- 5 Mayıs 2015
- 141
- 125
- 103
- 29
- Konu Sahibi eminedmr21
Merhaba 4 haftalık hamileydim. Pazar akşamı adet kanaması gibi kanamaya devlete gittim özelde doktor yoktu. Bana kese bile yok dediler bebek zaten küçüktü. Özelde ki doktorum alttan muayenede keseyi görmüştü. Ama devlet düşmüş felan dedi başından etti. Başka bi özele gittim orda ultrasonla bakıldı kese yok dediler kan verdim beta 1255 çıktı doktor düşmüş olabilir dedi hep ihmal edildi aslında kanama dursaydi belki bisy olmazdı çünkü hissediyordum hala içimde olduğunu. Neyse eve geldik o akşam kanama azaldı ağrılarımda yoktu. Pazartesi akşamı saat 8 gibi böyle birşey geldi daha önce hiç düşük yapmadım tam olarak bilmiyorum doktorumda şehir dışında pazar günü gelicekmis onu bekliyorum daha ona gönderdim fotoyu olabilir dedi ama bakmamız lazım kan degerlerine dedi bilen varmı lütfen bakarmisinz fotoğrafa merak ediyorm birde herkes şehir dışından İstanbul'daki hastanelere geliyor biz buradayız da ne oluyor hep ihmal var hep insanlar mağdur oluyor. Perişan oldum artık pskolojim bozuldu rüyalarıma geliyor lütfen daha önce yaşayan varsa bakabilirmi ben anlamadım net böyle bı yüz var ama sanmıyorum daha çok küçüktü bebek.