merhaba.
ben 5.tedavimde hamile kaldim cok sukur,suan hamileyim,7.ayimiza girdik,rabbim insallah tez zamanda sizlere de nasip etsin.
ben de hep 1 yumurtayla mucadele ettim. ilk 3 tedavimde 1 embriyom olustu hep ve transfer edildiler ama negatif oldu. 4.tedavide 2 yumurtam bos cikti ve transfer olamadi.
5.tedavimde havuz islemi ve lucrin tedavisi uygulandi ama 4. ve 5.tedavi arasindaki 3 ayda ben saracoglunun erken menopoz kurunu uyguladim,akupunktura gittim,biosteron ve omepa q10 vitamin kullandim. sonra tedaviye baslandi.ilk opuda 1 yumurta olustu yine ve onu dondurduk. hic ara vermeden yeniden tedavi basladi ve ilk kez 3 embriyom oldu. 2si transfer edildi,1i digerinin yaninda donduruldu ve cok sukur embriyolardan biri tuttu.
insalllah sizlere de faydasi olur kürlerin. bir de beslenmeme cok dikkat ettim. yumurta,ceviz,findik,cig badem,meyve,sebze,ari sutu bal polen karisimini hic birakmadim.
Cok sevindim..Allah kucagina almayi nasip etsin.Darisi basimiza insallah
merhaba.
ben 5.tedavimde hamile kaldim cok sukur,suan hamileyim,7.ayimiza girdik,rabbim insallah tez zamanda sizlere de nasip etsin.
ben de hep 1 yumurtayla mucadele ettim. ilk 3 tedavimde 1 embriyom olustu hep ve transfer edildiler ama negatif oldu. 4.tedavide 2 yumurtam bos cikti ve transfer olamadi.
5.tedavimde havuz islemi ve lucrin tedavisi uygulandi ama 4. ve 5.tedavi arasindaki 3 ayda ben saracoglunun erken menopoz kurunu uyguladim,akupunktura gittim,biosteron ve omepa q10 vitamin kullandim. sonra tedaviye baslandi.ilk opuda 1 yumurta olustu yine ve onu dondurduk. hic ara vermeden yeniden tedavi basladi ve ilk kez 3 embriyom oldu. 2si transfer edildi,1i digerinin yaninda donduruldu ve cok sukur embriyolardan biri tuttu.
insalllah sizlere de faydasi olur kürlerin. bir de beslenmeme cok dikkat ettim. yumurta,ceviz,findik,cig badem,meyve,sebze,ari sutu bal polen karisimini hic birakmadim.
Canım Allah-u teala sağlıklı bir sekild3 kucagina almayi da nasip etsin. Dualarınız eksik etme nolur. Bursa da misin. Kime yaptırdın tup bebeği ya da doktorun kim bilgi verir misin
aminnn canim allah razi olsun. allahim hepinize tez zamanda nasip etsin. tanidigim tanimadigim herkese her zaman dua ediyorum,rabbin kabul etsin.
bursadayim. son tedavimi pembemavi de nevin özsaraç yapti ve cok sukut hamile kaldim. rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin.
merhaba ben bir soru sormak istiyorum arkadaşlar
prolaktin, tsh ve amh devlet hastanelerinde yapılıyor mu, herhangi bir devlet hastanesine gitsem yaparlar mı?
malum özelde fiyatlar yüksek en son ihtimal yine özelde yaptırıcam.
Ben tedavi görüyorum hala ve yumurta okursa havuz hapilacak ama olusmuyor hiç yumurtaBursa ve s.melek..40 sayfayi da okudum. sizin sonuclariniz noldu merak ediyorum.
Niki Ol ile baslayan arkadasin hikayesi umut verici.
Benim yasim 36
Fsh 11-18-23
Amh 0.72
2017 ocakta izmirde arastirma hastanesinde baslafim tedaviye.
D.kontrol hapi ile baslandi.
Tam ignelere gececekken fsh 23 ve 1 yumurta var diye dr vazgecti.
Sonraki ay incir kuru spor ve biesteronla fsh 18 e dustu yumurtalar 3 oldu.ignelerle 5 e cikti.
5 yumurtam toplandi.4 u dollendi.3.gun kotu kaliteli olduklari icin dr transfer etmedi.simdi saracoglunun erken menapoz kurunu uygulamaya basladim.hayirlisi
Erken menapoz kuru nasıl oluyor arkadaşlar
15 gun sogan kuruErken menapoz kuru nasıl oluyor arkadaşlar
Yanii bunları 3 defami yapıcam gerçi tedavide görüyorum ama15 gun sogan kuru
Sonra 1 ay hayit tohumu ve aslanpencesi kuru
Sonra 10 gun sogan kuru
65 gun toplam.
3 tur atiyorsun
15 gun sogan kuru
Sonra 10 gun sogan kuru
65 gun toplam.
3 tur atiyorsun
15 gun sogan kuru
Sonra 10 gun sogan kuru
65 gun toplam.
3 tur atiyorsun
Peki etkisi ne derece oldu 5 ay adet görmedim cylo prnogova başladım adet oldumbenim hayit aslan bittikten sonra 15 gun daha devam etti. yani hayit paketinin bitmesi 45 gunu buldu,aslan da 30 gunde bitti.
Peki etkisi ne derece oldu 5 ay adet görmedim cylo prnogova başladım adet oldum
Canim bende şimdi bahcecide tedavi oluyorum rezervim de az sanırım sen bebek bekliyordunbenim adetlerim kisa suruyordu ama duzenliydi,adetim icin kullanmadim ben,gebelik icin kullandim.
Bu kurden sonra mi gebe kaldin bursavimbenim adetlerim kisa suruyordu ama duzenliydi,adetim icin kullanmadim ben,gebelik icin kullandim.
Canim bende şimdi bahcecide tedavi oluyorum rezervim de az sanırım sen bebek bekliyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?