Veriyorum her iki güne cnm 2 gün arayla şu şekilde ilerliyo 26-122-212-445 dün verdim en son yarın tekrar vericem yani 1500 leri görene kadar vercem keseyi görmek için insalalh nasipsesen tekrar kan verdin mi durum ne
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşük beta HCG😕
- Konu Sahibi rukibi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta düşüküğü gebelik kimyasal gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gayet güzel kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik olurVeriyorum her iki güne cnm 2 gün arayla şu şekilde ilerliyo 26-122-212-445 dün verdim en son yarın tekrar vericem yani 1500 leri görene kadar vercem keseyi görmek için insalalh nasipse
İnslaalh hala emin olamıyorum ama hamileyim diyemiyorum korku yerleşmiş ya bı kere içimize ne zaman kalp atışını duyacak o zaman diyebilecek galiba insalalh haftaya gorebilcez keseyi rabbimin izniylegayet güzel kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik olur
inşallah kuzum inşallah bende artık o kadar istiyorum ki o keseyi görmek ama olmuyor işteİnslaalh hala emin olamıyorum ama hamileyim diyemiyorum korku yerleşmiş ya bı kere içimize ne zaman kalp atışını duyacak o zaman diyebilecek galiba insalalh haftaya gorebilcez keseyi rabbimin izniyle
Herşey bı sınav biliyoruz hamdolsun ama işte içi gidiyo insanın o zamanları yaşayabilmek için ama olunca da böyle korkudan yasayamiyoruz sevincini işte rabbim dileyen herkese bana da içinde nasip eylesin kucağımıza alabilecegimiz evlatlar versin insalalh beklemek çok zorinşallah kuzum inşallah bende artık o kadar istiyorum ki o keseyi görmek ama olmuyor işte
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim cumartesi akşam en son değerim 1064 çıktı bı daha gitmedim bugün randevum var diye ama kese normalden biraz küçük dedi doktor 5+1dİyo ve gelişmeyen gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim ne çıkacak korkuyorum bu gelişmeyen gebelik ne onu da bilmiyorum insalalh geç dollenmedir ne hissedecegimi şaşırdım artik
sabırlı ol korkma eğer öyle bir şey derse doktor üzülme başka doktora git tamm mı hangi şehirdesinArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim cumartesi akşam en son değerim 1064 çıktı bı daha gitmedim bugün randevum var diye ama kese normalden biraz küçük dedi doktor 5+1dİyo ve gelişmeyen gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim ne çıkacak korkuyorum bu gelişmeyen gebelik ne onu da bilmiyorum insalalh geç dollenmedir ne hissedecegimi şaşırdım artik
çok sevindim cnm sağ sağlim kucağına al inşallahÇok şükür değerim yükselmiş 4558 hamdolsun insalalh daha iyi olur cuma günü kendii doktoruma gidicem kArqmandayim ben Konya'da Ali acara gidicem insalalh
Bilmiyorum ya ultrasonda kese çok çok küçük nokta gibi bişey normal mi bilmiyorumçok sevindim cnm sağ sağlim kucağına al inşallah
değerlerin çok iyi ama başka hastaneye gidebilirsin cnmBilmiyorum ya ultrasonda kese çok çok küçük nokta gibi bişey normal mi bilmiyorum
Öyle yapicam ya emin değilim yani keseyi görseniz onkadar küçük ki diğer hamileliğimde ki buna nazaran daha büyük ya hani o gs yazan yer 0.434mm yani normal ki buliiyoeum yarın bı doktora daha gidicemdeğerlerin çok iyi ama başka hastaneye gidebilirsin cnm
Git canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olurÖyle yapicam ya emin değilim yani keseyi görseniz onkadar küçük ki diğer hamileliğimde ki buna nazaran daha büyük ya hani o gs yazan yer 0.434mm yani normal ki buliiyoeum yarın bı doktora daha gidicem
Teşekkür ederim cnm insalalh dua edin lütfenGit canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Ederim tabi bol boö dua edeceğimTeşekkür ederim cnm insalalh dua edin lütfen
Allah razı olsunEderim tabi bol boö dua edeceğim
Merhaba arkadaşlar hamdolsun bebeğim bizimle kap atışını duydum biraz yavaştı küçük olduğu için ama çok şükür duydum geç döllenme olmus yani her doktor hafta olarak farklı.soyledi 3-4 gün ama hamdolsun özel bı hastanede kalp atışını duyduk bundan sonrası zorlu bı süreç olacak galiba korkuyla dolu bı de iğne kullanmam gerekiyo kan sulandirici ama o varsa herşeye değer rabbim dileyen herkese nasip etsin insalalh
amin canm bize de dua et hamilelerin duası kabul olur ve korkma bunca zorluğu aşarak kalp atışı duyduysan ağlama seslerini de sana anne demesini de duyacaksın sağ sağlim al kucağına inşallahMerhaba arkadaşlar hamdolsun bebeğim bizimle kap atışını duydum biraz yavaştı küçük olduğu için ama çok şükür duydum geç döllenme olmus yani her doktor hafta olarak farklı.soyledi 3-4 gün ama hamdolsun özel bı hastanede kalp atışını duyduk bundan sonrası zorlu bı süreç olacak galiba korkuyla dolu bı de iğne kullanmam gerekiyo kan sulandirici ama o varsa herşeye değer♥ rabbim dileyen herkese nasip etsin insalalh
İnslaalh canım inşallah bu bize umut olacak insalalh yaşadıklarımızı unutturacak rabbim dileyen herkese nasip etsin her kadına anneliği tattirsin bn kucağıma alamadim ama yattım çok şükür hiç biseyw benzemiyo o duygu rabbim herkese yaşatsınamin canm bize de dua et hamilelerin duası kabul olur ve korkma bunca zorluğu aşarak kalp atışı duyduysan ağlama seslerini de sana anne demesini de duyacaksın sağ sağlim al kucağına inşallah