Selam,Selam Kızlar
Hcg değeri düşük olduğu için düşük yapan varmı? Ben hamileyim şuan ama çok düşük değerim 30 sadece ne yapacağımı bilmiyorum... tek umudum geç döllenme
Doktor son adetimin ilk gününden hesap ettiği için bana 5 haftalıksın dedi. Ama dün haftayı gösteren test yaptım 3-4 hafta diyor. Döllenmeninde 1-2 hafta önce olduğunu diyor. HCG ise pazartesi alındı 30 çıktı sadece doktor yardımcısı çok düşük dedi moralimi bozduSelam,
Kac haftalik oldugunuzu biliyor musunuz peki?
Şnşallah geç döllenmedir rabbim herkesin kalbine göre versinAllah gonlunuze gore versin insallah.Umudunuzu kaybetmeyin bence ne ornekler bu sekilde olup gec dollenme yasamis.Tekrar HCG ister doktorunuz.Isteyen herkese versin allahim.
2 gunde bir baktir doktor kontrolunde olSelam Kızlar
Hcg değeri düşük olduğu için düşük yapan varmı? Ben hamileyim şuan ama çok düşük değerim 30 sadece ne yapacağımı bilmiyorum... tek umudum geç döllenme
aynen ıcınde yasamak en guzelı ınsan cekdıgını bılıyor Allah yasayanlara sabır versınGeçmiş olsun canım en yakının bile anlamıyor kimseye bahsetmesen daha iyi başkalarının düşüncesiylede uğraşmassın
aynen rabbım saglıklı gebelık nasıp etsın hepımızı evlat ısteyen herkesın kucagına versın Rabbımcanım benim 2 aylıktı ama teselli etmek için benzer şeyleri söylüyorlar tabi o an bize zor geliyor inan hep aynı
Ne yaptın cnm durumunda inşallah atlatmışsındır...Ilk gebeligimi gecen sene keseyi gordugumuz gun ilk pembe sonra kirmizi kanamam basladi cogaldi kaybetim Bugun de gecen hafta kalp atisi duyduk hafta snu az bi kan gorunce bugun doktora gittik bebegin kalp atislarini alamadim.Kese 5 haftalik gozukuyor dedi .Kanamam yok bekliyorum. Kendiligimden dusurmeyi dusmezse vakkumla temizlicek doktorum cok.moralim bozuk
Benimki testi bile söylemedi hatta kanamam varken yanıma bile gelmedi öyle hemşireler gelip gitti yaniDoktor cok onemli.benim doktorum cok iyi degildi.operasyonu gecirdikten sonra bize boyle durumlarda arastirma ve test yapildigini soyledi.Sonra da ilk defa yasadiginiz icin gerek yok dedi.2. Defa olursa arastiriyoruz dedi.Icimize kurt dusurdu.Onden soyleseydi hemen test yapilsin isterdik.Neden insanlar ayni seyin stresini yasasin ki.hamile kalmak oyle kolay mi.
Amin inşallah...aynen rabbım saglıklı gebelık nasıp etsın hepımızı evlat ısteyen herkesın kucagına versın Rabbım
Oyle bir sey ki o cift cizgiyi gordugun andan itibaren anne oluyorsun...kızlar bende yenı evlıyım en buyk hayalım anne olmak sırf bu yuzden unıversıteyı bıle bıtırmeden evlendım ılk bebek deneyımımızde ben hıssettım karnımda kasıklarımda agrı oldu sankı bır bılye kasıklarımda gezıyor gıbıydı esım bana ınanmadı hemen anlamk ımkansız dedı adetıme 5 gun kala gıttık kan testı verdık sonuc negatıfdı ama ben sonucu umursamadım kendımı dınledım bı ara esım paranoyak olduğumu flan dusunuyordu yada yalancı gebelık bana ıstıyorsan bır destek alalım dedıgını hatırlıyorum ben hep bekel 10 gun sonra anlıcaksın dedım dedıgım gıbı oldu adetım bır gun gecıkdı esım kayın valıdem normal dedı pekı dedm 4. gecıkm.esınde esım bana hadı kan testı verelım dedı bend ehayır dedım 6. gunu gıttım kan testı verdım ertesı gun sonucu aldık 85.1 doktor gebesınız dedı kayınvalıdem bunu duyunca cıkdı esıme mujdeyı vermeye ama doktor devamında beta degerınız cok dsuk normalde 400 lerde gormem lazım deyınce benım ıcıme bır huzun oturdu yarın tekrar gelın kan verın katlıcakmı ıkıye bakalım dedı eve geldık esım mutlulukdan yuzu kasılmıs gulmekden yanaklarını hıssetmez durumdaydı evımızde oyle bır huzur mutluluk vardıkı ben artık anneyım dıye oyle bır mutluydumkı evlere sıgamıyordum o gece ruya gordum oğlum doğuyor besıgıne koyuyorum arkamı donuyorum bebek yokdu cok etkılendım sabah sekızde esımı zorla uyandırdım hastahaneye gıdelım kasıgım agrıyor dedım esım naz yapdımı sandı genelde hep oyle olurduda amabu sefer cıddıydım neyse acıle gırıs yapdım alttan ultrasonla bakıldı yumurtaların cok ıyı dedı rahmın cok gzuel kalınlasmıs bır sorun yok keseyı sımdı goremeyız erken dedı kan verdım esımle bekledık sonucu sonucu aldık 56.3 ben o an sagır oldum oyle bı nefesım kesıldıkı bellı etmemeye calısıyorum doktor konusyor kımyasal bebek dusucek kan degerını takıp edecegız kanaman basladımı gelın asırı enfeksıyon var bu yuzden tutunamamıs kı bu cok onemlı dıkkat edın enfeksıyondan dusuyormus bebek ılk zaman anlasaydım belkı dusmezdı neyse f cıkdık hastahaneden aglıcam esımı uzmek ıstemıyorum esım nasıp degılmıs bak olucak hamıle kalabılıyorsun doktor buda ıyı bırsey dedı eve geldık ben aglıyorum ıcım yanıyor bı parcam kapouyor gıbı gelıyor cok kotu bır duygu kımse yasamasın bunu o gun kanamam basladı 6 gun surdu kan degerıme bakdırdık 34.5 yanı ılk bebegımın sevıncını bır gun yasdım kaybttım sımdı bu ay rahat hamıle kalırsın dedı dr bakalım ınsallah rabbım ısteyen herkese nasıp etsın psıkolık olarak zor bısey benım kardesımın esı bebek ıstedı hamıle kaldı hemen hıc bır sorun yok cok ısteyıp ustune dusunce boyle oluyor once kafamız rahatlamaı lazım bu ay ıns gebe kalırım rabbım herkesın bebeısını kucagına versın ınsallah
Atlattim cok sükur beterin beteri var sonuctaNe yaptın cnm durumunda inşallah atlatmışsındır...
canım düşük hikayemiz benzer. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız. test yaptın mı acaba.. kanama çok olmayınca direk hamile olabilir msin..Selamlar kızlar.. hamile olanlara güzel günler , hayırlı doğumlar dilerim. yawrularınızı kucakınıza alırsınız inşallah.
düşük yapan arkadaşlara da Rabbim en kısa zamanda yawrularını nasip etsin..
ben de tüp bebek tedavisi sonrası hamile kaldım ama maalesef 7. haftada 13 şubatta ağır bir kanama sonrası kendiliğinden düştü. üstelik aynı gün kalp atışlarını da duymuştum..kendi doktorumla da görüştüm ve 2 - 3 ay sonrasında tekrar denemek için görüşeceğimizi, bu süre zarfında dinlenmemi soyledi. Ben pcos + insülin direnci problemleri olan biriyim. 4 yıllık evliyim ve bekli 6-8 ay korunmuşuzdur. bu yüzden düşük sonrası hiç korunmadık. Kanamam yaklaşık 1 hafta normal, sonrasında 2-3 gün azıcık kanamam; lekelenmem oldu. üstünden(kanamanın) 33-34 gün geçti ama halen tık yok.. geçen hafta çok az pembelik (10 kuruşun yüzeyi kadar) ve sarı lekelenme oldu.. ama sonrasında devam etmedi. artmadı.. doktoruma sormak istemiyorum; sanırım biraz soğudum...
sizce düşük sonrası bu şekilde olması normal mi ? teşekkür ederim.
Selamlar, bende ilk bebeğimi 8 haftalikken kaybettim, kalp atışını duydum ama bir gece kanamam başladı, acile gittim, düşük önleyici iğne vurdular, eve geldim, sabaha karşı tuvalete gittim, oturmamla kan boşalması bir oldu, o an düşürmüşüm zatenhemen acile gittim, rahim içini temizlemek için kürtaj yaptılar. Ardından ne olur olmaz diye bütün testlerimizi yaptırdık, bende kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı. Doktor arayışları derken düşük yaptıktan 4 ay sonra denemeye başladık ve ilk ay hamile kaldım. Tabii sorunlar bitti mı hayır:) 4. Haftamda pıhtı pıhtı kanamam oldu ve ben bunu da kaybettim diye ağlaya ağlaya acile gittim. Çok şükür kalp atışı var dedi. Hamileligimin başından beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum, ilk 4.5 ay tuvalet harici kalkmam yasaktı, 5 ay progestan kullandım, 24 saatin 18 saati uyuyordum. 3 gün de bir düşük önleyici ve ağrı kesici iğne yaptırıyordum(iğne yağlı olduğu için bütün bacağım uyusuyordu.)
Gelelim şuan ki durumuma 35. Haftamdayim, 5 aydan sonra gittikçe iyi oldum, çok şükür. Hiçbir zaman moralimi bozmadim, kendimi hiç bırakmadım. Umarım lohusalikda da aynı enerjiyi bulurum. Benim nacizane fikrim pozitif olun, tıp çok ilerledi, elbet nasibi olacaktır, zamanı vardır sadece. Dilerim allah isteyen herkese nasip eder...❤
canım hangi testleri yaptırdın acaba.. ben tek düşük yaptım 3 olmadan yapılmıyor test diye duydum doktorda gerek yok dedi yeniden bebek düşünüyoruz inşallah tekrar yaşamayızSelamlar, bende ilk bebeğimi 8 haftalikken kaybettim, kalp atışını duydum ama bir gece kanamam başladı, acile gittim, düşük önleyici iğne vurdular, eve geldim, sabaha karşı tuvalete gittim, oturmamla kan boşalması bir oldu, o an düşürmüşüm zatenhemen acile gittim, rahim içini temizlemek için kürtaj yaptılar. Ardından ne olur olmaz diye bütün testlerimizi yaptırdık, bende kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı. Doktor arayışları derken düşük yaptıktan 4 ay sonra denemeye başladık ve ilk ay hamile kaldım. Tabii sorunlar bitti mı hayır:) 4. Haftamda pıhtı pıhtı kanamam oldu ve ben bunu da kaybettim diye ağlaya ağlaya acile gittim. Çok şükür kalp atışı var dedi. Hamileligimin başından beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum, ilk 4.5 ay tuvalet harici kalkmam yasaktı, 5 ay progestan kullandım, 24 saatin 18 saati uyuyordum. 3 gün de bir düşük önleyici ve ağrı kesici iğne yaptırıyordum(iğne yağlı olduğu için bütün bacağım uyusuyordu.)
Gelelim şuan ki durumuma 35. Haftamdayim, 5 aydan sonra gittikçe iyi oldum, çok şükür. Hiçbir zaman moralimi bozmadim, kendimi hiç bırakmadım. Umarım lohusalikda da aynı enerjiyi bulurum. Benim nacizane fikrim pozitif olun, tıp çok ilerledi, elbet nasibi olacaktır, zamanı vardır sadece. Dilerim allah isteyen herkese nasip eder...❤
Selam canım.. maalesef adet kanamasına dönüştü ama oncesinde neredeyse 1 hafta leke gibi kafasına göre takıldı :) Rabbim tüm isteyenleri yawrularına kavuştursun inşalllah :)canım düşük hikayemiz benzer. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız. test yaptın mı acaba.. kanama çok olmayınca direk hamile olabilir msin..
benim de düşük sonrası son 2 regl im aynı şekilde nerdeyse 4-5 gün lekelenme oluyor ve sonra kanama.. kafama takılıyor bugünlerde... ve 1 hafta da erken oldu bu sefer...Selam canım.. maalesef adet kanamasına dönüştü ama oncesinde neredeyse 1 hafta leke gibi kafasına göre takıldı :) Rabbim tüm isteyenleri yawrularına kavuştursun inşalllah :)