Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öğrenmeden önce oldu lekelenme. Adet günüme bi kac gun vardı
Benimde 3 gündür oluyor ara ara idrardan sonrada damla şeklinde geldi az önce adetimde bir gün geçti senin ne kadar sürdüEvet öğrenmeden önce oldu lekelenme. Adet günüme bi kac gun vardı
3 gün filan sürdü cnmBenimde 3 gündür oluyor ara ara idrardan sonrada damla şeklinde geldi az önce adetimde bir gün geçti senin ne kadar sürdü
Nasıl geliyodu peki bide sen ne zaman test yaptın3 gün filan sürdü cnm
Peceteye geliyodu tabi ben günlük ped kullandim onada azdan geliyodu. Testimi de 10 gün geçmişti yaptım. Benim normalde adetim duzensizdi ilaçla düzene girmişti 10 gün geçince ben yine duzensiz olduğumu düşündüm bebek ihtimalini düşünmedim bileNasıl geliyodu peki bide sen ne zaman test yaptın
Hmm anladım canım dğzen için doğum komtrolmü kullandınPeceteye geliyodu tabi ben günlük ped kullandim onada azdan geliyodu. Testimi de 10 gün geçmişti yaptım. Benim normalde adetim duzensizdi ilaçla düzene girmişti 10 gün geçince ben yine duzensiz olduğumu düşündüm bebek ihtimalini düşünmedim bileama bebek varmış
Canim benimde ilkim dusuktu ogluma hamile kaldigimda kahverengi lekem geldi doktorum cok abartti dusecek risklisin falan igne verdi sonra kesildi o hafif leke oglum suan 3 yasinda hamileykende hic sorun yasamadim doktorum asiri pimpirikliydi o korkutuyordu beni hep5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu... 3 ay korunun dedi doktor beta baktırdım 8932 çıktı değerim ilk korunmasız ilişkim 17 kasım da olmuştur lekelenme yüzünden çok tedirginim kızlar kaç haftalıktır şuan doktora cumartesi günü gidicem randevuların hepsi dolukafayı yemek üzereyim bugün tekrar beta baktıracağım...
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandımHmm anladım canım dğzen için doğum komtrolmü kullandın
Anladım canım sağol cevapladığın içinKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Ne demek canımAnladım canım sağol cevapladığın için
Canım senin lekeler ne oldu gebe misin benmde su an öyle deBenimde 3 gündür oluyor ara ara idrardan sonrada damla şeklinde geldi az önce adetimde bir gün geçti senin ne kadar sürdü
Coraspin kullan düşüğün olmuş daha önce bnde 2 düşük yaptım nedeni kan pıhtılaşması imiş o kadar doktora gittim biri de iç demedi3 kasımdan sonra hiçbir şey gelmedi leke falan... zaten cumartesi günü için özele gideceğim... acile gittim muayene etmediler lekelenmem kesildiği için beta baktı sadece onun da değeri 1276 çıktı
Baktirdin mi canım hamile misin regl oldun muBenimde 3 gündür oluyor ara ara idrardan sonrada damla şeklinde geldi az önce adetimde bir gün geçti senin ne kadar sürdü
Yok canım adet oldum benCanım senin lekeler ne oldu gebe misin benmde su an öyle de
Regl oldum canımBaktirdin mi canım hamile misin regl oldun mu
Bende 3 düşük yaptım bırak ilacı hiç bir şey yapmadılar pazartesi özele gittim genetik test istedi kan pıhtılaşması ve kromozom testi eşimden sperm testi istedi yaptırdık sonuçlar 1 ay sonra çıkar dedilerCoraspin kullan düşüğün olmuş daha önce bnde 2 düşük yaptım nedeni kan pıhtılaşması imiş o kadar doktora gittim biri de iç demedi
10 haftalık oldu bebeğim şükür yaradana her şey yolunda şuan...
Cok sevindim canim insallah sag saglim dogar bebegin10 haftalık oldu bebeğim şükür yaradana her şey yolunda şuan...