Düşük Riski

Almela123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
307
214
18
Merhaba kızlar, 5 hafta 5 günlük hamileyim fakat özellikle geceleri ağır bir adet sancısı çekiyorum max 10 dakika sürüyor ve birdaha evvelsi güne kadar ağırmıyor. Ve kesemin dışında ufak bir sızıntı var ama kanama dışarı vurmuyor. Progestan 200 mg kullanıyorum, sadece geceleri. Bugün doktordan çıktığımda düşük riskin var dedi geçiştirdi.. bir tane iyi doktora denk gelemedim ne yazık ki. Aynı durumlar başına gelen var mı? Bugün kalp atışını az da olsa duyabildim ve onu kaybetmekten korkuyorum 😔

İstersen sabah akşam da progestan kullanabilirsin, üç kere de kullanabilirsin, bu haftalarda bebek falan görünmeden oluşan risklerin üzerinde durmuyorlar malesef, bolca dinlen ayakta kalma yorulma, tuvalet dışında kalkma, bol su iç başka da yapılacak birşey yok bunun için, geçmiş olsun, hayilrisi olur inşallah

Dün iftar hazırlarken çok yoruldum ve gecesi ağrım şiddetliydi. Banada yorulunca ağrım oluyor gibi geldi. Doktorum sadece gece kullan dedi kafama göre yaprsam sıkıntı olur belki

Merhaba kızlar, 5 hafta 5 günlük hamileyim fakat özellikle geceleri ağır bir adet sancısı çekiyorum max 10 dakika sürüyor ve birdaha evvelsi güne kadar ağırmıyor. Ve kesemin dışında ufak bir sızıntı var ama kanama dışarı vurmuyor. Progestan 200 mg kullanıyorum, sadece geceleri. Bugün doktordan çıktığımda düşük riskin var dedi geçiştirdi.. bir tane iyi doktora denk gelemedim ne yazık ki. Aynı durumlar başına gelen var mı? Bugün kalp atışını az da olsa duyabildim ve onu kaybetmekten korkuyorum 😔
Strese girmeyin rabbim sağlık versin üzülmeyin.Elinizden geleni yapıyorsunuz.

Merhaba, ben de ilk gebeliğimde 6. Haftada öğrendim ve doktor beta hcg değerimin ve kese büyüklüğünün olması gereken hafta ile uyuşmadığını söyledi. İki hafta sonra kanamam başladı ve düşük yaptım. O süreçte progestan kullandım, iğne ve fitil olarak ta kullandım ancak işe yaramadı. Daha sonra doktor 3 ay beklememi söyledi, üç ay sonra doktor kontrolünde olarak sürece başladık. Beklediğim bu üç ayda da vücudu hazırlamak için doktorun önerdiği proceive f takviyesini aralıksız kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Ancak 3 ay sonra çalışmalara başlasak ta 3 ay sonuç alamadık. Normalde reglimin ilk günü 31 mart 2025 ancak âdet sancıları yaşadığım ve pembe akıntım olduğu için bu ay regl öncesi erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıkınca çok sevindim. Ancak iki gün sonra kanamam başladı. Önce açık pembe ve şimdi de aktif kanama şeklinde regl kanaması gibi geliyor. Çok endişeliyim. Önceki reglimin ilk gününe göre şu anda 3. Haftada olmam gerekiyor. Yine aynı şeyleri yaşamaktan endişeliyim. Umarım korktuğum gibi olmaz, benzer şeyler yaşayanlar var mı acaba? Umarım hepimizin süreci olumlu geçer. Şimdiden teşekkürler

Sancı konusunda bı yorum yapabilrim bende çok oluyordu hatta bu ayda olamdi galiba diye gidip ped almıştım meğer hamilyeken de sancı oluyormuş

Canım bu konuda hic bilgim yok ama gercekten doktor o kadar onemli ki bence umudunu kaybetme yeterince ilgilenmedilerse yeni doktora gitmekten ve sormaktan cekinme derim. Ikili test zamaninda bile sendrom var dedikleri cocuklar sapasaglam cikabiliyormus dusunsene Allah korusun iyice sorusturup danismak gerek Allah hepimize sabirlar versin 🙏🏻

Back
X