Düşük amh

msk97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
4
5
1
27
Arkadaşlar merhaba. 26 yaşındayım. Aralık ayında düşük yaptım. Bu ay bir hafta önce genel değerlerine baktırmak için doktora gittim. Hormon testi yapıldı. Amh 0,76 çıktı. Doktora bu sonuçları attığımda vakit kaybetmeden tup bebek yapmalısın yumurta rezervin çok az dedi. Bunun üzerine birkaç gün sonra kontrol muayenesine gittim. Once asilama sonra tup bebek vs karar verecektik. Ama doktoe ultrasonda yumurta rezervinin iyi gözüktüğünü ve bu testi başka labaratuarda tekrar yaptirmami istedi. Bugün testi tekrar yaptırdım ve sonuç 1.26. Bu yüzden buraya yazmak istedim. Amh düşük çıkınca muhakkak başka doktora gidin gerekirse testi tekrar yaptırın. Çünkü yanlış çıkabiliyor

Aynı durumu bende yaşadım küçük bir hastanede 0.85 çıktı. Medikal de yaptırdım 2 gün sonra çıktı 1.70. Güvenilir bir test olduğunu düşünmüyorum ultrasonda kac yumurtaniz vardı?

Sayı olarak bilmiyorum ama doktorum gayet güzel dedi onun özeline testi tekrarlamamı istemişti

Merhaba. Aynı durumu yaşadım. Amh 0.99 çıktı. Doktor tüp bebek dedi. Farklı bir doktora gidip yumurtalıklarıma baktırdım ve bana dediği çok iyi durumda neden test istemişler anlamadım dedi.

Amh bebek için belirleyici bir sonuç değil ama yumurtalık rezervin için bir sinyal çok takılmamak lazım. O ay yumurtalıkta gözüken yumurtan diyelim atıyorum dört anti müller hormonu yani amh 1 in üzerine çıkabilir diğer ay gözüken yumurta sayın 1 bu sefer 0,5 in altında çıkar. Amh fsh e2 bunlara çok takılma vücudun stres yaptıkça rahim küser derki bu daha kendine bakamıyor çocuğa nasıl baksın o nedenle kafanızı rahat tutun önce Allah’a sonra kendinize güvenin. Bunu sadece bir yumurtamla doğal yoldan hamile kaldığım için söylüyorum

Ben de mi tekrar yaptırsam acaba? 8 gün sonra çıktı mübarek ve 0.55 çıktı. Ama referans aralığı internettekilerden çok farklı, 0.55 i normal kabul etmiş anlayamadım ki ben de...

Ben de mi tekrar yaptırsam acaba? 8 gün sonra çıktı mübarek ve 0.55 çıktı. Ama referans aralığı internettekilerden çok farklı, 0.55 i normal kabul etmiş anlayamadım ki ben de...
Orada referans aralığında normal gözüküyor benim de 0:55 ama normal değil

Merhabalar ultrasonda ne kadar yumurta göründü . Umutlandım biraz ama benim de 0.44 0.890 0.48 çıktı en son doktoruma söylediğimde biri yanlıştır Amh değişmez dedi 0.890 olan özel bir laboratuvar diğerleri devlet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…