- 15 Mart 2022
- 155
- 104
- 24
- Konu Sahibi umutlu1anne
2.gün bugün geçtiBencede hamilesin canım adet günü geçmiş mi peki bu değerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.gün bugün geçtiBencede hamilesin canım adet günü geçmiş mi peki bu değerle
Tesekkür ederim canım darısı başına inşallahBencede hamilesin canım adet günü geçmiş mi peki bu değerle
Ben de dün verdim kan testi, beklenen adet günümdü 11.3 çıktı çok düşük, doktorum yarın da kan ver durum o zaman netleşir dedi de artar mı sence ya, kahverengi lekelenmelerim de varTesekkür ederim canım darısı başına inşallah
Tekrar test yaptırdınız mı yükseldi mi? Benimde 20.78 çıktıTesekkür ederim canım darısı başına inşallah
Yaırn yaptırıcam haber veririm canımTekrar test yaptırdınız mı yükseldi mi? Benimde 20.78 çıktı
Tamamdır canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de pazartesi yaptıracağım Allahımın izni ileY
Yaırn yaptırıcam haber veririm canım
Az önce sonuclarımı öğrendim. Herşey yolunda güzel artmıs. 5 haftalıkmısızTamamdır canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın ben de pazartesi yaptıracağım Allahımın izni ile
Çok sevindim adına Allah kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah darısı benim başımaAz önce sonuclarımı öğrendim. Herşey yolunda güzel artmıs. 5 haftalıkmısız
Mrrhaba benimde adete 1 gün kala 3,94 çıktı, ertesi gün de yani bugün de 4.69 çıktı. Artış hızı nasıl oldu bir daha ptesi bakacagım:) geç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü ben ovulasyon takibiyle yaptımMerhaba aşılama konusunda cok bilgim yok ama normalde igneden 10 gun sonra ignenin yan etkisi gidiyor diye biliyorum lütfen moreelinizi bu şekilde bozmayin inaninki rakamlarla gebeligin pek bir alakasi yok benim adet tarihinden iki gun once 5 ckti yumurtlamadan sonra 12 günde ve herkes gec dollenmedor dedi şahsen bende oyle zannetm deger az diye ama degerin azligi coklugu birsey ifade etmiyor . Adet tarihimle tam uyumlu bir gebelik yasiyorum gec dollenmede degl yani icinizi ferah tutun insAllah saglikla ilerler gebeliginiz gun aşırı ya hep sabah ya hep aksam kan testi verin ayni saatlerde guzel haberlerinizi bekliyoruz insAllah
Dueumunuz hakkında beni günceller misiniz benimde adete 1 gün kala 3.94 çıktı, ertesi gün 4.69 çoktı adet günümde yani:) acaba gecikme olmadığından mı bu kadar düşük ben de endişelendimKızlar 2 gün önce beta hcg 4.64 cıktı. Bugün 27,66 hamilemiyim. İdrar testi de pozitif
Kımyasal olablr cnku birgun için bile az artmıs hakkında hayırlısı olsun ınsAllahMrrhaba benimde adete 1 gün kala 3,94 çıktı, ertesi gün de yani bugün de 4.69 çıktı. Artış hızı nasıl oldu bir daha ptesi bakacagım:) geç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü ben ovulasyon takibiyle yaptım
Hadi ya bende daha gecikmem yok diye umutluydum çok umutlanmamaya çalışayım o zamanKımyasal olablr cnku birgun için bile az artmıs hakkında hayırlısı olsun ınsAllah
Gecikmem yok diyince değer gecikince yükselecek gibisindenHadi ya bende daha gecikmem yok diye umutluydum çok umutlanmamaya çalışayım o zaman
Canım belli olmz hamilede olablrsn sonucta yukselmis ama az geldi guzel haberlerını alırız inşAllahHadi ya bende daha gecikmem yok diye umutluydum çok umutlanmamaya çalışayım o zaman
İnsallah dün adet olcaktım olmadım belki adet gecikmesiyle yükselir ptesi kan testi yaptıracagımCanım belli olmz hamilede olablrsn sonucta yukselmis ama az geldi guzel haberlerını alırız inşAllah
Haber et inşAllah yukselmıstırİnsallah dün adet olcaktım olmadım belki adet gecikmesiyle yükselir ptesi kan testi yaptıracagım
İnsallah Dün 4.69du değer adetimin ilk günü. Bugün de adetimin 2. Günğ ama hasta olmadım bakalım ptesi nasıl çıkacakHaber et inşAllah yukselmıstır
Size haber vericektimİnsallah Dün 4.69du değer adetimin ilk günü. Bugün de adetimin 2. Günğ ama hasta olmadım bakalım ptesi nasıl çıkacak
10. Gün 2.4 çıktı 3. Gün emriyosu doktr ilavlara devam iki gün sonra yani yarın yine bak dedi. 6. Denemem yoruldum kayıplar erken doğumlar düşükler varKızlar 2 gün önce beta hcg 4.64 cıktı. Bugün 27,66 hamilemiyim. İdrar testi de pozitif