Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm canım.😔16 haftalık cinsiyeti dahi belli oluyo.Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşAllah.Bende gidince gayet iyi herşey istediğimiz gibi demişti.Ama cevremde moralimi bozanlar oldu bu sebepten zaten içimde kuruntu vardı.Yok işte zarar görmüş mü acaba ki ? Diyenler.😞
Evet belliydi ama nasip olmadi malasef..Eskiden olsa neysede o zamnlar kazıyorlarmış rahmi.. Simdi vakumla yapıyolar zarar vermez kuzum.. pozitif düşün. Milleti dinleme herkese herşeyi diyor.

Evet belliydi ama nasip olmadi malasef..Eskiden olsa neysede o zamnlar kazıyorlarmış rahmi.. Simdi vakumla yapıyolar zarar vermez kuzum.. pozitif düşün. Milleti dinleme herkese herşeyi diyor.
Evet vakumla olduğunu biliyorum.Yok canım hiç umursamamaya çalışıyorum maalesef cahil insan çok çevremde olur olmaz çıkıyor bu tür. 😏

Bende yapayım yaa ne olur arada sorun yaptın mı diye yoklama yapın. Çocuk gibi başlayıp başlayıp bırakıyorum çektiğim kas ağrıları da yanıma kar kalıyor :KK43:
Aynen o cok kotu oluyor, hazır ders yokken sımdı, o agrıyı cekıp kurtulalım

Canlar bugün dusukten sonraki 12.gün. bi ovulasyont testi yapayım dedim t çizgisi çok koyu çıktı. Yumurtlamamıdir beta düşmedi de böyle mi bilemedim.. siz düşük sonrası ilk ovulasyon ne zmn gördünüz. Test yaptınız mi
Ben 25. Gün yumurtlama gördüm 40. Gün adet oldum. Kürtajdan 11 gün sonra hcg baktırdım 104 çıkmıştı.

21. Günün sonunda kanamanın bitişini gördüm kızlar. 😂 Daha doğrusu 3 ayın sonunda. Gebeliğin en başından sonuna kadar kan görmekten psikolojim bozulmuştu. Böyle bişeyim beni bu kadar mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi. Ne tuhaf şu hayat...

Yılın ilk gününden size haberim var.. Malesef adet belirtim geldi feci ağrım var migde bulantısı da eklendi.. Pazar gününe sökülürüm malum çikolata kisti var bi kac gun süründürür beni..

Bu görüntüye bakıp belkı tatlıdan uzak durursunuz 🙈

Evet çok güzel bir noktaya değindin canım. Ben de sık sık oluyor doktor insülin direncine eğilim varsa ve tatlı karbonhidratlı besleniyorsan ondan olur dedi. Ben de kendi kendime eşimi suçluyordum asıl suçlu koca boğazımmış :)

Evet çok güzel bir noktaya değindin canım. Ben de sık sık oluyor doktor insülin direncine eğilim varsa ve tatlı karbonhidratlı besleniyorsan ondan olur dedi. Ben de kendi kendime eşimi suçluyordum asıl suçlu koca boğazımmış :)
Nefsimizi besledıgımızı dusunurken, minnoş mantarları da büyütüyormuşuz maalesef 🤷‍♀️

X