• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük beta HCG😕

rukibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar sizden bı konuda fikir almak için buradayım sanırım biraz da rahatlamak için adetim 1 gün gecikti kan testi verdim ve deger 26.66 çıktı 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra ki ay 34 gün sonra adet oldum şu an nasıl hesaplama yapicam bilemiyorum önceki aylar 30 günde olurdum sat 3 Eylül bu 26 ne demek yine bı kimyasal mi yaşıyorum yoksa geç döllenme olabilir mi kaf çok karışık korkuyorum varmı böyle bişey yaşayıp yukselen

Henüz çok erken. İki üç gün sonra tekrar kan tahlili verin. Artarsa inşallah hamilesinizdir.

Henüz çok erken. İki üç gün sonra tekrar kan tahlili verin. Artarsa inşallah hamilesinizdir.
Zaman gecmiyo 8 ay önce 21 haftalık gebeliğim sonlandırıldı üstüne bı de kimyasal olunca şimdi bu 26 çok kafamı karistirdi adetini neye göre hesqpliycwm bilemedim😕

Cok uzucu. Allah bir daha yasatmasin. Umarim saglikli bir hamileliktir ve bunu en iyi kani verdiğiniz gunden iki gun sonra tekrar verdiginizde anlaşılır. Icinizi ferah tutun umarim degeriniz guzel sekilde artacaktir

Cok uzucu. Allah bir daha yasatmasin. Umarim saglikli bir hamileliktir ve bunu en iyi kani verdiğiniz gunden iki gun sonra tekrar verdiginizde anlaşılır. Icinizi ferah tutun umarim degeriniz guzel sekilde artacaktir
Teşekkür ederim insqlalh
Kanda Pıhtılaşmanız olabilir mi?
Evet genetik testi yapıldı biraz pıhtılaşma var dedi doktor ilaç kullanıyorum hani şu an ki değerin yükselme olasılığı varmı acaba çünkü bn normalde 4 gün önce evde test yaptım negatifti kimyasal gebeliğini ogrendigimde adetime 3 gün vardı ve değerim 65 çıkmıştı kimyasql olsa düşmeye absladi desem çıkması gerekirdi ya kendimi mi avutuyorum bilmiyorum da iyi düşünmek istiyorum değer çok düşük🙄

Teşekkür ederim insqlalh

Evet genetik testi yapıldı biraz pıhtılaşma var dedi doktor ilaç kullanıyorum hani şu an ki değerin yükselme olasılığı varmı acaba çünkü bn normalde 4 gün önce evde test yaptım negatifti kimyasal gebeliğini ogrendigimde adetime 3 gün vardı ve değerim 65 çıkmıştı kimyasql olsa düşmeye absladi desem çıkması gerekirdi ya kendimi mi avutuyorum bilmiyorum da iyi düşünmek istiyorum değer çok düşük🙄

İnşallah geç döllenmedir ve hamilelik devam eder. ama eğer pıhtılaşmanız varsa doktorunuzun uygulayacağı tedavi doğrultusunda kan sulandırıcıya başlamanız gerekebilir.

İnşallah geç döllenmedir ve hamilelik devam eder. ama eğer pıhtılaşmanız varsa doktorunuzun uygulayacağı tedavi doğrultusunda kan sulandırıcıya başlamanız gerekebilir.
Kan sulandirici kullanıyorum ilk gebeliğim sonlandırıldı ondan 2 ay sonra başladım 6 aydır falan kullanıyorum yani ecopirin inşallah devam eder korkuyorum artık şu durumlar çok yipratiyo jnsani

Kan sulandirici kullanıyorum ilk gebeliğim sonlandırıldı ondan 2 ay sonra başladım 6 aydır falan kullanıyorum yani ecopirin inşallah devam eder korkuyorum artık şu durumlar çok yipratiyo jnsani

Aslında gerekli önlemleri almışsınız, inşallah gebeliğiniz devam eder. Değeriniz yükselirse lütfen buraya da yazın

Aslında gerekli önlemleri almışsınız, inşallah gebeliğiniz devam eder. Değeriniz yükselirse lütfen buraya da yazın
İnsalalh öyle olur kesinlikle yazicam yarın kan vericem rabbim bı daha o üzüntüyü yaşatmasın geçen ay da sevindik hatta 2 günde 2 katına çıktı 3 gün sonra düşmeye başladı beklemek çok zor heleki kızımı kaybettikten sonra daha zor oldu rabbim kimseyi evladiyla sinamasin hepinize çok teşekkür ederim♥️

İnsalalh öyle olur kesinlikle yazicam yarın kan vericem rabbim bı daha o üzüntüyü yaşatmasın geçen ay da sevindik hatta 2 günde 2 katına çıktı 3 gün sonra düşmeye başladı beklemek çok zor heleki kızımı kaybettikten sonra daha zor oldu rabbim kimseyi evladiyla sinamasin hepinize çok teşekkür ederim♥
İnşallah sağlıkla ilerler Canım

Rabbim yardımcınız olsun, ben de 17 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Sizin 26.haftada kaybetme sebebiniz neydi? Rabbim bir daha yaşatmasın

Rabbim yardımcınız olsun, ben de 17 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Sizin 26.haftada kaybetme sebebiniz neydi? Rabbim bir daha yaşatmasın
21. Haftadaydi muayeneye gitmiştim bebeğimin suyu tamamen bitmis 10 gün hastanede yattims erum falan bı gelişme olmayimca sonlandırıldı bebeğim yasiyodu ama mecbur kalındı. Çünkü enfeksiyon olmaya başlamıştı bende çok acı zor gumler geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın melegimin yüzü gozumun omunden gitmiyo sebep olarak pıhtılaşma dediler ama emin olamiyolar tabi siz neden kaybettiniz

21. Haftadaydi muayeneye gitmiştim bebeğimin suyu tamamen bitmis 10 gün hastanede yattims erum falan bı gelişme olmayimca sonlandırıldı bebeğim yasiyodu ama mecbur kalındı. Çünkü enfeksiyon olmaya başlamıştı bende çok acı zor gumler geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın melegimin yüzü gozumun omunden gitmiyo sebep olarak pıhtılaşma dediler ama emin olamiyolar tabi siz neden kaybettiniz
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha aynı acıyla imtihan etmesin inşallah
Ben de 17.haftadayım diye gitmiştim ama üç hafta önce bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Sebebini bilmiyoruz. Pıhtılaşma olabilir dediler. Tüp bebek ti. Ben de çok zor günler geçirmiştim

Bende aynı durumu yaşadım 2 defa düşük yaptım. Genetik tıbda bütün tahlillerimiz temiz cıktı. Meğerse TSH hormonum çok yüksekmiş şuan 3. Gebeliğim ve yeni ögrendim ilaca başladım tam günüm de öğrenmiştim bilmiyoken sağlık ocağında kan verdiğim de 27 çıkmış sağlık ocağından çıktım test aldım çift cızgı çıkınca acile gittik gece orda da 32,7 çıktı 2 gün sonra 45.7 çıktı daha gitmedim 2 günün geçmesini bekliyorum Bende nolcak bilmiyorum

Ve testte bu şekilde cıkıyo

Eklentiler

• B1D10CB7-0394-4167-8F0D-59B4F2D7D52E.jpeg
    B1D10CB7-0394-4167-8F0D-59B4F2D7D52E.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 113
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha aynı acıyla imtihan etmesin inşallah
Ben de 17.haftadayım diye gitmiştim ama üç hafta önce bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Sebebini bilmiyoruz. Pıhtılaşma olabilir dediler. Tüp bebek ti. Ben de çok zor günler geçirmiştim
Rabbimin imtihanı bize sabretmek dusuyo ve mujdemizi veriyo rabbim sabredenler mukafatlarini fazlasıyla alacaklardır diye meleklerimizle cennetinde kavuştursun rabbim

Adetiniz gecikti mi acaba 27 çıktığında ya benima derim kimywsqldan dolayı düzeni değişti son 2 aydır 34 günde oluyorum
27 çıktığın da tam regl günüm dü sabah kan vermiştim o zaman gebe olduğumu bilmiyordum. Sağlık ocağından çıkıp TEst aldım çift çizgi çıkınca geve gittik o zamanda 32,7 çıktı bu sonuçlar hep günümde öğrendiğim sonuçlar canım 1,5 gün sonda tekrar kan verdim 45 küsür oldu

27 çıktığın da tam regl günüm dü sabah kan vermiştim o zaman gebe olduğumu bilmiyordum. Sağlık ocağından çıkıp TEst aldım çift çizgi çıkınca geve gittik o zamanda 32,7 çıktı bu sonuçlar hep günümde öğrendiğim sonuçlar canım 1,5 gün sonda tekrar kan verdim 45 küsür oldu
Sanki normal artışlar insalalh bebişiniz sizinledir buraya d ayazarsaniz sevinirim bende yarın kan vericem

Back
X