- 31 Temmuz 2020
- 19.761
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
evet tatlım bismillah dedim pazartesiAfiyet olsun cizkekime. Hadi bismillah buradan devam diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım bismillah dedim pazartesiAfiyet olsun cizkekime. Hadi bismillah buradan devam diyosun
iyi ki varsın yaa insan şöyle çekinmeden yemek pasta konuşacağı birini arıyorAynen dostumpasta yedim ben de. Pardon pastalar
Ahaha sağ ol..Muzlu. Uzeri beyaz kaplamali. Bir dilim kaldi dolapta. En kucuk boy almistim fazla yemiyim diye. Mini bile sayilabilir.iyi ki varsın yaa insan şöyle çekinmeden yemek pasta konuşacağı birini arıyor
ay neli pastalar yediiiinn
ooo nefissAhaha sağ ol..Muzlu. Uzeri beyaz kaplamali. Bir dilim kaldi dolapta. En kucuk boy almistim fazla yemiyim diye. Mini bile sayilabilir.
Ben de sertken seviyorum. Harika yaa sonra yersin. Afiyet olsun simdiden.@Willemijn- babam tulumba tatlısı almış , ben bayatlayınca seviyorum onu, yumuşak olunca
neyse ısrar etmedi tamam sonra ye dedi
Teşekkür ediyorum sana da pastalar bazlamalar afiyet olsunBen de sertken seviyorum. Harika yaa sonra yersin. Afiyet olsun simdiden.
Sag ol dostumTeşekkür ediyorum sana da pastalar bazlamalar afiyet olsun
Canım 76.4 üm ben de ömür boyu devam ettireceğim bir düzen arıyorum, kalori saymaktan da bıktım usandımSelam çiiskek, nasıl bir diyet yapıyorsun ne kadar fazlan var? ben de diyetteyim, ilham olur belki
portakalafisildiyordum bunu kaçamaklı nasıl kilo vericen diye bana gülmüş olanlara yazdım sana değil kuzum :)Dalga geçseniz de devam edicüüümmm
Süpersin, kilon da fena değil balık etlisin vermekte zorlamaz seniCanım 76.4 üm ben de ömür boyu devam ettireceğim bir düzen arıyorum, kalori saymaktan da bıktım usandım
Sende durum ne canım
Sen de süpersin teşekkür ediyorumSüpersin, kilon da fena değil balık etlisin vermekte zorlamaz seni
ben de 73ten 68'e düşmüştüm, şu an regl ve bol iştah sonrası kaç çıkar bilmiyorum
her şeyden azar azar yiyorum canım çekerse, yasak psikolojisine girdiğim her diyeti bozdum. şimdi tatlı canım cok cektiyse yarısı, pide canım çok çektiyse bir dilim gibi..