Düşük riski olan yada düşük yapan bayanlar sohbet topiği

Gecen sene birinin kalo atualari zayifti 9.haftada alındı.1 sene gecemeden hamile kaldim hem de ilk korunmasiz iliskide.Su an 20 haftalık

Düşük yapan bayanlar kanamanız ne kadar sürdü özellikle kendiliğinden düşük yapanlar için soruyorum.
benim ilk 5-6 gün yoğun oldu sonra lekelenmeye döndü 11. gün yeniden yoğunlaştı 2-3 sonra lekeye döndü 15-16.günlerde kesildi hatta beyaz akıntı oldu 3-4 gün sonra yeniden lekelenme başladı psikolojim i etkiledi hiç bitmeyecek mi diye... su an adetin son günleri gibi kahverengi nadir tam kırmızı olmayan akıntılarım var... acaba doktora gitmem gerekir mi?

Merhaba yeni uye oldumBen de gectigimiz temmuz ayinda 6 haftalikken kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum.tekrar hamile kalip sorunsuz gebelik geciren var mi peki?

Ben onsekiz haftalık gebeydim beşinci haftadan beri kanamam vardı önce az az sonra adet gibi her gün her saat her dakika bebekte hiçbi sorun yoktu panaroma testi amerikada yapılıp gelmiş detay ultrsasonda her şey normal çıkmıştı gelin görünki sorun bendeydi rahim ağzında polip vardı alamıyorlardı çünkü kökü rahim içine uzanıyordu alınırsa bebeği kaybetme ihtimalimiz vardı ya bu gebelik böyle kanayarak bebek doğana kadar devam edecekti yada rahim polibi atmaya çalışırken bebeği kaybedecektik on sekiz haftalıkken korkulan oldu suyum geldi ve bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ilk üç gün kanama vs olmadı sonra tekrar başladı durmadı hiç ve iki gece önce Doğum sancıları gibi sancılarım başladı doktora gittim rahmim pıhtı dolmuş ikinci kürtajı yaptılar yani sonuç olarak kürtaj sonrası kanamanız çoksa ve bitmiyorsa her ihtimale karşı dontora görünün

Doktorların hiç birsey söykediği 3.düşükten sonra ilgilenmeye başlıyorlar onlara göre sıkıntı yok tabi heleki devket hastanekerinde ilk düşüğümü yaptım bende 5+3 günlüktü ağrıdan kıvranırken bile eve geri yolladılar ambulans gittim hastaneye hangi testler yapılması gerekiyor özelde yaptırmak ustiyorum tardımcı olabilirseniz Rabbim herkese şifasıni versin

kızlar bende yenı evlıyım en buyk hayalım anne olmak sırf bu yuzden unıversıteyı bıle bıtırmeden evlendım ılk bebek deneyımımızde ben hıssettım karnımda kasıklarımda agrı oldu sankı bır bılye kasıklarımda gezıyor gıbıydı esım bana ınanmadı hemen anlamk ımkansız dedı adetıme 5 gun kala gıttık kan testı verdık sonuc negatıfdı ama ben sonucu umursamadım kendımı dınledım bı ara esım paranoyak olduğumu flan dusunuyordu yada yalancı gebelık bana ıstıyorsan bır destek alalım dedıgını hatırlıyorum ben hep bekel 10 gun sonra anlıcaksın dedım dedıgım gıbı oldu adetım bır gun gecıkdı esım kayın valıdem normal dedı pekı dedm 4. gecıkm.esınde esım bana hadı kan testı verelım dedı bend ehayır dedım 6. gunu gıttım kan testı verdım ertesı gun sonucu aldık 85.1 doktor gebesınız dedı kayınvalıdem bunu duyunca cıkdı esıme mujdeyı vermeye ama doktor devamında beta degerınız cok dsuk normalde 400 lerde gormem lazım deyınce benım ıcıme bır huzun oturdu yarın tekrar gelın kan verın katlıcakmı ıkıye bakalım dedı eve geldık esım mutlulukdan yuzu kasılmıs gulmekden yanaklarını hıssetmez durumdaydı evımızde oyle bır huzur mutluluk vardıkı ben artık anneyım dıye oyle bır mutluydumkı evlere sıgamıyordum o gece ruya gordum oğlum doğuyor besıgıne koyuyorum arkamı donuyorum bebek yokdu cok etkılendım sabah sekızde esımı zorla uyandırdım hastahaneye gıdelım kasıgım agrıyor dedım esım naz yapdımı sandı genelde hep oyle olurduda amabu sefer cıddıydım neyse acıle gırıs yapdım alttan ultrasonla bakıldı yumurtaların cok ıyı dedı rahmın cok gzuel kalınlasmıs bır sorun yok keseyı sımdı goremeyız erken dedı kan verdım esımle bekledık sonucu sonucu aldık 56.3 ben o an sagır oldum oyle bı nefesım kesıldıkı bellı etmemeye calısıyorum doktor konusyor kımyasal bebek dusucek kan degerını takıp edecegız kanaman basladımı gelın asırı enfeksıyon var bu yuzden tutunamamıs kı bu cok onemlı dıkkat edın enfeksıyondan dusuyormus bebek ılk zaman anlasaydım belkı dusmezdı neyse f cıkdık hastahaneden aglıcam esımı uzmek ıstemıyorum esım nasıp degılmıs bak olucak hamıle kalabılıyorsun doktor buda ıyı bırsey dedı eve geldık ben aglıyorum ıcım yanıyor bı parcam kapouyor gıbı gelıyor cok kotu bır duygu kımse yasamasın bunu o gun kanamam basladı 6 gun surdu kan degerıme bakdırdık 34.5 yanı ılk bebegımın sevıncını bır gun yasdım kaybttım sımdı bu ay rahat hamıle kalırsın dedı dr bakalım ınsallah rabbım ısteyen herkese nasıp etsın psıkolık olarak zor bısey benım kardesımın esı bebek ıstedı hamıle kaldı hemen hıc bır sorun yok cok ısteyıp ustune dusunce boyle oluyor once kafamız rahatlamaı lazım bu ay ıns gebe kalırım rabbım herkesın bebeısını kucagına versın ınsallah

sızede uzun uzun yazdım cunku yakın cevrem bır haftalık nokta kadar ol zamayan seye mı uzuluyorsun bebek degıl o hucre kaybettın gıbı konusuyor ınsanı anamak yerıne daha cok psıkolojısını bozuyorlar yabancı ınsanlarla burda konusup benımle aynı seylerı yasayan bayanları gorunce konusunca ınsan daha bı ıyı oluyor cunku karsındakının senı anladıgını bılıyor neyse cenem dusdu ben susayım zamanınızı aldım ksura bakayın

Geçmiş olsun canım en yakının bile anlamıyor kimseye bahsetmesen daha iyi başkalarının düşüncesiylede uğraşmassın

Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. 5 haftalıktı. Progestan kullanmam gerekiyormuş doktorum fark edememiş. Zaten değiştirdim doktorumu.Çok kötü bir durum allah sabır versin. Doktor bana 1 adetten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. Biz 3 adet bekledik. Allah'a şükür şu anda hamileyim. Düşük tehlikem var. Doktorumdan çok memnunum. Şuanda crinone jel kullanıyorum 12. Hafta sonunda değiştirecekmiş ilacı tam olarak bilmiyorum. Çok takma yani kader o gitti artık. Abim bana üzülmeyeyim diye. Bak takarsan bir daha olmaz demişti. Bende hatırlamamaya çalışıyordum. Daha sağlıklı bebişlerimiz olacak inşallah

Ilk gebeligimi gecen sene keseyi gordugumuz gun ilk pembe sonra kirmizi kanamam basladi cogaldi kaybetim Bugun de gecen hafta kalp atisi duyduk hafta snu az bi kan gorunce bugun doktora gittik bebegin kalp atislarini alamadim.Kese 5 haftalik gozukuyor dedi .Kanamam yok bekliyorum. Kendiligimden dusurmeyi dusmezse vakkumla temizlicek doktorum cok.moralim bozuk

Ilk gebeligimi gecen sene keseyi gordugumuz gun ilk pembe sonra kirmizi kanamam basladi cogaldi kaybetim Bugun de gecen hafta kalp atisi duyduk hafta snu az bi kan gorunce bugun doktora gittik bebegin kalp atislarini alamadim.Kese 5 haftalik gozukuyor dedi .Kanamam yok bekliyorum. Kendiligimden dusurmeyi dusmezse vakkumla temizlicek doktorum cok.moralim bozuk

inşallah canım kabullendim şu an adet durumları düzene girsin derdindeyim Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize...

Rabbim kolaylık versin inşallah kendi gider cnm çok uğraşmazsın bu süreçler zor gerçekten anne olmanın neden değerli olduğunu anlıyorsun.. bu arada testlerini yaptır istersen 2 olmuş.. tek düşükte doktorlar pek yanaşmıyor. Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah

canım benimde biraz sürdü hatta bitti geri başladı gibi oldu ama şu an kesildi yinede başka bir ile gidebilirsem görünmeyi düşünüyorum burdaki doktorum temiz dedi çünkü.. bu arada panaroma testi nedir ilk duydum?

ben özele gittim doktor bile gelmedi hemşirelere serum bağlattı sadece.. pek farkı olmuyor bazen. bildiğim pıhtılaşma testi ve genetik testi yaptırılıyor ama iyi bir doktor edinerek başlamak en iyisi sanırım.

canım benim 2 aylıktı ama teselli etmek için benzer şeyleri söylüyorlar tabi o an bize zor geliyor inan hep aynı

Amin canim yaptircam testlerimi rabbim tum isteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…