- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
Bıseey dıyım mı dogunun bıcok sehrı batıdakılere bin basar, göreviniz ne bılmıyorum ama riskli meslek grubunda deılsenız cok rahat edersinizAminnOh ne güzel sen atlatmışın darısı bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıseey dıyım mı dogunun bıcok sehrı batıdakılere bin basar, göreviniz ne bılmıyorum ama riskli meslek grubunda deılsenız cok rahat edersinizAminnOh ne güzel sen atlatmışın darısı bize
Olabilir kuzum, sabah mı vereceksin kanı, ınsallah surprız yapar yaKese belli olmadığı için net bişey de diyemiyor ama 3 ay beklememiş olursunuz diye dedi onu sanırım
Devlette tutmaz diye korkuyorum Devlette yaptırıp memnun kalan var mı acaba?Neden kararsızssın cnm?
Maşallah ne kadar güzel olmuş bende hep seni merak ederdim kimle nasıl biriyle konuşuyorum diye seni esmer bekliyordumTransfer oncesı hazırlıklara devam nasıl olmus kızlar
riskli meslek grubu evt giden herkes aynı şeyi söylüyor güzel yer çokmuş . Umarım güzel bir yer çıkaryeni yerler görmek güzel olurBıseey dıyım mı dogunun bıcok sehrı batıdakılere bin basar, göreviniz ne bılmıyorum ama riskli meslek grubunda deılsenız cok rahat edersiniz
Valla yalan olmasın dün gece mi sabah mı okudum devlette yaptırmıs ankara zübeydede ççok memnun kaldm yazmıs kızın biri hamıleymıs.birde inan nasip işi brzda ne paralar döküp en iyi dr larda bile memnun olmayan insan da cok gidecegın hastaneyi brz arastr yrmlara bakDevlette tutmaz diye korkuyorum Devlette yaptırıp memnun kalan var mı acaba?
Tesekkur ederim canm, kendı rengim kumral aslında, beyaz tenlıyımMaşallah ne kadar güzel olmuş bende hep seni merak ederdim kimle nasıl biriyle konuşuyorum diye seni esmer bekliyordum
Tam ortada bı yer olursa, butun Doğuyu rahatlıkla gezersiniz, insallah hakkınızda hayırlısı olsunriskli meslek grubu evt giden herkes aynı şeyi söylüyor güzel yer çokmuş . Umarım güzel bir yer çıkaryeni yerler görmek güzel olur
MaşallahTesekkur ederim canm, kendı rengim kumral aslında, beyaz tenlıyım
Maşallah
İnşallah cnm ortada bi yer hayalde artık kısmet bakalım sen öğretmendin değil mi?Tam ortada bı yer olursa, butun Doğuyu rahatlıkla gezersiniz, insallah hakkınızda hayırlısı olsun
Evet cnm, hayırlısı ınsallah hakkınızdaİnşallah cnm ortada bi yer hayalde artık kısmet bakalım sen öğretmendin değil mi?
İlki özel de yaptırdım dünya para verdim hiç de acımadım paraya en iyi doktordu ama gene kürtaj olmak zorunda kaldım Allah hayırlısını nasip etsinValla yalan olmasın dün gece mi sabah mı okudum devlette yaptırmıs ankara zübeydede ççok memnun kaldm yazmıs kızın biri hamıleymıs.birde inan nasip işi brzda ne paralar döküp en iyi dr larda bile memnun olmayan insan da cok gidecegın hastaneyi brz arastr yrmlara bak
hocamEvet cnm, hayırlısı ınsallah hakkınızda
Grubun cogunlugu hoca burda yeni gelen arkadslarımızı pek bilmiyoruz ama
evt sonuçta nasip olmayınca ne para döksekte olmuyor.oyüzden birkezde devlette dene sonuçta cidde maddi manevi yoran bir süreç.birde ağrın olmasada igmal etme eger vajinal enfeksiyon varsa buda düşüğe ve tutunmayı zorlaştırmaya sevep olabiliyor.ihmal etme cnmİlki özel de yaptırdım dünya para verdim hiç de acımadım paraya en iyi doktordu ama gene kürtaj olmak zorunda kaldım Allah hayırlısını nasip etsin
Bu arada yazdıklarınıza baktım enfeksiyon ben de var çok ağrım olmadığı için doktora gitmedim
ay ne güzel eğitimci bir topikbende stilistim(moda tasarım)Grubun cogunlugu hoca burda yeni gelen arkadslarımızı pek bilmiyoruz ama
Canım yarını bekle bakalım ins sürpriz olur sana 1 hafta daha sabret inşallah kese gözükürKızlar , ben bugün başka doktora gittim dünkü doktor 10 gün kadar bekleyelim ama sağlıksız yüzde doksan demişti bu doktor yarında kan veri. Ama muhtemelen sağlıksız bir gebelik kürtaj ya da iğne ile olabilir beklerseniz belki kendi düşer vs gibi şeyler söyledi sizce yarın kan değerim de artış çok az oluraa ne yapmalıyım kürtaj geçmiii de vardı daha
Yaa cok havalıay ne güzel eğitimci bir topikbende stilistim(moda tasarım)
Çok güzel olmuş kuzum motivasyon şartTransfer oncesı hazırlıklara devam nasıl olmus kızlar