- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 46
Amin canım cumlemizin benimde amh düşük şu an ne asamadasinKızlar Merhaba,
Hepinizin Allah yardımcısı olsun. Ben de düşük amh ile başladım yola henüz transfer aşamasına gelemedim ama
Kızlar Merhaba,
Hepinizin Allah yardımcısı olsun. Ben de düşük amh ile başladım yola henüz transfer aşamasına gelemedim ama
Incir kurunu yaparken ilac kullanilmamasi gerekiyor sanirim fazla geliyor benimde oyle olmustu cnm.toplama islemi icin gittigimde yumurtalar catlamisti iste hizli calisiyor.Canim banada catlatma ignesi verdi 2 tane hatta ama kanamam oldu hep dr gittim yumurtalar sonmus ama erimemis dedi normalde cylo prnogova kullaniodum yani sıra primolit verdi bende 7.8 tane kaynatiodum 2 bardak Sabah akşam iciodum bencede diğeri çok tatlı oluyor agirbgeliyor
Peki sen kuru tüp bebek ilaclariylami kullanmıştım canım bide ne zaman başlamıştın adet oluncamiIncir kurunu yaparken ilac kullanilmamasi gerekiyor sanirim fazla geliyor benimde oyle olmustu cnm.toplama islemi icin gittigimde yumurtalar catlamisti iste hizli calisiyor.
Peki sen kuru tüp bebek ilaclariylami kullanmıştım canım bide ne zaman başlamıştın adet oluncami[/QUO
Ben adeti beklemedim cnm arada basladim.ilk sadece incir kuru yaptim sonra diger bitkisel ilaclarla beraber yaptim fazla geldi biraktim sadece bitkisel ilaclara devam ettim.ama bitkisel ilaclara baslamadan once sadece incir kuruyle iki yumurtam olustu
Canim, sonuc ne oldu son demenin yazar misin lutfen?Yaş, 23 (Yıl 2011-ekim)
Doktorun adı ve hastane, Vitale- Ali Fuat Şengör
Eşinin semen analizde sorun varsa, belirtın, Yok.
AMG, FSH değerleri, Amh bilmiyorum ama fsh 13tü
Tüp tedaviden önce kullanılan vitaminler veya ilaçlar, folikasit
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar, hatırlamıyorum ama çok yüksek dozda ve çok yüksek paraları rapora rağmen çok para ödedim.
Tedavinin süresi, 12-13 gün
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi, 4 yumurta
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi, 4 yumurta düşük kalite
Kaç günlük embriyo transfer edildi, 2 yumurta düşük kalite 2. gün embriyosu
Transferden sonra uygulanan tedavi, hatırlamıyorum ama estroferm falandı
Sonuç. NEFATİF
Yaş, 23 (Yıl 2012-ocak)
Doktorun adı ve hastane, Memorial- Batu Aydınuraz
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar, gonalf,menogon ve lucrin ama dozlarını hatırlamıyorum.
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi, 5 yumurta
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi, 5 yumurta iyi kalitede
Kaç günlük embriyo transfer edildi, 3. gün embriyosu 1. 1 kalite 2. 2 kalite transfer oldu.
Sonuç. POZİTİF (Şuan 4 yaşında)
Yaş, 26 (Yıl 2014)
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar, net hatırlamıyorum. ama önceki pozitif tedavimden daha az ilaç kullanıldı. ancak yeterli kalitede olmadı.
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi, 4 yumurta
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi, 4 yumurta orta kalite
Kaç günlük embriyo transfer edildi, 3. gün embriyosu 2 yumurta orta kalite
Sonuç. NEFATİF
Yaş, 27 (Yıl 2015)
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar, gonalf 200 lucrin 17 ve menogon 1 toz 1 su
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi, 5 yumurta iyi kalitede
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi, 5 yumurta blast oldu
Kaç günlük embriyo transfer edildi, 2 blast iyi kalite transfer yapıldı.
Sonuç. NEFATİF
Yaş, 28 (Yıl 2016)
Doktorun adı ve hastane, gelecek Tüp bebek- Batu Aydınuraz
Tüp tedaviden önce kullanılan vitaminler veya ilaçlar, folikasit ve elevit
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar, lucrin 13, gonalf- 225 kullandım. bugün adetin 7. günü endumetrium 5,5 dedi.
Tedavinin süresi, henüz 7. günümdeyim
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi, 4 yumurta görünüyor. 3 sagda iyi 1 solda küçük.
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi,
Kaç günlük embriyo transfer edildi,
Transferden sonra uygulanan tedavi,
Sonuç. 14/11/2016 da belli olacak
Transferin hayırlı olsun bende güvenç beydeyim çok pahalı bir klinik tanıştığım çoğu kişi yumurtaları dondurduklarini söylüyorlar fakat anlamadığım üç hücreli embriyoyu bile dondurmalar Allahım nasip etti mı tutar ama dondurma işleminden sonra denilen gebelik şansı yüksek embriyo deniliyor fakat çok açıklama yapılmıyor benimde iki tane var önümüzdeki ay deneyeceğim Allahım bu sefer yuzumuzu güldürsun insaallahYaş: 36, amh 0,06, fsh 12...
Bahçeci Fulya Tüp bebek merkezi
Doktor Güvenç Karlıkaya
ilaçlı diye başlayıp, ilaçsız tedaviye karar verildi..Aralık ayının 14'ünde iki yumurta toplandı..2. gün 5 hücreli donduruldu. Şu an estrofem kullanıyorum, yarın kontrole gidecem, bir aksilik olmazsa perşembe günü transfer yapacaklar
Ne yazık ki negatifCanim, sonuc ne oldu son demenin yazar misin lutfen?
Canim benim, cok deneme yaptin, cok sey yasadin, ne desem bos simdi... ama elinde bir kizin var yinede, cok sanslisin. Ben, 8 deneme yapip cocuk sahibi olamayan cifti taniyorum... cok zor donemler bunlar. Allah isteyenlere nasip etsin...Ne yazık ki negatif
hayırlısı Allahtan biz hayırlısını istedik nasibimiz bu imiş görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerCanim benim, cok deneme yaptin, cok sey yasadin, ne desem bos simdi... ama elinde bir kizin var yinede, cok sanslisin. Ben, 8 deneme yapip cocuk sahibi olamayan cifti taniyorum... cok zor donemler bunlar. Allah isteyenlere nasip etsin...
Merhaba hanımlar
yaş 42
amh 0.037
mart 2015 de evlendim mayısda klomenle hamile kalmıştım fakat kalp atışı durdu alındı
aralık 2015 bir tüp bebek denemesi negatif 2 yumurta oluştu
ağustos 2016 mustafa acette histereskopi oldum 4-5 ay bekleme süresi
bu arada 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bu ay femara kullandım yarın ilk kontrol
daha sonra bir kaç ay sonra Mustafa acette tüp bebek düşünüyorum inşallah
bu arada bir sürü takviye alıyorum fakat faydasını gördüm arı sütü omega 3 hayıt ginseng Rabbim yardımcımız olsun ben mücadelemi sonuna kadar bırakmayam Allahın izniyle
Allah yardımcımız olsun hayıt ,arı sütü, omega 3 ,ginseng kullanın takviye şartbende senın gıbıyım yaş 42 benım bir kızım var çok şükür 2 yıla yakındır ugraşıyoruz olmuyor ,
bizim burada amh tahlili yapmıyorlar geçen ay fsh 8,8 çıktı dr göre olmaması için hiç sebep yoktu ,
bu ay 5 gun gunum geçti sevinçle dr gittim yumurtan olmamış menapoz dedi ,
cumartesinden beri çok kötüyüm ve kızım benden bir umut kardeş haberi bekliyor ,
rabbim mucizesiyle sevindirsin bizi ,allahım lütfen lütfen
Bursa ve s.melek..40 sayfayi da okudum. sizin sonuclariniz noldu merak ediyorum.
Niki Ol ile baslayan arkadasin hikayesi umut verici.
Benim yasim 36
Fsh 11-18-23
Amh 0.72
2017 ocakta izmirde arastirma hastanesinde baslafim tedaviye.
D.kontrol hapi ile baslandi.
Tam ignelere gececekken fsh 23 ve 1 yumurta var diye dr vazgecti.
Sonraki ay incir kuru spor ve biesteronla fsh 18 e dustu yumurtalar 3 oldu.ignelerle 5 e cikti.
5 yumurtam toplandi.4 u dollendi.3.gun kotu kaliteli olduklari icin dr transfer etmedi.simdi saracoglunun erken menapoz kurunu uygulamaya basladim.hayirlisi
Bursa ve s.melek..40 sayfayi da okudum. sizin sonuclariniz noldu merak ediyorum.
Niki Ol ile baslayan arkadasin hikayesi umut verici.
Benim yasim 36
Fsh 11-18-23
Amh 0.72
2017 ocakta izmirde arastirma hastanesinde baslafim tedaviye.
D.kontrol hapi ile baslandi.
Tam ignelere gececekken fsh 23 ve 1 yumurta var diye dr vazgecti.
Sonraki ay incir kuru spor ve biesteronla fsh 18 e dustu yumurtalar 3 oldu.ignelerle 5 e cikti.
5 yumurtam toplandi.4 u dollendi.3.gun kotu kaliteli olduklari icin dr transfer etmedi.simdi saracoglunun erken menapoz kurunu uygulamaya basladim.hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?