Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşim de ovulasyon testi yapma bu ay diyo. Sanirim biraz gerildi takiple gittiğimiz için. Pcos var diye denemek istedim bu ay ilkti. Boşver yapma kafan rahat olsun diyo. Napsam bilmiyorum vallahi 🤷🏽‍♀️🤭 çok garanticiyim ama olacağı varsa öyle de olacak böyle de.
Ovulasyon benim yumurtlama tarihim hakkında fikir sahibi olmamı sağladı ama hem eşimi hem beni görev gibi görmemiz yüzünden rahatsız etti. O yüzden bu ay almadım akışa bıraktım

Benim eşim de ovulasyon testi yapma bu ay diyo. Sanirim biraz gerildi takiple gittiğimiz için. Pcos var diye denemek istedim bu ay ilkti. Boşver yapma kafan rahat olsun diyo. Napsam bilmiyorum vallahi 🤷🏽‍♀️🤭 çok garanticiyim ama olacağı varsa öyle de olacak böyle de.
Bende bıraktım bir kere yapıp cidden insan stres oluyor benim eşimde öyle planlı sevmiyor 🤦‍♀️😄

Anladım canım hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelir inşallah 🥰 senin yumurta rezervine bir şey dedi mi tekrar ya da ilaç falan kullanıyor musun?
Amin inşallah🙏haftaya kendi doktorum hariç başka bir doktora gideceğim. İlk adetim olsun bitsin diye beklemiştim. Bakalım o ne diyecek. O zamana kadar ilaç kullanmıyorum ama düzenli sesleniyorum,spor yapıyorum,her gün keçiboynuzu pekmezi alıyorum iki kaşık.

Bende 63'üm.Ama çokta fazla durmuyo🤣hatta zayıflamışsın sanki diyen bile oldu.Maşallah herkes spor yürüyüş bişeyler yapıyo.Benim favori sporum temizlik.😂 Bu ara bende sardım temizliğe..
Ya bana da zayıfsın diyolar ama kıyafetlerim olmuyor. Evde dura dura yaglandım 😂

• Beğen
Reactions: H M
Amin inşallah🙏haftaya kendi doktorum hariç başka bir doktora gideceğim. İlk adetim olsun bitsin diye beklemiştim. Bakalım o ne diyecek. O zamana kadar ilaç kullanmıyorum ama düzenli sesleniyorum,spor yapıyorum,her gün keçiboynuzu pekmezi alıyorum iki kaşık.
Anladım canım iyi yapıyorsun 🥰

X