Canım çok sagol yazdigin için bende dün 4 5 damla bugün 5 6 damla çamur gibi geldi akinti daha kaç gün surer sencePanik yapmayın hemen, ben de hamile olmama imkan vermiyordum ve adet günümde lekelenmem olmuştu 2 gün sürdü hatta, normalde de kahverengi leke ile başladığı için ben baya adet oldum sanmıştım, üstüne bi de pko hastasıyım, kesilince de amaaan dedim. Sökülsün diye civanperçemi soğan kabuğu kaynattım içtim hatta, bi hafta sonra olmayınca test yaptım hamileydim ve şu an 41+0 dayız, kızımın keyfini bekliyoruz :) Benim lekelenmem yerleşme kanamasıydı, sizde de öyle olabilir hem değeriniz de artmış zaten :) ben bilmeden adetim sökülsün diye yukarıda dediklerimi de içtim kısmet olunca tutunuyor işte inşaallah sizinki de tutunur :)
Bir de bol bol su için :)
Inşallah canim bugün yine geldi 2 gündür geliyor normalde ader günüm yarın ben hamileligimi erken farketti 3 gün vardı daha bir gün sonra çamur gibi bir akinti bugünde geldi ama çok az ve bikere geliyor ogün içinde.. daha ne kadar sürer merak ediyorum kocam yerimden kaldirmiyor çok sıkıldım arkadaşının ne kadar sürmüş biliyor musunBence hiç korkma çünkü çoğu gebelikte adet günü geldiğinde kahverengi akıntı yaşanır bikaç gün, sonra adet olmazsın çünkü gebelik belirtisidir buna da yerleşme kanaması denir. Hatta daha geçenlerde en yakın arkadaşım bu şekilde bi belirti ile hamile olduğunu öğrendi şimdi nerdeyse üç ayı geçecek hiç stres yapma inşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde tutunur :)
Rica ederim :) Ben kendimde 2 günü net hatırlıyorum, ped taktım hatta hastalandım diye, ama herkesin bünyesi ve her hamilelik farklı olduğundan sizinki daha uzun sürse de bu demek değildir ki düşük yapacaksınız, yerleşme kanaması düşük tehlikesi göstergesi değildir kanımca ama yine de siz kendinizi zaten tüm hamilelik boyunca yormamaya çalışın.. yorgunluk, stres bunlardan uzak durmak gerek.. en kısa zamanda içinizi rahatlatacak haberleri alırsınız inşallah :)Canım çok sagol yazdigin için bende dün 4 5 damla bugün 5 6 damla çamur gibi geldi akinti daha kaç gün surer sence
Yat dinlen bence. Sıkıntı söz konusu olabilir. Yerleşme kanaması da ılabolabi. BirkBi gün dinlensen iyi olur. Sonra beta hcg baktırırsın yine.Kızlar birşey daha sormak istiyorum bu yerleşme kanaması düşük tehlikesi içerir mi yani yürüme yat dinlen diyorlar gerek var mı buna sizce
Inşallah canim bugün yine geldi 2 gündür geliyor normalde ader günüm yarın ben hamileligimi erken farketti 3 gün vardı daha bir gün sonra çamur gibi bir akinti bugünde geldi ama çok az ve bikere geliyor ogün içinde.. daha ne kadar sürer merak ediyorum kocam yerimden kaldirmiyor çok sıkıldım arkadaşının ne kadar sürmüş biliyor musun
canım bnm adetten 2 gün önce 42 cıktı snra iki gün koyu renk kanamam oldu hemde leke şeklndede değil bildiğin kanama. snra arkadasm dedi belki üstüne görmedir bnm annem hamileyken 4 ay adet olmuş dedi. benim halamda kuzenime hamileyken 8 ay kanaması olmuş. bende gittim fün bidaha test yaptrdm 142 cıktı. 5 gün var arada. ya dahada yükseklmişti kanamayla düştü değer. yada üstüne görme yaşadm bebiş var bilmiyorum. bugun gidcem doktora öğrencem ikimizde hemen hemen aynı durumdayzKizlarr dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce
Canım inşallah sorun yoktur ikimizdede bende bu gece acile gidip kan vercem beta hcg 90 ı geçtiyse sorun yok dediler söylediğin şeyleri bende duydum cok kadın yaşamış böyle akinti kanama bana yerleşme kanaması yaşıyorum gibi geliyor doktor bundan hiç bahsetmedi bile hep olumsuzu söyledi o yüzden 5 haftalık olana kadar kam değerini takip etcem 1000 i görünce randevu alıp gitcem kese görünecek kıvama gelene kadar kafamı karistirtmicam doktora ..Sen ne yaptın canim gittin mi doktoracanım bnm adetten 2 gün önce 42 cıktı snra iki gün koyu renk kanamam oldu hemde leke şeklndede değil bildiğin kanama. snra arkadasm dedi belki üstüne görmedir bnm annem hamileyken 4 ay adet olmuş dedi. benim halamda kuzenime hamileyken 8 ay kanaması olmuş. bende gittim fün bidaha test yaptrdm 142 cıktı. 5 gün var arada. ya dahada yükseklmişti kanamayla düştü değer. yada üstüne görme yaşadm bebiş var bilmiyorum. bugun gidcem doktora öğrencem ikimizde hemen hemen aynı durumdayz
Anladım canim bakalım bugün akinti yok bitmisti bakalım devam etcek miArkadaşımın üç dört gün kadar sürmüş. Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması düşük riski değil ama yine de önlem almakta fayda var tabi sen kendini yormamaya ve ağır kaldırmamaya özen göster
inşallah canım bn saat 6 gibi gidcem doktora suan çalışıyorum. senin beta hcg kaç şuan ?Canım inşallah sorun yoktur ikimizdede bende bu gece acile gidip kan vercem beta hcg 90 ı geçtiyse sorun yok dediler söylediğin şeyleri bende duydum cok kadın yaşamış böyle akinti kanama bana yerleşme kanaması yaşıyorum gibi geliyor doktor bundan hiç bahsetmedi bile hep olumsuzu söyledi o yüzden 5 haftalık olana kadar kam değerini takip etcem 1000 i görünce randevu alıp gitcem kese görünecek kıvama gelene kadar kafamı karistirtmicam doktora ..Sen ne yaptın canim gittin mi doktora
Sizlerle durumun aynı regliden 2 gün önce yani cumartesi günü kan değerim 42 çıktı akşamına 2 3 damla lekelenmem oldu hemen doktorumu aradım haftanıza göre değeriniz düşüktü bu değerle yapılcak bişey yok kimyasal olabilir dedi progestan verdi yinede sabah akşam iç pazartesi tekrar kan ver dedi ben dayanamayıp dün kan verdim 1 günde değerim 76.6 olmuş doktorumu aradım sabah artışın olması güzel 10 gün sonra gel dedi bu arada başka bir doktor daha buldum aradım çok yeni bir gebelik dedi çarşamba günüde ona gidicem sonuçu yazarımcanım bnm adetten 2 gün önce 42 cıktı snra iki gün koyu renk kanamam oldu hemde leke şeklndede değil bildiğin kanama. snra arkadasm dedi belki üstüne görmedir bnm annem hamileyken 4 ay adet olmuş dedi. benim halamda kuzenime hamileyken 8 ay kanaması olmuş. bende gittim fün bidaha test yaptrdm 142 cıktı. 5 gün var arada. ya dahada yükseklmişti kanamayla düştü değer. yada üstüne görme yaşadm bebiş var bilmiyorum. bugun gidcem doktora öğrencem ikimizde hemen hemen aynı durumdayz
bende bugun gidip doktorla konuşcm zamanda geçmek bilmiyor. sizin içinde hayrlısı olur inşallah herkesin değerleri arasnda o kdr fark varki tahmin yürütmek cok zor birisi adet günü 20 oluyosa biri 2bin küsür yazıo insan okudukça aslnda sinirleri bozuluyor peki sizin iki üç damla dşında kanamanz olduumuSizlerle durumun aynı regliden 2 gün önce yani cumartesi günü kan değerim 42 çıktı akşamına 2 3 damla lekelenmem oldu hemen doktorumu aradım haftanıza göre değeriniz düşüktü bu değerle yapılcak bişey yok kimyasal olabilir dedi progestan verdi yinede sabah akşam iç pazartesi tekrar kan ver dedi ben dayanamayıp dün kan verdim 1 günde değerim 76.6 olmuş doktorumu aradım sabah artışın olması güzel 10 gün sonra gel dedi bu arada başka bir doktor daha buldum aradım çok yeni bir gebelik dedi çarşamba günüde ona gidicem sonuçu yazarım
Ondan sonra bir daha olmadı misafirim vardı iftara biraz fazla kıpırdamıştım belkide o yüzden oldu gerçekten bi diyorum tmm hamileyim sorum yok sonra burda okuyorum kimyasal olcak diyorum zaman geçse keseyi görsek kalp atışını duysam öyle inanıcam artıkbende bugun gidip doktorla konuşcm zamanda geçmek bilmiyor. sizin içinde hayrlısı olur inşallah herkesin değerleri arasnda o kdr fark varki tahmin yürütmek cok zor birisi adet günü 20 oluyosa biri 2bin küsür yazıo insan okudukça aslnda sinirleri bozuluyor peki sizin iki üç damla dşında kanamanz olduumu
aynen yaa insan aptal gibi oluyor. sizin ilk bebişmi olcakOndan sonra bir daha olmadı misafirim vardı iftara biraz fazla kıpırdamıştım belkide o yüzden oldu gerçekten bi diyorum tmm hamileyim sorum yok sonra burda okuyorum kimyasal olcak diyorum zaman geçse keseyi görsek kalp atışını duysam öyle inanıcam artık
Evet ilk bebeğim olucak benim 3 denememde tuttu çok şükür bu ay ilk kes ovu kullanmıştım gebeliğimi idrar testinde öğrendiğimde yumurtlamadan 12 13 gün geçmişti bence bu yüzden değerim düşük çıkıyo zaten ama doktorlar son adet tarihini baz alıyolarlar hatta bugün 3 hafta 5 günlük olduk :) sizinde ilk gebelik miaynen yaa insan aptal gibi oluyor. sizin ilk bebişmi olcak
benmde oluırsa ilk olcak benmde ilk denemem bu ayEvet ilk bebeğim olucak benim 3 denememde tuttu çok şükür bu ay ilk kes ovu kullanmıştım gebeliğimi idrar testinde öğrendiğimde yumurtlamadan 12 13 gün geçmişti bence bu yüzden değerim düşük çıkıyo zaten ama doktorlar son adet tarihini baz alıyolarlar hatta bugün 3 hafta 5 günlük olduk :) sizinde ilk gebelik mi
Canım ilk beta hcg sonucun adetime 2 gün kala verdiğim kanda 54 tü bir gün sonra 67 oldu yani cumartesi 67ydi bugün gece tekrar vericem 90 i 100 u geçmesi gerekiyormusinşallah canım bn saat 6 gibi gidcem doktora suan çalışıyorum. senin beta hcg kaç şuan ?
Kızlar değer değil artış önemli galiba mesala 5o mi cıktı 48 saatte bir dumping olmalı yani iki katına çıkmalıymış değerbende bugun gidip doktorla konuşcm zamanda geçmek bilmiyor. sizin içinde hayrlısı olur inşallah herkesin değerleri arasnda o kdr fark varki tahmin yürütmek cok zor birisi adet günü 20 oluyosa biri 2bin küsür yazıo insan okudukça aslnda sinirleri bozuluyor peki sizin iki üç damla dşında kanamanz olduumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?