bir de ben sevinebilsem keşke... doktorum beklentini en aşağıda tut dedi...Yeni okuyorum lavyu,ne kadar sevindim anlatamam,umarim bundan sonrasida cok iyi gecer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de ben sevinebilsem keşke... doktorum beklentini en aşağıda tut dedi...Yeni okuyorum lavyu,ne kadar sevindim anlatamam,umarim bundan sonrasida cok iyi gecer
Anliyorum cok iyi hemde,benimde bir cocgum var diger 3ü kurtaj elimiz den duadan baska bisi gelmiyor allah en hayirlisini nasip etsin herkeze,kaldiramiyacagimiz yük vermesinbir de ben sevinebilsem keşke... doktorum beklentini en aşağıda tut dedi...
Sen duani ve sabrini koru insallahAnliyorum cok iyi hemde,benimde bir cocgum var diger 3ü kurtaj elimiz den duadan baska bisi gelmiyor allah en hayirlisini nasip etsin herkeze,kaldiramiyacagimiz yük vermesin
inşallah......Sen duani ve sabrini koru insallah
Pardon 3 aralıkta adet olmam gerekiyodukızlar bende 1 kasımda düşük yaptım 5 haftalıktı doktorun korunma önermediği için korunmadım 3 kasımda adet olmam gerekirdi olmadım adetime 3 gün kala çok açık pembe bi kereliğine peçeteye sildiğimde geldi ertesi günü hiç gelmedi sonra kahve lekelenmelerim başladı sadece peçeteye sildiğimde geliyor günde 2-3 kez oda adet tarihim dündü bugün yine geldi leke ama aktif değil peçeteye sildiğimde çok açık bi renk sizce adetimmi sökülemedi yoksa yerleşme kanamasımı kasıklarımda ara ara ağırıyor bazen sağ bazen sol halsizlikte var bilgisi olan yazabilirmi test yapmadım henüz
Kuzum bende 3 hafta önce dusuk yaptım 4 haftalıktı benm hala ara ara kahve lekelenmelerim oluyor dr sorduğumda düşüğün devamı ola bilir demişti bana hem sen düşükten sonra adet gormedin yumurtlama olduğunu düşünmüyorum tabi kimyasal bir düşükse ola bilir canım benden et parçaları düşmüştü kimyasal da geçirdim onun gibi değil di kimyasal adet gibi sürdü benm bu parca şeklinde yoğun bir kanama yoktu amakızlar bende 1 kasımda düşük yaptım 5 haftalıktı doktorun korunma önermediği için korunmadım 3 kasımda adet olmam gerekirdi olmadım adetime 3 gün kala çok açık pembe bi kereliğine peçeteye sildiğimde geldi ertesi günü hiç gelmedi sonra kahve lekelenmelerim başladı sadece peçeteye sildiğimde geliyor günde 2-3 kez oda adet tarihim dündü bugün yine geldi leke ama aktif değil peçeteye sildiğimde çok açık bi renk sizce adetimmi sökülemedi yoksa yerleşme kanamasımı kasıklarımda ara ara ağırıyor bazen sağ bazen sol halsizlikte var bilgisi olan yazabilirmi test yapmadım henüz
Yani sağlıksız gebelik dendi ama kontrole gittim rahim temizlenmiş dedi doktorum ara ara olmadı bende tam adet günüme yakın oldu kasık ağrım da var gebelik olabilirmi diye düşünüyorumKuzum bende 3 hafta önce dusuk yaptım 4 haftalıktı benm hala ara ara kahve lekelenmelerim oluyor dr sorduğumda düşüğün devamı ola bilir demişti bana hem sen düşükten sonra adet gormedin yumurtlama olduğunu düşünmüyorum tabi kimyasal bir düşükse ola bilir canım benden et parçaları düşmüştü kimyasal da geçirdim onun gibi değil di kimyasal adet gibi sürdü benm bu parca şeklinde yoğun bir kanama yoktu ama
O zaman kimyasal gebelik olmuş senin ki gebe ola bilirsin canım test yap bence hemenYani sağlıksız gebelik dendi ama kontrole gittim rahim temizlenmiş dedi doktorum ara ara olmadı bende tam adet günüme yakın oldu kasık ağrım da var gebelik olabilirmi diye düşünüyorum
Yani kümyasalda demedi doktor sağlıksız dedi bide senin adetin de geciktimi düşükten sonraO zaman kimyasal gebelik olmuş senin ki gebe ola bilirsin canım test yap bence hemen
Benm daha 1 ay olmadı dusuk yapalı canım adet günüme var daha ama şöyle anlatayım daha detaylı olur ben 27 ekim de regl oldum o ay regl olursam dr kontrolüne giderim dedim ondan önce 2 kaybım vardı çünkü muayne olmak istedim regl bitti 4 kasım dr randevuma gittim bütün testler icin kan verdim beta da istemiş dr 71 çıktı şok oldum çünkü regl oldum beklemiyordum neyse sorun yok dedi dr beta 1117 ye kadar normal gitti olması gibi anı bir kanama ile 15 kasım olması lazım dusuk yaptım 25 kasım da da adet sancısı ile adet oldum düşükten 10 sonra onu normal adet saymadım devamıdır diye işte yani 30 günde 1 oluyordum 25 aralıkta olmam lazım geçmedi henüz kimyasal da 1 hafta gecikme olmuştu sonra ki ayYani kümyasalda demedi doktor sağlıksız dedi bide senin adetin de geciktimi düşükten sonra
Çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kucağını doldursun bana doktorum artık yeni adet günün bu dedi korunmanada gerek yok dedi rahim temizlemiş kendini felan dedi normal adet gibi oldum bitti daha sonra hiç leke felanda gelmedi bu ayda yunurtlama falanda oldu adetim aslında dündü ama 2-3 gündür sürekli olmayan kahve açık lekeler var onun öncesi çok açık bi pembe leke geldi o şüpelendirdi beni zaten testte yapmak istemiyorum ama bu neden oldu bunu anlayamıyorumB
Benm daha 1 ay olmadı dusuk yapalı canım adet günüme var daha ama şöyle anlatayım daha detaylı olur ben 27 ekim de regl oldum o ay regl olursam dr kontrolüne giderim dedim ondan önce 2 kaybım vardı çünkü muayne olmak istedim regl bitti 4 kasım dr randevuma gittim bütün testler icin kan verdim beta da istemiş dr 71 çıktı şok oldum çünkü regl oldum beklemiyordum neyse sorun yok dedi dr beta 1117 ye kadar normal gitti olması gibi anı bir kanama ile 15 kasım olması lazım dusuk yaptım 25 kasım da da adet sancısı ile adet oldum düşükten 10 sonra onu normal adet saymadım devamıdır diye işte yani 30 günde 1 oluyordum 25 aralıkta olmam lazım geçmedi henüz kimyasal da 1 hafta gecikme olmuştu sonra ki ay
Test yap bence canım hem leke var hem regl geçmiş yap bence de yoksa da sağlık olsun bir gun dolar kucagimizÇok üzüldüm ya çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kucağını doldursun bana doktorum artık yeni adet günün bu dedi korunmanada gerek yok dedi rahim temizlemiş kendini felan dedi normal adet gibi oldum bitti daha sonra hiç leke felanda gelmedi bu ayda yunurtlama falanda oldu adetim aslında dündü ama 2-3 gündür sürekli olmayan kahve açık lekeler var onun öncesi çok açık bi pembe leke geldi o şüpelendirdi beni zaten testte yapmak istemiyorum ama bu neden oldu bunu anlayamıyorum
Pozitif görsem nolur lekelenme olmazki gebelikte olsada bi kere olurTest yap bence canım hem leke var hem regl geçmiş yap bence de yoksa da sağlık olsun bir gun dolar kucagimiz
Benm kanama başlamadan önce 1 hafta kahve lekelerim oldu peceteye geldi hep dr gittim gebelikte olur böyle demişti bazı kadınlar da yerleşme kanaması 3 gun surermisPozitif görsem nolur lekelenme olmazki gebelikte olsada bi kere olur
Valla adet olucaksamda oliyim hamileysemde şu leke gitsin yoksa kafayı yicemBenm kanama başlamadan önce 1 hafta kahve lekelerim oldu peceteye geldi hep dr gittim gebelikte olur böyle demişti bazı kadınlar da yerleşme kanaması 3 gun surermis
Yap canım testi hem gebeysen lekenin nedenine bakılmalıValla adet olucaksamda oliyim hamileysemde şu leke gitsin yoksa kafayı yicem
Tamam canım sağolasınYap canım testi hem gebeysen lekenin nedenine bakılmalı
Yaparsan testi sonucu bana da atTamam canım sağolasın
İnşallah canım benimYaparsan testi sonucu bana da at