- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Papatyaa90
-
Kimyasal gebelik geçiriyorsun canım bende öyle olmuştımHerkese Merhaba ben Cuma günü (21 Haziran )kan tahlili yaptırdım ve beta hcg değerim 7.55 çıktı normal de 21 Haziran adet olacağım tarihti. Son adet tarihimin ilk günü 25 Mayıstı. Bugün yani 23 Haziran’da kahverengi ağrılı kanamam olmaya başladı.şu an da kırmızıya döndü ve az da olsa pıhtı da geldi.aranızda Böyle bişey yaşayan var mı ?
Kimyasal gebelik geçiriyorsun canım bende öyle olmuştım
Adet ile beraber attım zaten düşük bile demiyorlar ona Ama benim çok kanamam olmuştu böyle pıhtı pıhtı koca koca pıhtılar düşüyordu sonra doktora gittim ultrasondan baktı herhangi bir sıkıntı görmüyorum dedi ve iyi ne yapalım sana dedi ben deine istemediğimi hap vermesini istediğimi söyledim hap verdi onu içtim zaten içtikten 15 dakika sonra çok rahatladımSonrasında ne yaşadın peki çok ağrın oldu mu
27 çıkmıştı sonra yükselmedi sıfırlandıBeta hcg değerine baktı mı senin kaç çıkmıştı
Beta hcg değerine baktı mı senin kaç çıkmıştıAdet ile beraber attım zaten düşük bile demiyorlar ona Ama benim çok kanamam olmuştu böyle pıhtı pıhtı koca koca pıhtılar düşüyordu sonra doktora gittim ultrasondan baktı herhangi bir sıkıntı görmüyorum dedi ve iyi ne yapalım sana dedi ben deine istemediğimi hap vermesini istediğimi söyledim hap verdi onu içtim zaten içtikten 15 dakika sonra çok rahatladım
Kimyasal yaşıyorsun canım test yaptırmasan anlamıycaktın bile bende yaşadım bu ay ama benim değerlerim 165 e kadar çıkmıştı ona rağmen aşırı Bi ağrım olmadı adet gibi geçti
Gecen ay benımde bır hafta gecikmeyle 9 çıktı,ve kahberengi akıntıyla kanama ya dönüştü malesef,bır hafta sonrada sıfırlandımı dıye kan verdım değerim düşmüştü,ağrım çok olmadı,ıhmal etme sıfırlanıp sıfırlanmadığına baktırıHerkese Merhaba ben Cuma günü (21 Haziran )kan tahlili yaptırdım ve beta hcg değerim 7.55 çıktı normal de 21 Haziran adet olacağım tarihti. Son adet tarihimin ilk günü 25 Mayıstı. Bugün yani 23 Haziran’da kahverengi ağrılı kanamam olmaya başladı.şu an da kırmızıya döndü ve az da olsa pıhtı da geldi.aranızda Böyle bişey yaşayan var mı ?
Sonradan yükselmede olabilir belli olmaz çünküGecen ay benımde bır hafta gecikmeyle 9 çıktı,ve kahberengi akıntıyla kanama ya dönüştü malesef,bır hafta sonrada sıfırlandımı dıye kan verdım değerim düşmüştü,ağrım çok olmadı,ıhmal etme sıfırlanıp sıfırlanmadığına baktırı
Yarın tekrar tahlil yaptırıcamSonradan yükselmede olabilir belli olmaz çünkü
Canım bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim senin kanamadan sonra yumurtlaman ne zaman oldu takip edebildin miGecen ay benımde bır hafta gecikmeyle 9 çıktı,ve kahberengi akıntıyla kanama ya dönüştü malesef,bır hafta sonrada sıfırlandımı dıye kan verdım değerim düşmüştü,ağrım çok olmadı,ıhmal etme sıfırlanıp sıfırlanmadığına baktırı
29 u kanama başladı,yumurtlamada ovulasyonla takip ettiğim için tarih 14,15 hazıra n dıyebılırım,pik yapmasada ıkısıde eşit koyuluktaydı t ve c çizgisiCanım bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim senin kanamadan sonra yumurtlaman ne zaman oldu takip edebildin mi
Benim de bugün kanamadan sonraki 10.günüm ama beyaz akıntım geldi yumurtlama akıntısı gibi daha 1 hafta var normalde erken yumurtlama dönemi olabilir mi ya da bu beyaz uzayan akıntı kimyasalın etkisi mi acaba sende nasıl olmuştu29 u kanama başladı,yumurtlamada ovulasyonla takip ettiğim için tarih 14,15 hazıra n dıyebılırım,pik yapmasada ıkısıde eşit koyuluktaydı t ve c çizgisi
Erken yumurtlamaya başlamış olabilirsin yada 28 günde adet görüyorsan 14.gün pik yapabilir ovulasyonun..ben 14 15 ovulasyon yumurtlama olsada 12 ve 13 hazıranda başlamıştı akıntılar,senınde yumurtlama başlamış olabilirBenim de bugün kanamadan sonraki 10.günüm ama beyaz akıntım geldi yumurtlama akıntısı gibi daha 1 hafta var normalde erken yumurtlama dönemi olabilir mi ya da bu beyaz uzayan akıntı kimyasalın etkisi mi acaba sende nasıl olmuştu
Aynen öyle yapayım o zaman.Normalde şeffaf olurdu akıntı bu sefer süt beyaz olunca ilk defa bende anlam veremedim ama denemekte fayda var kaçırmayalım zaten psikolojim alt üst oldu bu kimyasal yüzündenErken yumurtlamaya başlamış olabilirsin yada 28 günde adet görüyorsan 14.gün pik yapabilir ovulasyonun..ben 14 15 ovulasyon yumurtlama olsada 12 ve 13 hazıranda başlamıştı akıntılar,senınde yumurtlama başlamış olabilirovulasyon testi kullanıyorsan daha rahat takip edebilirsin,yok kullanmıyorsan bu haftayı hergün değerlendir canım,
Canını sıkma lütfen pesetmek yok,forumda yazılan çoğu kişide kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyor yazılmış, umudunu yitirme Allah sağlıklı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallahAynen öyle yapayım o zaman.Normalde şeffaf olurdu akıntı bu sefer süt beyaz olunca ilk defa bende anlam veremedim ama denemekte fayda var kaçırmayalım zaten psikolojim alt üst oldu bu kimyasal yüzünden
Amin canım allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ilk gebelik olunca insan etkileniyor ister istemez bende biraz okudum burda yazılanları ilk ay adet görmeden hamile kalan çok varmış ama nasip tabi rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanını sıkma lütfen pesetmek yok,forumda yazılan çoğu kişide kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyor yazılmış, umudunu yitirme Allah sağlıklı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?