Düşük Karbonhidrat Menüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün de çok karblı oldu. Belli miktarı geçince kendimi durduramıyorum
Kilo verme moduna geçmek için az yersem kas kaybederim korkumu yenmem lazım. Yine oldukça sağlıklı ve dengeli olmalı beslenmem ama yağ ve kas miktarım, yüzdem mecbur değişecek. Kendimi buna hazırladım

Öğün sayımı da azaltmalıyım farkındayım. En fazla 4 olsa çoğu gün

Alkali gıdaları arttracağım ve tabaklarımı öğünlerimi dengeli tutmaya çalışacağım.

Örnek:

23 Ocak Menüm
Türk kahvesi diyeti ilk gün+ eklemelerim
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek ve 1 dilim beyaz peynirle tost, salatalık biber domates 3 zeytin ve sade türk kahvesi
Ara züber balkabaklı bar
Öğlen 100 gr et sote, kızarmış patlıcan 4 dilim, 5 kaşık bulgur pilavı
Ara siyah çay
Latte,3 kare şekersiz bitter çikolata, 1 küçük zencefilli kurabiye
Akşam limonlu form çay, 2 haşlanmış yumurta, 2 kaşık haşlanmış maş fasülyesi,havuç ve salatalık

2 lt su

9.628 adım ve 10 dk kardiyo

6 Mart - 1.200 kalori (diyet 1 )
Sahur : yağ yakıcı kahve+ 1 hurma
1 dilim çavdar ekmeği üstüne acuka, salatalık, 1yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin ,limonlu yeşil çay

İftar : 1 kase incir uyutması
Yemek: 1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim pide, 4 köfte kadar tavuk göğüs haşlama, acı biberli salata , 1 kase yoğurt
Ara : 2 avuç ay çekirdeği+1 yerli muz+1 pişmaniye , yağ yakıcı kahve

2 lt su , 2 mil leslie (500 ml su şişeleriyle ve squat lunge vs ekledim süre içinde)
6.810 adım

7 mart 2.000 kalori aldım dondurma pirinç pilavı vs vardı karışıktı 7 öğün oldu aralar dahil hehe :)
8.581 adım 400 kalori + 15 dk bölgesel

Son düzenleme:
8 Mart menüm 1400 kalori

sabah 10.00 1 nesfit bar, yağ yakıcı kahve
öğlen 14.30 8 kaşık bulgur pilavı, kremalı mantar çorbası , 6 köfte , 2 kaşık taze fasülye yemeği
ara 17.00 büyük latte tarçınlı, 10 gr tarçınlı zencefilli kurabiye, vegan protein bar rawberry
akşam 21.00 fırın falafel 90 gr, salata, ayran
ara 22.30 hibiskus + kuşburnu çayı büyük kupada , 10 gr şekersiz granola

2.5 lt su , 10 dk kardiyo : merdiven inip çıkma+ koşu , 14.193 adım (kardiyo içinde) 650 kalori

Afiyet olsun cizkekime. Hadi bismillah buradan devam diyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…