- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 36
Cumartesi günü akşam lekelenmem oldu bir daha olmadı çok şükür ama sarı renkte akıntım var siz belirti yaşıyomusunuz hiç benim sadece ara ara giren sancım var kasıklarıma başkadı bişey yokAynen canim öğrenince yazacağım hemen akintin devam ediyor mu
Benim hemileligimi ogrendigim ilk gun gece adet olcakmisim gibi agrim oldu kasıkta ilk 2 gün üst üste çamur gibi lekem oldu bugün henüz yok agrim da olmadi o gecedeb baska tek belirtim sık idrara çıkma ve kasıkta doluluk hissiCumartesi günü akşam lekelenmem oldu bir daha olmadı çok şükür ama sarı renkte akıntım var siz belirti yaşıyomusunuz hiç benim sadece ara ara giren sancım var kasıklarıma başkadı bişey yok
Analık zor şeymiş doğuruna kadar hep endişe duycaz sanırım ilk önceliğim değerimin artması kesenin oluşması kalp atışı derken 9 ay geçiversin inşallahBenim hemileligimi ogrendigim ilk gun gece adet olcakmisim gibi agrim oldu kasıkta ilk 2 gün üst üste çamur gibi lekem oldu bugün henüz yok agrim da olmadi o gecedeb baska tek belirtim sık idrara çıkma ve kasıkta doluluk hissi
Değerim düşük olduğu için bu değerle yapıcak bişey yok ama sen yineden sabah akşam progestan iç dedi bende içiyorumProgestan içmen için erken vs. dedimi ? Böyle durumlarda progestan veriyorlar.
Değerim düşük olduğu için bu değerle yapıcak bişey yok ama sen yineden sabah akşam progestan iç dedi bende içiyorum
Cumartesi 42 olan değerim pazar günü 76.6 oldu artıyor sanırımİçiyorsan korkma geçer şuan tek derdin değerlerinin düzenli artması olsun.
Hayırlısı olsun canımmm mutlaka haber verhappymood B bodrum4855 kızlar hastanede geldim doktor cok tatlı bir bYandı. Şuan bişi diyemem değerin biraz düşük ama yarın akşam birdaha yaptır eğer 300 lere yakın bi değer cıkarsa bişeyler söyleyebiliriz dedi. Yani netleşmedi yarın belli olck
Tamam sende mutlaka haber ver :)Hayırlısı olsun canımmm mutlaka haber ver
Ben şimdi gene gidiyorum kan vermeye :)Tamam sende mutlaka haber ver :)
Tamam özelemi gidiyorsun ne kdr sürede çıkıyorBen şimdi gene gidiyorum kan vermeye :)
Canimm inşallah yarın o değere ulaşırsın kaç cıktı değerin bugünhappymood B bodrum4855 kızlar hastanede geldim doktor cok tatlı bir bYandı. Şuan bişi diyemem değerin biraz düşük ama yarın akşam birdaha yaptır eğer 300 lere yakın bi değer cıkarsa bişeyler söyleyebiliriz dedi. Yani netleşmedi yarın belli olck
İlk gün özele gittim dün devlete şimdi gene özele geldim 1 bucuk 2 saata çıkar dedilerTamam özelemi gidiyorsun ne kdr sürede çıkıyor
Sizin değerlerinizin maşallahı var bende daha kese bile oluşmadı malesef çok yıpratıcı bir süreç inşallah sağsağlim alırız kucağımıza yavrularımız Allah yardımcımız olsunmerhaba bende 10 gün önce regl beklediğim gün hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık betahcg o gün 1234 çıktı ertesi gün doktora gittim kese yok dedi dış gebelik olabilir kan takibi yapıcaz dedi zaten kese için çok erken dedi beta hcg 48 saatte 2 katına çokması gerekiyormuş şükür 4 katına çıkıp 5000 oldu iki gün sonrada 5 haftaya yaklaşınca kese göründü ama 10 gündür kahverengi lekelerim devam etti bazen kahve telvesi gibi her gün peçeteye geliyordu tekrar gittim kese duruyor ama etrafında kanama var dedi sabah akşam progestan içiyorum bir de iğne yaptılar önümüzdeki çarşamba randevum var 6 hafta doluyor kalp atışını duymak için çağırdı doktor,en başından beri kötü düşümdüm ama umarım kalp atışı duyulur çok stres yaptım ilk çocuğum 5,5 yaşında ikinci hamileliğimde 2 yıl önce kalp atışı duyulmadı 8 haftalıkken kürtaj oldum umarım aynı şeyleri tekrar yaşamam
kese 5. haftada görünüyor o da alttan bakılınca ,gerçekten çok yıpratıcı bi defa kürtaj oldum ,doğal düşse yine o kadar yıpratmaz ama bu sefer kalp atışı duyulur diye umuyorum çünkü haftalarca kanama geçiren ped koyanları bile duydum sağlıkla doğum yapanlar var.Sizin değerlerinizin maşallahı var bende daha kese bile oluşmadı malesef çok yıpratıcı bir süreç inşallah sağsağlim alırız kucağımıza yavrularımız Allah yardımcımız olsun
Ben 3 gündür kan veriyorum bugünkü değerim daha belli değil ama bu sağlık çalışanları insanı deli eder 1 2 damla kan geldi diyorum kan gelmesi iyikese 5. haftada görünüyor o da alttan bakılınca ,gerçekten çok yıpratıcı bi defa kürtaj oldum ,doğal düşse yine o kadar yıpratmaz ama bu sefer kalp atışı duyulur diye umuyorum çünkü haftalarca kanama geçiren ped koyanları bile duydum sağlıkla doğum yapanlar var.
Sonucum çıktı kızlar 120 :) 42.76.120 hergün kan verdim benTamam özelemi gidiyorsun ne kdr sürede çıkıyor
değerlerin artması güzel düşük riski azalıyor ama kese 1500 ün üzerinde görünür demişti doktorum hızla 3,4 katına çıkar iki günde birBen 3 gündür kan veriyorum bugünkü değerim daha belli değil ama bu sağlık çalışanları insanı deli eder 1 2 damla kan geldi diyorum kan gelmesi iyi
Sonucum çıktı kızlar 120 :) 42.76.120 hergün kan verdim ben
Canım süper yaaa cok sevindim bende yarnı iple cekiyorum umarm yarın benimde artmış olurBen 3 gündür kan veriyorum bugünkü değerim daha belli değil ama bu sağlık çalışanları insanı deli eder 1 2 damla kan geldi diyorum kan gelmesi iyi
Sonucum çıktı kızlar 120 :) 42.76.120 hergün kan verdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?