Selamlar, bende ilk bebeğimi 8 haftalikken kaybettim, kalp atışını duydum ama bir gece kanamam başladı, acile gittim, düşük önleyici iğne vurdular, eve geldim, sabaha karşı tuvalete gittim, oturmamla kan boşalması bir oldu, o an düşürmüşüm zatenhemen acile gittim, rahim içini temizlemek için kürtaj yaptılar. Ardından ne olur olmaz diye bütün testlerimizi yaptırdık, bende kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı. Doktor arayışları derken düşük yaptıktan 4 ay sonra denemeye başladık ve ilk ay hamile kaldım. Tabii sorunlar bitti mı hayır:) 4. Haftamda pıhtı pıhtı kanamam oldu ve ben bunu da kaybettim diye ağlaya ağlaya acile gittim. Çok şükür kalp atışı var dedi. Hamileligimin başından beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum, ilk 4.5 ay tuvalet harici kalkmam yasaktı, 5 ay progestan kullandım, 24 saatin 18 saati uyuyordum. 3 gün de bir düşük önleyici ve ağrı kesici iğne yaptırıyordum(iğne yağlı olduğu için bütün bacağım uyusuyordu.)
Gelelim şuan ki durumuma 35. Haftamdayim, 5 aydan sonra gittikçe iyi oldum, çok şükür. Hiçbir zaman moralimi bozmadim, kendimi hiç bırakmadım. Umarım lohusalikda da aynı enerjiyi bulurum. Benim nacizane fikrim pozitif olun, tıp çok ilerledi, elbet nasibi olacaktır, zamanı vardır sadece. Dilerim allah isteyen herkese nasip eder...❤