Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Incir kurunu yaparken ilac kullanilmamasi gerekiyor sanirim fazla geliyor benimde oyle olmustu cnm.toplama islemi icin gittigimde yumurtalar catlamisti iste hizli calisiyor.

Canim, sonuc ne oldu son demenin yazar misin lutfen?

Bahçeci Fulya Tüp bebek merkezi
Doktor Güvenç Karlıkaya
ilaçlı diye başlayıp, ilaçsız tedaviye karar verildi..Aralık ayının 14'ünde iki yumurta toplandı..2. gün 5 hücreli donduruldu. Şu an estrofem kullanıyorum, yarın kontrole gidecem, bir aksilik olmazsa perşembe günü transfer yapacaklar

Transferin hayırlı olsun bende güvenç beydeyim çok pahalı bir klinik tanıştığım çoğu kişi yumurtaları dondurduklarini söylüyorlar fakat anlamadığım üç hücreli embriyoyu bile dondurmalar Allahım nasip etti mı tutar ama dondurma işleminden sonra denilen gebelik şansı yüksek embriyo deniliyor fakat çok açıklama yapılmıyor benimde iki tane var önümüzdeki ay deneyeceğim Allahım bu sefer yuzumuzu güldürsun insaallah

Merhaba Hanımlar
yaş 39
amh 0,38
fsh 16
e2: 67
iki Tüp bebek denemesi Ömer Faruk Vanlıoğlu İstanbul (İyi bir doktor)
1. de gonalf ve estrofem progestan fitil kullandım. Tek kaliteli embriyo (dondurulmuş) negatif
2. de gonal f sonra progestan iğne. 2 kaliteli embriyo
endometrium tabakası kendiliğinden 9-10 mm olmuştu (estrofem'e gerek duymadı.)
yumurtalar morfolojik açıdan kaliteliydi ancak pgt ve micro array kromozom (gen ) taraması yapılmamıştı.
Sonuç negatif.
Önümüzdeki ay tekrar fsh ve amh değerlerimi ölçtüreceğim. Başarılı olan arkadaşlar doktor adı yazarlarsa çok sevinirim. Bir kaç ay sonra tek deneme daha yapacağım.

arkadaşlar ben bahçeci de tedavi görüyorum bu ay ameliyat oldum tüplerimde ki sıvı ve rahim yapışıklığından dolayı şimdi ise iki tane dondurulmuş üçüncü gün embriyosu var bakalım nasip kısmet artık çok yorulduğumu hissediyorum bakalım nasıl olacak Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah

Merhaba hanımlar
yaş 42
amh 0.037
mart 2015 de evlendim mayısda klomenle hamile kalmıştım fakat kalp atışı durdu alındı
aralık 2015 bir tüp bebek denemesi negatif 2 yumurta oluştu
ağustos 2016 mustafa acette histereskopi oldum 4-5 ay bekleme süresi
bu arada 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bu ay femara kullandım yarın ilk kontrol
daha sonra bir kaç ay sonra Mustafa acette tüp bebek düşünüyorum inşallah
bu arada bir sürü takviye alıyorum fakat faydasını gördüm arı sütü omega 3 hayıt ginseng Rabbim yardımcımız olsun ben mücadelemi sonuna kadar bırakmayam Allahın izniyle

Canim benim, cok deneme yaptin, cok sey yasadin, ne desem bos simdi... ama elinde bir kizin var yinede, cok sanslisin. Ben, 8 deneme yapip cocuk sahibi olamayan cifti taniyorum... cok zor donemler bunlar. Allah isteyenlere nasip etsin...
hayırlısı Allahtan biz hayırlısını istedik nasibimiz bu imiş görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

bende senın gıbıyım yaş 42 benım bir kızım var çok şükür 2 yıla yakındır ugraşıyoruz olmuyor ,

bizim burada amh tahlili yapmıyorlar geçen ay fsh 8,8 çıktı dr göre olmaması için hiç sebep yoktu ,

bu ay 5 gun gunum geçti sevinçle dr gittim yumurtan olmamış menapoz dedi ,

cumartesinden beri çok kötüyüm ve kızım benden bir umut kardeş haberi bekliyor ,

rabbim mucizesiyle sevindirsin bizi ,allahım lütfen lütfen

Protokol No:2
Yaş 36
Memorial Şişli, Yucel bey
Morfoloji 4
AMG 0,9, FSH 10
elevit, omega 3, Q10, arı sütü
gonal f 200, diğerleri hatırlamiyorum
11 gün devam ettı
5 yumurta toplandı, olgundu, 5 embriyo oluştu
2 embriyo 5ci günde kaldı, 3AA ve 2BB
5 günluk transfer edildi
Crinone jel
Sonuç- negatif

Allah yardımcımız olsun hayıt ,arı sütü, omega 3 ,ginseng kullanın takviye şart

Bursa ve s.melek..40 sayfayi da okudum. sizin sonuclariniz noldu merak ediyorum.
Niki Ol ile baslayan arkadasin hikayesi umut verici.
Benim yasim 36
Fsh 11-18-23
Amh 0.72

2017 ocakta izmirde arastirma hastanesinde baslafim tedaviye.
D.kontrol hapi ile baslandi.
Tam ignelere gececekken fsh 23 ve 1 yumurta var diye dr vazgecti.
Sonraki ay incir kuru spor ve biesteronla fsh 18 e dustu yumurtalar 3 oldu.ignelerle 5 e cikti.
5 yumurtam toplandi.4 u dollendi.3.gun kotu kaliteli olduklari icin dr transfer etmedi.simdi saracoglunun erken menapoz kurunu uygulamaya basladim.hayirlisi

Canım bende aynı küŕü kullanıyorum.
5 ay oldu nerdeyse 2 ay önce 13 .4 ten 7.6 düşmüştü. Bu ay adeti mi bekliyorum bi daha yaptıracam. Ama beni çok rahatlattı. Hakkımızda hayırlısı. Insalla h şifa olur

merhaba.
ben 5.tedavimde hamile kaldim cok sukur,suan hamileyim,7.ayimiza girdik,rabbim insallah tez zamanda sizlere de nasip etsin.

ben de hep 1 yumurtayla mucadele ettim. ilk 3 tedavimde 1 embriyom olustu hep ve transfer edildiler ama negatif oldu. 4.tedavide 2 yumurtam bos cikti ve transfer olamadi.
5.tedavimde havuz islemi ve lucrin tedavisi uygulandi ama 4. ve 5.tedavi arasindaki 3 ayda ben saracoglunun erken menopoz kurunu uyguladim,akupunktura gittim,biosteron ve omepa q10 vitamin kullandim. sonra tedaviye baslandi.ilk opuda 1 yumurta olustu yine ve onu dondurduk. hic ara vermeden yeniden tedavi basladi ve ilk kez 3 embriyom oldu. 2si transfer edildi,1i digerinin yaninda donduruldu ve cok sukur embriyolardan biri tuttu.
insalllah sizlere de faydasi olur kürlerin. bir de beslenmeme cok dikkat ettim. yumurta,ceviz,findik,cig badem,meyve,sebze,ari sutu bal polen karisimini hic birakmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…