• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük beta HCG😕

İnslaalh canım inşallah bu bize umut olacak insalalh yaşadıklarımızı unutturacak rabbim dileyen herkese nasip etsin her kadına anneliği tattirsin bn kucağıma alamadim ama yattım çok şükür hiç biseyw benzemiyo o duygu rabbim herkese yaşatsın♥
Amin inşallah yaa ❤️

Teşekkür ederim insqlalh

Evet genetik testi yapıldı biraz pıhtılaşma var dedi doktor ilaç kullanıyorum hani şu an ki değerin yükselme olasılığı varmı acaba çünkü bn normalde 4 gün önce evde test yaptım negatifti kimyasal gebeliğini ogrendigimde adetime 3 gün vardı ve değerim 65 çıkmıştı kimyasql olsa düşmeye absladi desem çıkması gerekirdi ya kendimi mi avutuyorum bilmiyorum da iyi düşünmek istiyorum değer çok düşük🙄
Merhaba bu genetik test nasıl yapılıyor acaba Bilgi verebilir misiniz?

Benim TSH değerim çok yüksek önceki düşüklerimin sebebi de bu diyorlar şimdi ilaç kullanımıda başlandı inşallah düzelir. Sende git TSH hormonuna kesin baktır kimse beni bu konuda uyarmadı
Merhaba tsh ınız kaçtı ? Benim 3.11 yüksek mi sizce benim de iki kimyasal gebeliğim oldu 😢

Yüksek değil canım 5 den yukarısı yüksek benm de 3 küsür çıktı dr normal dedi
Gebe kalabilmek için yüksek sağlıklı bir şekilde gebe kalmak istiyorsanız 1,5 2,5 arası olması gerek aksi taktirde gebelik ya saglksız olur yada hamile kalmak zorlaşır. Bende tsh hastasıyım

Merhaba. Benim de rutin kontrolde 5.9 çıkmıştı. 25 mg euthyrox ile bir ay sonra 2.5 a düşmüştü. İçinizi ferahlatmak için yazıyorum. Allah gönlünüze göre versin.
Bende levotiron 50 mg kullanıyorum doktor gebelik istiyorum diyince direk düşürmemiz şart dedi . Aslında iki gebelik geçirdim hç birinde hormonum yükselmedi neden oldu acaba adetimi bile geciktirdi bu tsh hormonu

Back
X