- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 31
Hadi bakalım insalalh olacak busefer Allah'ın izni ileİnşallah rabbimin mucizeleri sonsuz bizede nasip olur inşallah İki gün kaldı Şafak sayıyorum evde son bi test kaldı yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım insalalh olacak busefer Allah'ın izni ileİnşallah rabbimin mucizeleri sonsuz bizede nasip olur inşallah İki gün kaldı Şafak sayıyorum evde son bi test kaldı yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Şükür canım çok güzel maşallahKızlar 146, 424 bugün de 925 2 gün arayla hemen hemen aynı saatlerde verdim. İnşallah böyle devam eder
Aynen ara ara oluyor ama hafif adet ağrısı gibi, doktor da normal demişti. Öncekinde sık gitmiştim çok stres yapıyorum o zaman. Şuan iyiyim o yüzden bir hafta 10 gün beklemek istiyorum. İnşallah beklediğime değerAğrın olabilir cnm normal ağrı endişeye kapilma, ben 5.haftanin içinde gidince yolk görmüştüm
İnşallah hemşom çok sağol ben öncekinde kese gördüm, ama bebek göremedim benim için önemli olan bebiş onun içinde beklemek istiyorum birazayyyy süper süper sağlıkla artsın minik kuzumuzun değeri
1500 ü geçmeli kese için canım ama :)
İyi düşünelim iyi olsun insallah herşey güzel olucak..Aynen ara ara oluyor ama hafif adet ağrısı gibi, doktor da normal demişti. Öncekinde sık gitmiştim çok stres yapıyorum o zaman. Şuan iyiyim o yüzden bir hafta 10 gün beklemek istiyorum. İnşallah beklediğime değer
10 gün sonra falan giderim herhalde canım. Bu sefer ilginç bir şekilde sabırlıyım beklicem birazcık. Gideyim hepsi aynı anda belli olsunMaşallah artışların cok guzel kese için ne zaman gidiceksin cnm
evet bitmeyen umut silsilesi dolu içimiz napak yaniHepimiz aynıyız kuzum hep içimizde bir kurt, kurtluyuz ilk adet biraz gecikebilir kuzum, temennimiz tabiki hamile olman sağlıkla
ohoooo sen bi gör 10 gün sonra pirinç gibi gözükmezse gel yanıma belkide fıstık olur Allahın izniyle göreceksin tabiİnşallah hemşom çok sağol ben öncekinde kese gördüm, ama bebek göremedim benim için önemli olan bebiş onun içinde beklemek istiyorum biraz
Çok sağol inşallahİnşallah kuzum artışlar çok güzel maşallah
İnşallah, hepimizin güzel devam etsin. Herşeyi unuttursunlar bize. Bekleyen arkadaşlarım da en yakında güzel haberler verirler inşallahÇok iyi artmış kuzum maşşallah hep böyle güzel devam etsin inşallah
Aynen canım bugün gerçekten öyle düşünmeye başladım. Sen de rahat ol çok güzel devam edecek Allah'ın izniyleİyi düşünelim iyi olsun insallah herşey güzel olucak..
Çok sağolŞükür canım çok güzel maşallah
Ağzından bal damlıyoevet bitmeyen umut silsilesi dolu içimiz napak yani
sen test yaptın mı
ohoooo sen bi gör 10 gün sonra pirinç gibi gözükmezse gel yanıma belkide fıstık olur Allahın izniyle göreceksin tabi
İnşallah cnm inşallah dua edelim birbirimizeAynen canım bugün gerçekten öyle düşünmeye başladım. Sen de rahat ol çok güzel devam edecek Allah'ın izniyle
Amiiiin canım benim inşallahhİnşallah, hepimizin güzel devam etsin. Herşeyi unuttursunlar bize. Bekleyen arkadaşlarım da en yakında güzel haberler verirler inşallah
Her zamanİnşallah cnm inşallah dua edelim birbirimize
Buralar sessizleşti değil mi? :) ülke gündemi gibi karman çorman içimiz de, günler sayıyoruzNapıyosunuz kızlar
Aynen saat 3 ten beri kımse bişey yazmamış,herkes iyi olsun yeter kiBuralar sessizleşti değil mi? :) ülke gündemi gibi karman çorman içimiz de, günler sayıyoruz
Bu aralar mide bulantıları bel ve bacak ağrılarımla başım dertte canım. Fizik tadaviye başladık hatta. Sen napiyosun nasılsınNapıyosunuz kızlar