yarıda kalıyor inşallah seninde olyle olmaz bol dua et kendine bebeğine de

X