Düşük riski olan yada düşük yapan bayanlar sohbet topiği

Doktor cok onemli.benim doktorum cok iyi degildi.operasyonu gecirdikten sonra bize boyle durumlarda arastirma ve test yapildigini soyledi.Sonra da ilk defa yasadiginiz icin gerek yok dedi.2. Defa olursa arastiriyoruz dedi.Icimize kurt dusurdu.Onden soyleseydi hemen test yapilsin isterdik.Neden insanlar ayni seyin stresini yasasin ki.hamile kalmak oyle kolay mi.

Selam Kızlar
Hcg değeri düşük olduğu için düşük yapan varmı? Ben hamileyim şuan ama çok düşük değerim 30 sadece ne yapacağımı bilmiyorum... tek umudum geç döllenme

Selam,
Kac haftalik oldugunuzu biliyor musunuz peki?
Doktor son adetimin ilk gününden hesap ettiği için bana 5 haftalıksın dedi. Ama dün haftayı gösteren test yaptım 3-4 hafta diyor. Döllenmeninde 1-2 hafta önce olduğunu diyor. HCG ise pazartesi alındı 30 çıktı sadece doktor yardımcısı çok düşük dedi moralimi bozdu

Allah gonlunuze gore versin insallah.Umudunuzu kaybetmeyin bence ne ornekler bu sekilde olup gec dollenme yasamis.Tekrar HCG ister doktorunuz.Isteyen herkese versin allahim.

Allah gonlunuze gore versin insallah.Umudunuzu kaybetmeyin bence ne ornekler bu sekilde olup gec dollenme yasamis.Tekrar HCG ister doktorunuz.Isteyen herkese versin allahim.
Şnşallah geç döllenmedir rabbim herkesin kalbine göre versin

Ne yaptın cnm durumunda inşallah atlatmışsındır...

Benimki testi bile söylemedi hatta kanamam varken yanıma bile gelmedi öyle hemşireler gelip gitti yani testi burdan okudum sorduğumda yok ya ilk genelde düşer gerek yok gibi bir cevap verdi.. bak hamile kalabiliyorsunuz sağlıklısınız iyi tarafından bakın dedi yolladı bizi...

Oyle bir sey ki o cift cizgiyi gordugun andan itibaren anne oluyorsun...

Ben kan degerlerim cok guzel yukseliyordu kese gorundu kalp atisi gorundu hersey sahane yolunda filan, bir ay sonraki kontrole gittigimde kalbi durmustu bebegimin kurtaj olmak zorunda kaldim. O kadar zor ki rabbim kimseye yasatmasin

Selamlar kızlar.. hamile olanlara güzel günler , hayırlı doğumlar dilerim. yawrularınızı kucakınıza alırsınız inşallah.
düşük yapan arkadaşlara da Rabbim en kısa zamanda yawrularını nasip etsin..
ben de tüp bebek tedavisi sonrası hamile kaldım ama maalesef 7. haftada 13 şubatta ağır bir kanama sonrası kendiliğinden düştü. üstelik aynı gün kalp atışlarını da duymuştum.. kendi doktorumla da görüştüm ve 2 - 3 ay sonrasında tekrar denemek için görüşeceğimizi, bu süre zarfında dinlenmemi soyledi. Ben pcos + insülin direnci problemleri olan biriyim. 4 yıllık evliyim ve bekli 6-8 ay korunmuşuzdur. bu yüzden düşük sonrası hiç korunmadık. Kanamam yaklaşık 1 hafta normal, sonrasında 2-3 gün azıcık kanamam; lekelenmem oldu. üstünden(kanamanın) 33-34 gün geçti ama halen tık yok.. geçen hafta çok az pembelik (10 kuruşun yüzeyi kadar) ve sarı lekelenme oldu.. ama sonrasında devam etmedi. artmadı.. doktoruma sormak istemiyorum; sanırım biraz soğudum...
sizce düşük sonrası bu şekilde olması normal mi ? teşekkür ederim.

Selamlar, bende ilk bebeğimi 8 haftalikken kaybettim, kalp atışını duydum ama bir gece kanamam başladı, acile gittim, düşük önleyici iğne vurdular, eve geldim, sabaha karşı tuvalete gittim, oturmamla kan boşalması bir oldu, o an düşürmüşüm zatenhemen acile gittim, rahim içini temizlemek için kürtaj yaptılar. Ardından ne olur olmaz diye bütün testlerimizi yaptırdık, bende kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı. Doktor arayışları derken düşük yaptıktan 4 ay sonra denemeye başladık ve ilk ay hamile kaldım. Tabii sorunlar bitti mı hayır:) 4. Haftamda pıhtı pıhtı kanamam oldu ve ben bunu da kaybettim diye ağlaya ağlaya acile gittim. Çok şükür kalp atışı var dedi. Hamileligimin başından beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum, ilk 4.5 ay tuvalet harici kalkmam yasaktı, 5 ay progestan kullandım, 24 saatin 18 saati uyuyordum. 3 gün de bir düşük önleyici ve ağrı kesici iğne yaptırıyordum(iğne yağlı olduğu için bütün bacağım uyusuyordu.)
Gelelim şuan ki durumuma 35. Haftamdayim, 5 aydan sonra gittikçe iyi oldum, çok şükür. Hiçbir zaman moralimi bozmadim, kendimi hiç bırakmadım. Umarım lohusalikda da aynı enerjiyi bulurum. Benim nacizane fikrim pozitif olun, tıp çok ilerledi, elbet nasibi olacaktır, zamanı vardır sadece. Dilerim allah isteyen herkese nasip eder...❤

canım düşük hikayemiz benzer. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız. test yaptın mı acaba.. kanama çok olmayınca direk hamile olabilir msin..

canım hangi testleri yaptırdın acaba.. ben tek düşük yaptım 3 olmadan yapılmıyor test diye duydum doktorda gerek yok dedi yeniden bebek düşünüyoruz inşallah tekrar yaşamayız

canım düşük hikayemiz benzer. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız. test yaptın mı acaba.. kanama çok olmayınca direk hamile olabilir msin..
Selam canım.. maalesef adet kanamasına dönüştü ama oncesinde neredeyse 1 hafta leke gibi kafasına göre takıldı :) Rabbim tüm isteyenleri yawrularına kavuştursun inşalllah :)

Selam canım.. maalesef adet kanamasına dönüştü ama oncesinde neredeyse 1 hafta leke gibi kafasına göre takıldı :) Rabbim tüm isteyenleri yawrularına kavuştursun inşalllah :)
benim de düşük sonrası son 2 regl im aynı şekilde nerdeyse 4-5 gün lekelenme oluyor ve sonra kanama.. kafama takılıyor bugünlerde... ve 1 hafta da erken oldu bu sefer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…