Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok takıntı haline getirdim yıllardır olan düşük bel izlerim nasıl geçer? veya geçermi? korsenin bi yardımı olur mu?
nasıl bir iz ki bu,çok mu dar giydiniz de...
dilerseniz bir spor magazasındankenarlarında sünger tarzı şişkinlikleri olan çemberler var onlardan alabilirsiniz(küçükken çevirirdik belimizde hulohop derdikk :) ) belinizde çevirerek bu şekilde bel ve düşük bel izinden kurtulmanıza yardımcı olcaktır :) yorucu değil eğlencelidir eğer çocukken yaptıysanız bilirsiniz :)
Çocukken çemberler vardı onlardan çevirirdim:) olabilir alıp denemek lazım:)
düşük bel ve dar ben yıllardan beri giyerim, iz mi yapıyor
bende iz yok :26:
dilerseniz bir spor magazasındankenarlarında sünger tarzı şişkinlikleri olan çemberler var onlardan alabilirsiniz(küçükken çevirirdik belimizde hulohop derdikk :) ) belinizde çevirerek bu şekilde bel ve düşük bel izinden kurtulmanıza yardımcı olcaktır :) yorucu değil eğlencelidir eğer çocukken yaptıysanız bilirsiniz :)
Bende denedimm ama unutmamışımm çok eğlendimkucukken yuzlerce cevırırdım bıkmadan usanmadan daha gecen yegenımın hulahopunu denım dedım uc tane cevıremedım ya
Bende denedimm ama unutmamışımm çok eğlendim
kucukken yuzlerce cevırırdım bıkmadan usanmadan daha gecen yegenımın hulahopunu denım dedım uc tane cevıremedım ya
kızlar ben bu uğurda hulahop aldım ama beceremiyorum benimkisi dandik çocuk hulahopundan boyuma göre ayarladım hafif falan ama
küçükken hiç yapamazdım hala yapamıyorum yaaaaaaaaaa öğretin bana da incelteyim şu love handleları
Şimdik bacakları sabit tutuyosun hiç oynatmıyosun beli çeviriyosun hulahopla senkronize şekilde