• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık düşük sonrası 2. hamilelik kızlar yardım edin :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 kasımdan sonra hiçbir şey gelmedi leke falan... zaten cumartesi günü için özele gideceğim... acile gittim muayene etmediler lekelenmem kesildiği için beta baktı sadece onun da değeri 1276 çıktı
Canım üstüne görme yaşıyorsun

elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum ama işte elimde değil içim içimi yiyor... inşallah iyidir bebeğim çok teşekkür ederim sizin kaç gün sürdü lekelenmeniz
1 hafta kadar sürdü. Ilac kullandim bide ben. Inşallah sizinle olur bebeginiz sağlıkla kucağınıza alin. Elinizden gelenin fazlasını yapin dinlenin bol bol. Dua edin zikir cekin

Lekelenmelerin basıldı şuan benim de var bende endişe içindeyim 2 düşük yaptim bu 3. gebeligim lekenin rengi nasildi
Lekelenme nasil şekilde. Inşallah bisey yoktur

Kahve renghi seklinde az az geliyor peceteye sildikce
Benimde öyleydi. Acile gittim ilac verdiler ilacla kesilmeye durdu. Sonra doktoruma gittim oda bi kac gun daha kullanmami söyledi sonra şükür gecti. Sakinlignizi koruyun demesi kolay olabilir ama gerçekten stres etme sakin ol

Benimde öyleydi. Acile gittim ilac verdiler ilacla kesilmeye durdu. Sonra doktoruma gittim oda bi kac gun daha kullanmami söyledi sonra şükür gecti. Sakinlignizi koruyun demesi kolay olabilir ama gerçekten stres etme sakin ol
Etmemeye calisiyorum ama 3 gün oldu kesilmedi ondan korkuyorum

Etmemeye calisiyorum ama 3 gün oldu kesilmedi ondan korkuyorum
Endişeni anlıyorum ilk bende korktum agladim ama öyle olmam daha tetikler düşüncesiyle kendimi teselli ettim.

Bugün acile gideceğim bi de bsy sormak istiyorum vajinal usg te girdiniz mi hic bir tehlikesi var mi
Yok canim girmedim acile gittim durumumu anlattım ilk haftalar olur dediler ilac verdiler ha kanamanın yoğunluğuna göre müdahale ederler yani.

Lekelenmelerin basıldı şuan benim de var bende endişe içindeyim 2 düşük yaptim bu 3. gebeligim lekenin rengi nasildi
ilk gün kahverengiydi ama içinde çok küçük pıhtılar vardı ikinci gün akıntı gibi geldi karamel renginde üçüncü günde karamel gibiydi sonra kesildi...

Arkadaslar ınsallaj bebegınızı kucagınıza alırsınız bende agıstosta kürtaj oldum ıkı ay korunduk korunmayı bırakalı da 2. Ayımız hıc umudum yok olsa da aynı seyler olacak korkusuyla doluyum o yuzden umudum, istegım hevesim yarım acıkcası nasıl basa cıkabılırim nasıl aklımdan cıkarırım bılmıyorm, cogu arkadasımız kafama takmadığım ay hamıle kaldım yazmıs lar ben nasıl takmam bılmıyorm herseyin hayırlısı olsun dıyorm ama birden aklıma gelıveriyor

Arkadaslar ınsallaj bebegınızı kucagınıza alırsınız bende agıstosta kürtaj oldum ıkı ay korunduk korunmayı bırakalı da 2. Ayımız hıc umudum yok olsa da aynı seyler olacak korkusuyla doluyum o yuzden umudum, istegım hevesim yarım acıkcası nasıl basa cıkabılırim nasıl aklımdan cıkarırım bılmıyorm, cogu arkadasımız kafama takmadığım ay hamıle kaldım yazmıs lar ben nasıl takmam bılmıyorm herseyin hayırlısı olsun dıyorm ama birden aklıma gelıveriyor
Valla canim ben de çok takiyordum her ay gecikince onlarca test yapıyordum ilk defa bu ay kendimi tuttum ve yapmadim ve hamileyim Rabbim ol deyince oluyor iste benim iki dusugum var bu ucuncu

Valla canim ben de çok takiyordum her ay gecikince onlarca test yapıyordum ilk defa bu ay kendimi tuttum ve yapmadim ve hamileyim Rabbim ol deyince oluyor iste benim iki dusugum var bu ucuncu
Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin bende bır kimyasal bir kürtaj ile sonuclanan hamilelik gecırdım canım pıhtılasma testi yaptırdım sonuclar cıktı sıkıntı yok. Sen kac ay somra hamıle kaldın

17 ekimde oldu ilk korunmasız ilişki 26 gün ediyor o günden bugüne
yaklaşık 4haftalik oluyor canım sanırım.Belirtilerin devam ediyor mu peki?
İnşallah bu sefer sağlıkla.alirsin kucağına benimde kalp atışı alınamamıştı bende ağustosta kürtaj oldum..😟
Şimdi bekliyorum bakalım bat.

Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin bende bır kimyasal bir kürtaj ile sonuclanan hamilelik gecırdım canım pıhtılasma testi yaptırdım sonuclar cıktı sıkıntı yok. Sen kac ay somra hamıle kaldın
Dış gebelik den 6 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim kimyasaldan 4 ay sonra yine hamileyim kan degerlerim çok iyi simdilik bir silinti yok

Back