Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon savundum mu ben durumu, sadece kendisini izole ediyordur dedım, izole ediyorsa işe de gitmiyordur deıl mı..
Yok tanımadığınız bilmediğiniz insalar izole ediyordur diyorsunuz da bilemeyiz yani. Bilmiyorum belki de gitmiyordur inşallah gitmiyordur ben sadece ihtimal varsa mutlaka mutlaka test verilmeli diyorum.

Yok tanımadığınız bilmediğiniz insalar izole ediyordur diyorsunuz da bilemeyiz yani. Bilmiyorum belki de gitmiyordur inşallah gitmiyordur ben sadece ihtimal varsa mutlaka mutlaka test verilmeli diyorum.
8 aydır burada muhabbet ettıgımız bı insan, burda konusacak insanların birbirlerine karsı olan tavırlarını karakterlerini az cok tanıyoruz,ki kendısı de soyluyor zaten amelıyat oncesı zaten covıd testı yapılacak dıye, o zamana kadar izole oldugunu.. Yoksa ben de kızdıgınız duruma kızarım elbette, ası olamadım, ıse baslıyorum haftaya, haftada ıkı kere test vermek durumundayım işime devam etmek için, bunu kul hakkı oldugunun farkındayım, ve savunurum da, sadece birilerini itham ederken bıraz daha sakin bi uslup takınmalıyız dıye dusunuyorum, size ilk yazdığım yorumda da dusuncesızlık yapacaklarını sanmıyorum dedım, sız bana nasıl cıkıstınız, gayet sakince yazmıstım halbukı..

8 aydır burada muhabbet ettıgımız bı insan, burda konusacak insanların birbirlerine karsı olan tavırlarını karakterlerini az cok tanıyoruz,ki kendısı de soyluyor zaten amelıyat oncesı zaten covıd testı yapılacak dıye, o zamana kadar izole oldugunu.. Yoksa ben de kızdıgınız duruma kızarım elbette, ası olamadım, ıse baslıyorum haftaya, haftada ıkı kere test vermek durumundayım işime devam etmek için, bunu kul hakkı oldugunun farkındayım, ve savunurum da, sadece birilerini itham ederken bıraz daha sakin bi uslup takınmalıyız dıye dusunuyorum, size ilk yazdığım yorumda da dusuncesızlık yapacaklarını sanmıyorum dedım, sız bana nasıl cıkıstınız, gayet sakince yazmıstım halbukı..
Ben de sakince yazdım mimik olmayınca yanlış anlaşılıyor demek ki. Yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın. Amacım kimseyi suçlamak değil zaten şu illetten kurtulmak. Ve okadar cok boyle insan var ki sağlıkçı oldugum icin biliyorum görüyorum bile bile test vermeyen. Covid olduğu halde dışarıda olan. Ister istemez yükseltiyorum.

Ben de sakince yazdım mimik olmayınca yanlış anlaşılıyor demek ki. Yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın. Amacım kimseyi suçlamak değil zaten şu illetten kurtulmak. Ve okadar cok boyle insan var ki sağlıkçı oldugum icin biliyorum görüyorum bile bile test vermeyen. Covid olduğu halde dışarıda olan. Ister istemez yükseltiyorum.
Siteminizi anlayışla karsılıyorum, aynısını ben de goruyorum, şahit oluyorum.. Ve cok kızıyorum..ben aşılıyım diyip maske indiren ınsanlar, covıd olup Baskasının hes kodunu kullanıp sagda solda gezinenler.. Sadece bu arkadsımızın oyle bırı olmayacagını izah etmeye calısmak istedim, az cok tanıyoruz burda birbirimizi, grubumuzda guzel arkadslıklar var, katıldıkca sız de anlayacaksınız

Sırtın kesin stresten tutulmuştur malum benim kardeşim atama bekliyor geçen gün adalet bakanlığından bir e posta ve şifre oluşturmuşlar adına mesaj geldi bu da yerler açıklandı sandı kız telefona bakarken kitlendi kaldı sırtı bir anda iki gün ne kremler ne ilaçlar zor kendine geldi 🤦‍♀️
O stres ne meret ya insan hep stresle baş edebilse herşeyi yenecek gücü varda işte . Rabbim yardımcısı olsun tüm bekleyenlerin de … 🙏🏻

Siteminizi anlayışla karsılıyorum, aynısını ben de goruyorum, şahit oluyorum.. Ve cok kızıyorum..ben aşılıyım diyip maske indiren ınsanlar, covıd olup Baskasının hes kodunu kullanıp sagda solda gezinenler.. Sadece bu arkadsımızın oyle bırı olmayacagını izah etmeye calısmak istedim, az cok tanıyoruz burda birbirimizi, grubumuzda guzel arkadslıklar var, katıldıkca sız de anlayacaksınız
Umarım öyle biri değildir. Ben yine de uyarmak istedim. Kurtajdan sonra covid oldum ben yeni yeni toparlaniyorum. bir de testler tüp bebekler asilamalar bilmediğim için fikir veremiyorum okuyorum gün içerisinde mutlaka çokça şeyler de öğreniyorum ama maalesef yardımcı olamiyorum. Zaman geçtikçe kişiler ve konular hakkinda daha cok bilgiye sahip olurum umarım.

Umarım öyle biri değildir. Ben yine de uyarmak istedim. Kurtajdan sonra covid oldum ben yeni yeni toparlaniyorum. bir de testler tüp bebekler asilamalar bilmediğim için fikir veremiyorum okuyorum gün içerisinde mutlaka çokça şeyler de öğreniyorum ama maalesef yardımcı olamiyorum. Zaman geçtikçe kişiler ve konular hakkinda daha cok bilgiye sahip olurum umarım.
Size de çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.. Sormak istediğiniz bişey olursa, arkadaslar bildikleri kadarıyla yardımcı olurlar, birbirimize destek olmak ıcın burdayız hepimiz 🙏🏻❤️

Ay kıyamam ya ne streslidir onun için de. Ne zaman açıklanacak acaba? Benim de aynen öyle oldu tam aradı sonucu söyleyecek dedim yok şöyle yok böyle bir şeyler anlatmaya başladı.
Sonuc ne zaman acıklancak cnm, ınsallah gonlundekı yer olur ❤️
Adalet bakanlığı atamalar ile ilgili resmi takvim oluşturmuyor MEB gibi 😒karambole bekliyorlar böyle olup zaman geçtikçe de kurmaya başlıyor acaba güvenlik soruşturmasını mı geçemedim, dosyam mı gitmedi diye son o mesaj gelince de açıklandı sanıp kitlendi işte demekki açıklansa ne hale gelecek 🤷‍♀️

Adalet bakanlığı atamalar ile ilgili resmi takvim oluşturmuyor MEB gibi 😒karambole bekliyorlar böyle olup zaman geçtikçe de kurmaya başlıyor acaba güvenlik soruşturmasını mı geçemedim, dosyam mı gitmedi diye son o mesaj gelince de açıklandı sanıp kitlendi işte demekki açıklansa ne hale gelecek 🤷‍♀️
Kıyamam yan, ınsallah tez zamanda hayırlısıyla ❤️

Tamam balım çok sağ ol inşallahhh 🥰 sen nasılsın?
Nisan annelerinde birisi yazmış erken olursa kana geçmiyormuş tekrar kan alma durumu oluyormuş diye. normal bir durum demek ki canım. Ben geçen perşembeden beri çarpıntılarla uğraştım. Yazılanları okudum ama okudularımı anlamadım bile. Aşırı stres vardı. Bugün de eşimle doktora gittik ilk defa. Doktor son görüşmeden beri nasılsınız falan dedi işte, iyi dedik. Gebe misin yine dedi. Ben de yaptık hocam bişeyler ama becerebilmişizdir inşallah bu sefer dedim. Son testin üzerinden 10 gün geçti mi dedi. Evet dedim. Hadi geç merak ettim dedi. Ben yattım ama o kadar umutsuzdum ki anlatamam. Kesin birşey çıkacak. Sonra karnıma koydu. Belli belirsiz bi nokta gördüm. Sesi açtı, derinden sesler geldi önce hani şekil çıkıyor ya kalp atarken onu gördük. Anlam veremedik bir süre. Biraz gezdirdi aleti. Var mı dedim. Yine sesi açtı 'var işte bak' dedi. Daha küçük 2,3mm yazıyor kağıtta sanırım o yüzden derinden geliyordu kalp sesi ama vardı yani duyduk. 6+3 benim hesapta ama ultrasonda 5+5 çıktı. İlk zaman geriden gelip sonra haftasını tamamlıyormuş sanırım. Hep öyle okudum burada. Haftaya çrş tekrar çağırdı. Şuan çok değişik hissediyorum anlat desen anlatamam. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yaşanabilecek ne kadar güzel duygu varsa bu anlamda eksiksiz hepimize ve de en yakın zamanda tatmayı nasip etsin. O kadar içten yazıyorum ki bunu, şimdiye kadar bu kadar içten yazabildim mi emin değilim.

Herkese merhaba arkadaşlar. Pek yazamıyorum ama okuyorum yazılanları. Sohrab Sohrab saçların çok güzel olmuş maşallah canım transfere hazirsin artık :) madamseker madamseker güzel haberlerini alırız inşallah canım dualarımız seninle sakın korkma...
Kızlar ben salı günü ignelere başladim inşallah bu sefer sağlıkla ilerler. İğneler biraz yakıyor ama ise yarasin inşallah da gerisi boş. Daha az acıması için tavsiyelrinize açığım. Bu arada hamile topikleri beni anlamıyor sanki en rahat burda hissediyorum iyiki varsinz

Beni yanlış anlamayın ama yaptığınız bence çok ayıp. Şüphe varsa test verimlik hadi birine bulaştırdı başına bir şey geldi allah korusun o veballe bile bile nasıl yaşarsınız? Kim nerde bilmiyoruz bu forumda belki benim komşunsunuz belli ailemden biriyle aynı yerde çalışıyor eşiniz. Buradaki kitle görece kendini bilen okuyan arastiran insanlar. Ben yaptığınız şeyi pek doğru bulmadım. Siz bilirsiniz yine de.
bende yorumunuzu ayıp buldum... eşim çalışmıyor.

Ay bende çoğu yere sırf köpek korkusuna gidemiyorum yürüyerek aksi gibi bizim burada da hem köpek çok hem uysal kendi hallerine değil kendini sevdirmek için veya aç olduğu için yaklaşmıyor bildiğin havlayarak saldırı halinde geliyor, kaç kere kendimi market yada başka bir iş yerine zor attım 😒
Yaa bana sevdirmek içinde gelse korkuyorum 😁😁dün komşunun köpeği vardı ufak salmışlar bana gelince bağardım 5 yaşında çocuk yaaa bundan da mı korkuyon diyor 😂😂

Kendını izole ediyor sanırım, dusuncesızlık yapacaklarını sanmıyorum, karısı da hamıle sonucta.
bu muhteşem cevabın için çok teşekkür ederim sana canım benim.:KK200:
kör cahil düşüncesiz bir insan gibi yargılamak serbest galiba , bir tek bilinçli kendilerini sanıyorlar..

X