İnsallahİnsallah saglıkla ilerler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallahİnsallah saglıkla ilerler![]()
Dış gebelik den 6 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim kimyasaldan 4 ay sonra yine hamileyim kan degerlerim çok iyi simdilik bir silinti yok
[/Qcanım kan değerlerin nasıl ? ben pazartesi günü yaptırdım 2276 çıktı benim cumartesi günü de 1276 idi
canım kan değerlerin nasıl ? benim cumartesi günü 1276 çıktı pazartesi baktırdım 2256 çıktı normal mi acaba ?Dış gebelik den 6 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim kimyasaldan 4 ay sonra yine hamileyim kan degerlerim çok iyi simdilik bir silinti yok
Biraz düşük gibi kuzum iki kati artmamis ama verdiğin saatlere gore değişir kese gözükmesi lazim bakmadilar micanım kan değerlerin nasıl ? benim cumartesi günü 1276 çıktı pazartesi baktırdım 2256 çıktı normal mi acaba ?
Bugün 4000 kere dikmiştir kese gözükür baksinlar ultrason dacanım kan değerlerin nasıl ? benim cumartesi günü 1276 çıktı pazartesi baktırdım 2256 çıktı normal mi acaba ?
cumartesi gideceğim doktora inşallah bir sorun yoktur...Bugün 4000 kere dikmiştir kese gözükür baksinlar ultrason da
Gittim benim kanamam başladi baktilar bey gözükmüyor dedi beta HCG takibi istediler bugünde gidecegimcumartesi gideceğim doktora inşallah bir sorun yoktur...sen gittin mi doktora kese göründü mü ? alttan mı bakıyorlar ?
Canım sen hiç progestron hormonuna baktırdın mı hamile kalıncaDayanamadım gittim beta baktırdım 3200 lerde çıktı doktoru aradım o gebelik sağlıksız artık gelişmez dedi kendiliğinden düşmesini bekle dedi ne yapacağım ben
Hayır baktırmadımCanım sen hiç progestron hormonuna baktırdın mı hamile kalınca
Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kese gözüktü yolk saçı da var dedi ama kese biraz küçük , bebeği de göremedi ve kesenin etrafında küçük kanama alanları var dedi kanama alanları olması normal dedi sağlıklı gebeliklerde bile oluyor dedi progestan verdi 200 mg sabah akşam ama gelin görün halimi çok kötü oldum ağlayarak çıktım yine kızlar böyle olabilir mi ne olur bana bir şey söyleyindiğer gebeliğimde de bebeği çok geç görmüştük çok kötüyüm ya bi hamileliğime sevinemiyorum allahım sen yardım et ne olur
Canim 3200 lere kadar nazil ilerledi ondan önce kacti ve kaç gun önce baktirdinDayanamadım gittim beta baktırdım 3200 lerde çıktı doktoru aradım o gebelik sağlıksız artık gelişmez dedi kendiliğinden düşmesini bekle dedi ne yapacağım ben
Kuzum üzmek istemiyorum ama çok düşük 8000 den de fazla olmaliydi bebegin gelişmiyor sana zarar verebilirEn son Pazartesi baktırmıştım 2256 idi dün doktora gittim alttan muayenede kesenin az geliştiğini yanında küçük kanama alanları olduğunu söyledi bende tekrar beta baktırdım dün 3500 lerde çıktı aradım doktoru söyledim o gebelik gelişmez artık dedi kendiliğinden düşmesini bekleyelim dedi
Evet gelişmiyor biliyorum düşmesini bekleyeceğimKuzum üzmek istemiyorum ama çok düşük 8000 den de fazla olmaliydi bebegin gelişmiyor sana zarar verebilir
Canim başka Dr da git kürtaj liman gereke bilirEvet gelişmiyor biliyorum düşmesini bekleyeceğim
Sonuç ne oldu canımEvet gelişmiyor biliyorum düşmesini bekleyeceğim
bebek oluştu ve kalp atışı da var bekliyorum gelişimini takip edecekler...Sonuç ne oldu canım
Aaaa çok sevindim cank hayırlı olsun sağlıkla gelsinbebek oluştu ve kalp atışı da var bekliyorum gelişimini takip edecekler...
Yeni okuyorum lavyu,ne kadar sevindim anlatamam,umarim bundan sonrasida cok iyi gecerbebek oluştu ve kalp atışı da var bekliyorum gelişimini takip edecekler...