- 22 Şubat 2023
- 9.745
- 10.828
- 37
Canım ben de internetten araştırırken öğrendim. YouTube'dan video baktım canım. Benim Doktor'um pek konuşmuyor ve açıklamıyor.İnşallah canım uzun protokol ne oluyor?
Kısada 2.-3. Adet günü yumurta geliştiricilere başlanıyormuş. Uzunda adetin 20. Günü yumurta baskılayıcı iğne verdiler. 7-10 gün civarı onu kullanacağım ve adetin 2-3. Günü yumurta geliştirici kullanacağım. Sanırım iğne süresi uzun oluyor (20 gün civarı) . Bunda da taze transfer yapılabiliyor. Ama benim ki dondurulmuş yapmayı tercih ediyor. Baskılamadaki amaç yumurtaların senkronize büyümesini sağlayarak daha çok yumurta elde etmekmiş. Hani çok yumurtası olanlara uygulamaya gerek yok anladığım kadarıyla. Benim senkroniZe büyümüyordu yumurtalarım. Onun için ay sonunda bir yumurta çıkıyordu. .
Evet kuzum dediğin gibi oldu. Adetin 20. Günü Gonapepty iğneye başlandı şimdi. 7-10 gün civarı kullanacağım. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım da sana da moral olurum canımYaaa hani bana surmustun yumurtlama baskisi nedir diye sen simdi ona basladin hadi bakalim insallah guzel guzel buyurler beraber
Hangi ilaci yazdi doktor sana bunun icin?benim de oyle olacak sanirim nasip olursa 2 ocakta baslayacagim bende