Ben idrar testi yapmistim 2 tane ve onlar negatifti silik cizgi bil yoktu ve bende 0 landigini dusunmustum gecen hafta ama doktorun dedigine gore predictor haricindeki diger testler kesinlikle yanilticiymis..5 liralik testlerin hamile olani hamile degil gibi hamile olmayani hamile gibi gosterdigini soyledi..hastalarima idrar testlerini yapmayin adet geciktiginde kan verin diyorum dedi..cok yapmak istiyosan predictor yap dedi.yani gecen haftada aslinda hcg varmis ama testler gostermemis aslinda.ve bugun 2 ayri test yaptim gercektende biri negatif biri pozitif cikti hemde ayni marka ismi de certain..doktor dogru soyluyo testlerin guvenilirligi malesef iyi degil. Benim ileri hafta oldugundan da dusmesi uzun surdu anladigm kadariyla seninki hemen inmistir cnm..adetin gelmesi 40 45 gunu bulur dedi.sende suphelenirsen kan ver direk..umarim pozitifi gorursun en iyi zamanda:), iyi geceler.sen degerlerine baktirmamis miydin canim.yani sifirlanmamis miydi.cok ilginc kisidem kisiye degisiyo demekki arkadaşımda dusuk yapti kanama bitti uc gun sonra hcg negatif.herkea hemen atamiyo sanirim.benimde mi oyle acaba.daha benim adetime var hem uc bes gunde aksama oluyomuş bekliycem bakalm.bi adet olayım sonra denemelere devam insllah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dusuk+kurtajdan sonra adet gormeden gebelik
- Konu Sahibi Riverx85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
insallah canim amin.benim bir gun arayla 200 kusurlu birden dustu canim.hizli gitti yani.seninki buyuktu belkide ondan gec atiyosndr.kismet artk canim bu ay adet olurzam bi daha ki ay insallah bakiciiiz artik :)))Ben idrar testi yapmistim 2 tane ve onlar negatifti silik cizgi bil yoktu ve bende 0 landigini dusunmustum gecen hafta ama doktorun dedigine gore predictor haricindeki diger testler kesinlikle yanilticiymis..5 liralik testlerin hamile olani hamile degil gibi hamile olmayani hamile gibi gosterdigini soyledi..hastalarima idrar testlerini yapmayin adet geciktiginde kan verin diyorum dedi..cok yapmak istiyosan predictor yap dedi.yani gecen haftada aslinda hcg varmis ama testler gostermemis aslinda.ve bugun 2 ayri test yaptim gercektende biri negatif biri pozitif cikti hemde ayni marka ismi de certain..doktor dogru soyluyo testlerin guvenilirligi malesef iyi degil. Benim ileri hafta oldugundan da dusmesi uzun surdu anladigm kadariyla seninki hemen inmistir cnm..adetin gelmesi 40 45 gunu bulur dedi.sende suphelenirsen kan ver direk..umarim pozitifi gorursun en iyi zamanda:), iyi geceler.
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
hamile degilm ben canim adetmi gordum fakat 1 bucuk gun surdu.kimyasal duzeni bozdu benim maalesef somdi2ikinci adeti bekliyrm tabi olursam ki insallah olmamHamilemisin peki canim?
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
allah kucağına almayi nasio etsn canim ben 38.gunde adet oldum simdi ikinci adeti bekliyrm korunmadik insallah olmustr kismet artkCanım benimde aynı olmuştu düsük yapmistim benide temizlediler doktor dediki ertesi ay hamile kalabilirsin bir sıkıntı olmaz ama ben düsünmüyorum adetim gelmeyince test yapmistim hamile kaldim tekrardan şu anda 21 haftalik hamileyim
Amin canım inşallah rabbim nasip eder sanadaallah kucağına almayi nasio etsn canim ben 38.gunde adet oldum simdi ikinci adeti bekliyrm korunmadik insallah olmustr kismet artk
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
insallah canimAmin canım inşallah rabbim nasip eder sanada
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
ne kadar sanslisnz ya allah kucagnza almayi nasip etsin.bende oyle sansli olmak istedm ama olmadi.ikinci adeti bekliyrm.dusuk kanamasindan sonra zaten 38.gunu adet oldum bir bucuk gun surdu şimdi ne zaman olcam belli degilCanm iki düşük yaptm iki düşük arası 5 ay sürdü geçen aralıkta gene düşük yaptm hiç adet olmadan gene hamile kaldnm hiç beklemiyordum allah tüm isteyenlere nasip etsn
Canım benimde aynı olmuştu düsük yapmistim benide temizlediler doktor dediki ertesi ay hamile kalabilirsin bir sıkıntı olmaz ama ben düsünmüyorum adetim gelmeyince test yapmistim hamile kaldim tekrardan şu anda 21 haftalik hamileyim
Arkadaşlar bende gecen ay 22 aralik kimyasal dusuk yaptim. 34 gun oldu hala gelmedi adetim. 5 gun gecikti.Bir defa silik cikti suan hic birşey yok. Kac gun sürüyor bu adet. Bende istiyorum hamile kalayım diye emin olamıyorum bi türlü. Siz tecrubelisiniz bana yardim edin kizlarCanm iki düşük yaptm iki düşük arası 5 ay sürdü geçen aralıkta gene düşük yaptm hiç adet olmadan gene hamile kaldnm hiç beklemiyordum allah tüm isteyenlere nasip etsn