Ayy maşallah ne kadar olumsuz bakmıştık senin durumuna Rabbim ol desin yeter ki çok sevindim canım10 haftalık oldu bebeğim şükür yaradana her şey yolunda şuan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşallah ne kadar olumsuz bakmıştık senin durumuna Rabbim ol desin yeter ki çok sevindim canım10 haftalık oldu bebeğim şükür yaradana her şey yolunda şuan...
Ah bir de ben sevinebilsem bütün doktorlar düşecek sağlıksız dedi rabbim ol der olur inşallah yavrumu kucağıma almam nasip olur ne olur duanızı eksik etmeyin yavrumdan...Ayy maşallah ne kadar olumsuz bakmıştık senin durumuna Rabbim ol desin yeter ki çok sevindim canım
sagliksiz oldugunu nerden anladilarAh bir de ben sevinebilsem bütün doktorlar düşecek sağlıksız dedi rabbim ol der olur inşallah yavrumu kucağıma almam nasip olur ne olur duanızı eksik etmeyin yavrumdan...
Düşmemesi için ilaç veriyorlar birde düşük yaptıysan eğer 2.ci hamilelikte sürekli yatman gerekiyor5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu... 3 ay korunun dedi doktor beta baktırdım 8932 çıktı değerim ilk korunmasız ilişkim 17 kasım da olmuştur lekelenme yüzünden çok tedirginim kızlar kaç haftalıktır şuan doktora cumartesi günü gidicem randevuların hepsi dolukafayı yemek üzereyim bugün tekrar beta baktıracağım...
Elhamdülillah çok çok çok sevindim. Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin.10 haftalık oldu bebeğim şükür yaradana her şey yolunda şuan...
HAla düşük riskin var miAh bir de ben sevinebilsem bütün doktorlar düşecek sağlıksız dedi rabbim ol der olur inşallah yavrumu kucağıma almam nasip olur ne olur duanızı eksik etmeyin yavrumdan...
Canim senin dongun nasil kac gunde oluyorsun ayni zamanda regl olmustuk ben suan yumurtlama dönemindeyimYok canım adet oldum ben
evet var...HAla düşük riskin var mi
Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin...Elhamdülillah çok çok çok sevindim. Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin.
betanın düzensiz artışından...sagliksiz oldugunu nerden anladilar
Benim son dönemler bozulmuştu canım 35-40 a kadar çıkıyordu döngüm ama düşükten sonra düzeldi sanırım ovulasyon testi yaptım bu ay ve adetimin 13. Gününde yumurtlama oldu şimdi 5 gün kaldı regl e yani eskisi gibi 27 günde bir şuan döngümCanim senin dongun nasil kac gunde oluyorsun ayni zamanda regl olmustuk ben suan yumurtlama dönemindeyim
anladım canım adet oldu demi sen öyle yazmışsınBenim son dönemler bozulmuştu canım 35-40 a kadar çıkıyordu döngüm ama düşükten sonra düzeldi sanırım ovulasyon testi yaptım bu ay ve adetimin 13. Gününde yumurtlama oldu şimdi 5 gün kaldı regl e yani eskisi gibi 27 günde bir şuan döngüm
Oldum canım bitti bile şuan diğer adetime 5 gün kaldıanladım canım adet oldu demi sen öyle yazmışsın