Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrın olabilir cnm normal ağrı endişeye kapilma, ben 5.haftanin içinde gidince yolk görmüştüm
Aynen ara ara oluyor ama hafif adet ağrısı gibi, doktor da normal demişti. Öncekinde sık gitmiştim çok stres yapıyorum o zaman. Şuan iyiyim o yüzden bir hafta 10 gün beklemek istiyorum. İnşallah beklediğime değer🤗

Aynen ara ara oluyor ama hafif adet ağrısı gibi, doktor da normal demişti. Öncekinde sık gitmiştim çok stres yapıyorum o zaman. Şuan iyiyim o yüzden bir hafta 10 gün beklemek istiyorum. İnşallah beklediğime değer🤗
İyi düşünelim iyi olsun insallah herşey güzel olucak..

Hepimiz aynıyız kuzum 🙈 hep içimizde bir kurt, kurtluyuz ☺️ ilk adet biraz gecikebilir kuzum, temennimiz tabiki hamile olman sağlıkla 🌸🤲❤️
evet bitmeyen umut silsilesi dolu içimiz :KK28:napak yani
sen test yaptın mı
İnşallah hemşom çok sağol😊 ben öncekinde kese gördüm, ama bebek göremedim😬 benim için önemli olan bebiş onun içinde beklemek istiyorum biraz😊
ohoooo sen bi gör 10 gün sonra pirinç gibi gözükmezse gel yanıma belkide fıstık olur :KK51: Allahın izniyle göreceksin tabi:KK37:

Merhaba kızlar nasılsınız? Var mı güzel haber alanlar 😍 ben tatildeydim bakamadım buralara. Ovülasyon ile takip ettim yumurtlamayı ama şans şu ki yumurtlama gününde eşim rahatsızlandı değerlendiremedik 😅 cuma yumurtlamaydı çarşamba ve cumartesi ilişki oldu. Cumartesi çatlama gözüküyor aynı zamanda. Tutma ihtimali var mı sizce? Yumurtlama günü değil de çatlama günü ilişki olduysa?

X