Beta hcg

Merhaba, benim 3. Gün embriyosu 11 gün önce transfer edildi. Bugün 11. Günde beta hcg değerim 36.5 çıktı. Sizce kötü mü? 2 gün sonra Cuma günü tekrar kan testi yaptıracağım.

Merhaba aşılama konusunda cok bilgim yok ama normalde igneden 10 gun sonra ignenin yan etkisi gidiyor diye biliyorum lütfen moreelinizi bu şekilde bozmayin inaninki rakamlarla gebeligin pek bir alakasi yok benim adet tarihinden iki gun once 5 ckti yumurtlamadan sonra 12 günde ve herkes gec dollenmedor dedi şahsen bende oyle zannetm deger az diye ama degerin azligi coklugu birsey ifade etmiyor . Adet tarihimle tam uyumlu bir gebelik yasiyorum gec dollenmede degl yani icinizi ferah tutun insAllah saglikla ilerler gebeliginiz gun aşırı ya hep sabah ya hep aksam kan testi verin ayni saatlerde guzel haberlerinizi bekliyoruz insAllah ❤️🙏🏻
Mrrhaba benimde adete 1 gün kala 3,94 çıktı, ertesi gün de yani bugün de 4.69 çıktı. Artış hızı nasıl oldu bir daha ptesi bakacagım:) geç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü ben ovulasyon takibiyle yaptım

Mrrhaba benimde adete 1 gün kala 3,94 çıktı, ertesi gün de yani bugün de 4.69 çıktı. Artış hızı nasıl oldu bir daha ptesi bakacagım:) geç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü ben ovulasyon takibiyle yaptım
Kımyasal olablr cnku birgun için bile az artmıs hakkında hayırlısı olsun ınsAllah

İnsallah🙏🏻💙🙏🏻 Dün 4.69du değer adetimin ilk günü. Bugün de adetimin 2. Günğ ama hasta olmadım bakalım ptesi nasıl çıkacak
Size haber vericektim

Mesaj yazdım ama atabildim mi bilmiyorum

Adetimin ilk günü 4.69 du

Adetimin 3. Günü 9.84 oldu yani 2 katı arttı hatta biraz daha fazla arttı yine de bu gecikmeye göre az mı diye düşündüm

Çünkü bir arkadasın benle aynıydı sonraki gün mü iki gün sora mı ne 27 e cıkmıstı

Sizin nasıl gittii

X