hadi bakalımmm ya umarım geçmiştir kaçta gidceksiniz doktoraCanım ilk beta hcg sonucun adetime 2 gün kala verdiğim kanda 54 tü bir gün sonra 67 oldu yani cumartesi 67ydi bugün gece tekrar vericem 90 i 100 u geçmesi gerekiyormus
benm şuanki artışım yüzde 60 lık 65 lik bir artış gibi ama sanırım doktorlar yüzde 60 a kdr normal kabul ediyorKızlar değer değil artış önemli galiba mesala 5o mi cıktı 48 saatte bir dumping olmalı yani iki katına çıkmalıymış değer
Inşallah canim bugün henüz lekede gelmedi kontrol edip duruyorum :) akşam eşim işten gelince yemek yiyp cikariz yine saat 9 u bulurhadi bakalımmm ya umarım geçmiştir kaçta gidceksiniz doktora
bende 5 te işten çıkıcam eve gidip bi duş alıp gidcem hastaneye 7 ye kdr doktor varmış umarım yetişirim ya :)Inşallah canim bugün henüz lekede gelmedi kontrol edip duruyorum :) akşam eşim işten gelince yemek yiyp cikariz yine saat 9 u bulur
Kaç saatte kactan kaça çıktı canimbenm şuanki artışım yüzde 60 lık 65 lik bir artış gibi ama sanırım doktorlar yüzde 60 a kdr normal kabul ediyor
Iyi haberlerle gel inşallah yetisemezsende gebelik testi iste kan verip değerine bakabilirsin ya da acilde kadın doğumcu ya görünebilirsin kalabalık oluyor biraz ama napalim :)bende 5 te işten çıkıcam eve gidip bi duş alıp gidcem hastaneye 7 ye kdr doktor varmış umarım yetişirim ya :)
salı günü 42 idi. pazar 142 oldu 5 gün yani ben hesapladm yüzde 60 artsa 135 olur pazar günü bnm 142 ydi 60 gibi bişi artmış işte. bakalım bu gun kan testi isticekmi bendenKaç saatte kactan kaça çıktı canim
kan testi her türlü yaptırablrmde ben bugu doktorda görsün istiyorum 42 de de 142 de de doktora girmedim kendim aldım sonucu bugun doktorun yanına girmek istiyorm bakalım bana olumlu yada olumsuz birşey söylerIyi haberlerle gel inşallah yetisemezsende gebelik testi iste kan verip değerine bakabilirsin ya da acilde kadın doğumcu ya görünebilirsin kalabalık oluyor biraz ama napalim :)
Bence artışın güzel görünüyor Allah korusun sorun olursa zaten 42 yse 50 filan goruyormussun ya da 42den asagi dusmeye basliyormus doktor öyle demiştisalı günü 42 idi. pazar 142 oldu 5 gün yani ben hesapladm yüzde 60 artsa 135 olur pazar günü bnm 142 ydi 60 gibi bişi artmış işte. bakalım bu gun kan testi isticekmi benden
Gecen sene mayısta evlendim mayısta hamile kaldımbenmde oluırsa ilk olcak benmde ilk denemem bu ayyenimi evlisin iz yoksa sizde bn 7 aylık evliyim
süper ya umarım sağ sağlım kucagınıza alırsınız yaş kaçkiGecen sene mayısta evlendim mayısta hamile kaldım
Doktordan doktorada fark var inanki boşuna telaş yapmanada sebep olabilir yinede gir tabi doktorun yanına ama kan testi istemese bile yaptır sonucunu kendin takibe al 1000 i görene kadar yani kese görünene kadarkan testi her türlü yaptırablrmde ben bugu doktorda görsün istiyorum 42 de de 142 de de doktora girmedim kendim aldım sonucu bugun doktorun yanına girmek istiyorm bakalım bana olumlu yada olumsuz birşey söyler
tamam :) hemen zaman geçsede öğrensekk yaaa sizinde ilk bebişmiDoktordan doktorada fark var inanki boşuna telaş yapmanada sebep olabilir yinede gir tabi doktorun yanına ama kan testi istemese bile yaptır sonucunu kendin takibe al 1000 i görene kadar yani kese görünene kadar
30 yaşındayım gec evlendim ben sizin kaçsüper ya umarım sağ sağlım kucagınıza alırsınız yaş kaçki
benmde 27 bende pek erken evlenmedim yani30 yaşındayım gec evlendim ben sizin kaç
Ben bodrumda yaşıyorum siz nerde yaşıyosunuzAynen canim ilk bebiş heyecan tavan :) hangi sehirdesin bide aynı şehirde çıkıyormuşuz
Tutmadı ben ankarada yasiyorum :) doktordan sonra bizede yazmayı unutma olur muBen bodrumda yaşıyorum siz nerde yaşıyosunuz
Mutlaka haber veririm sizde yazın lütfen birbirimize umut olalımTutmadı ben ankarada yasiyorum :) doktordan sonra bizede yazmayı unutma olur mu
Aynen canim öğrenince yazacağım hemen akintin devam ediyor muMutlaka haber veririm sizde yazın lütfen birbirimize umut olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?